Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Ζητάνε διαγραφή Τσoχατζόπουλου


Την διαγραφή του Άκη Τσοχατζόπουλου ζητάνε κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ με αφορμή το γεγονός ότι έχει αγοράσει το σπίτι του στο Κολωνάκι από off shore εταιρεία. Ο Παπανδρέου θέλει έτσι και αλλιώς...



να απαλλαγεί από το παλιό ΠΑΣΟΚ που φέρνει κακές αναμνήσεις και άντε να το κάνει να τελειώνουμε με έναν έναν απ΄ αυτούς.

Share on Facebook

Αvακοίνωση από τη Σοφία Σακοράφα για την ισραηλινή επίθεση

Σήμερα τα ξημερώματα ο τρομοκράτης της Μεσογείου επιτέθηκε στα πλοία του στόλου της Ελευθερίας. Η αιματηρή επίθεση - πειρατεία, που πραγματοποιήθηκε με πραγματικά πυρά, ελικόπτερα, φουσκωτά και ισραηλινούς κομάντος ( επίλεκτες δυνάμεις 13 ), έγινε σε διεθνή ύδατα στα 80 μίλια από την ακτή και μάλιστα εκτός της αυθαίρετης ζώνης αυξημένης ευθύνης που έχει ορίσει το Ισραήλ ( 68 μίλια ).

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ...
πολλούς νεκρούς και πολλούς τραυματίες, για πραγματικό μακελειό.

Η σημερινή επιχείρηση του ισραηλινού στρατού κατοχής αποτελεί απρόκλητη πολεμική επιχείρηση εναντίον αμάχων σε διεθνή ύδατα, εναντίον αμάχων που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στο μεγαλύτερο στρατόπεδο συγκέντρωσης του κόσμου, στη Γάζα.

Η σημερινή επιχείρηση του ισραηλινού στρατού κατοχής αποτελεί απρόκλητο πολεμικό επεισόδιο, εις βάρος πλοίου με ελληνικού σημαία, εις βάρος ελληνικού εδάφους, του ελληνικού πλοίου.

Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τη ναζιστικού τύπου επίθεση και ζητώ από την ελληνική κυβέρνηση στο πλαίσιο άσκησης των καθηκόντων της, να πράξει αυτά που οφείλει για την προστασία των Ελλήνων πολιτών, για την προστασία του δικαιώματος ελεύθερης και ασφαλούς μετακίνησης, για την τήρηση των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου.

Θεωρώ υποχρέωση της ελληνικής κυβέρνησης και των διεθνών οργανισμών να πάρουν όλα τα αναγκαία μέτρα τιμωρίας του Ισραήλ για την πάγια τρομοκρατική τακτική του.

Τέλος, όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να καταδικάσουμε με τον πλέον μαζικό τρόπο το έγκλημα διαρκείας που διαπράττει το Ισραήλ.




Share on Facebook

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

εάλω η Πόλις...

ΗΛΙΑΣ ΤΑΠΡΑΣ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Π.Α.ΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

SAVVIDIS TEAM

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΛΥΜΠΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΗΠΟΥ

ΟΙ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΙ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ

Αgroschannel.com

ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΑΡΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΠΡΩΙ..ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

ΑΡΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ..ΠΡΩΙ..ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΗΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΥΜΕΩΝ ΣΙΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΟΔΕ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ



Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας Συμεών Σίμος με τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του δήμου Παραλίας Βαγγέλη Κήπου, ο οποίος βρίσκεται δυναμικά στο πλευρό του κ. Σίμου, στηρίζοντας την εκλογή του για νέο πρόεδρο της ΝΟΔΕ.

Σαν σήμερα, 29 Μαΐου 1453, εάλω η Πόλις...

Από τον Δρ. Νίκο Κρεμμύδα

Οι πολιορκητές ανέρχονταν σε 150.000 στρατιώτες και πλαισιώνονταν από τεχνίτες, εργάτες, υπηρέτες, κλπ. και μεγάλο πλήθος ατάκτων. Ήταν άριστα εκπαιδευμένος και φανατισμένος από τους δερβίσηδες (Τούρκους μοναχούς), που κυκλοφορούσαν στο στρατόπεδο και τόνωναν την πολεμική ορμή του πλήθους. Ο πολεμικός στόλος αποτελούμενος από 400 πλοία έφθασε στο Βόσπορο στις 12 Απριλίου.
Ο Μωάμεθ έστησε τη σκηνή του απέναντι από την Πύλη του Αγίου Ρωμανού…..
...Μέσα από τα τείχη η κατάσταση ήταν πολύ διαφορετική. Η Κωνσταντινούπολη είχε χάσει όλη...
τη λάμψη του παρελθόντος. Ήταν μια ερειπωμένη πόλη, που μόνο το Παλάτι, ο Ιππόδρομος, και οι μεγάλες εκκλησίες θύμιζαν το λαμπρό παρελθόν. Ο πληθυσμός της δεν ξεπερνούσε τα 50.000 άτομα. Οι Βυζαντινοί στρατιώτες ανέρχονταν σε 5.000 και 2.000 οι ξένοι, κυρίως Γενουάτες και Βενετοί. Τα τείχη είχαν επισκευαστεί βιαστικά, και εκβαθύνθηκε η τάφρος. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, ενώ τα κειμήλια των εκκλησιών δόθηκαν για να κοπούν νομίσματα και να πληρωθούν οι στρατιώτες......
...Οι Γενουάτες στα τείχη του Γαλατά έμειναν ουδέτεροι και δεν βοήθησαν καθόλου στην άμυνα της πόλης……
...Στις 21 Μαΐου ο Μωάμεθ ζήτησε την παράδοση της πόλης και υπόσχονταν στον Κωνσταντίνο και σε όσους ήθελαν ότι θα μπορούσαν να φύγουν ελεύθεροι από την πόλη. Ο Κωνσταντίνος απάντησε : "Το δε την πόλιν σοι δούναι, ούτ' εμόν έστιν ούτ' άλλου των κατοικούντων εν ταύτη. Κοινή γαρ γνώμη πάντες αυτοπροαιρέτως αποθανούμεν και ου φεισόμεθα της ζωής ημών"…..
....Στις 27 Μαίου άρχισε σφοδρός βομβαρδισμός. Δυο μέρες αργότερα ξεκίνησε η τελική επίθεση σε πολλά μέρη των τειχών, αλλά με επίκεντρο την Πύλη του Αγίου Ρωμανού, διότι εκεί το τείχος είχε σχεδόν καταπέσει.....
....Στην τρίτη τουρκική έφοδο, οι Τούρκοι μπήκαν στην Πόλη. Ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος ΙΑ', ο τελευταίος αυτοκράτορας του Βυζαντίου, έπεσε στα τείχη σαν απλός στρατιώτης……
....Τις τρεις πρώτες ημέρες μετά την Άλωση οι Τούρκοι στρατιώτες κατέστρεφαν και λεηλατούσαν την Πόλη. Όλοι οι χριστιανοί εξανδραποδίστηκαν.
....Η Αγία Σοφία μετατράπηκε σε τζαμί….
Την ίδια ημέρα οι Γενουάτες του Γαλατά δήλωσαν υποταγή στον Μωάμεθ και εκείνος για να τους ανταμείψει τους παραχώρησε προνόμια….
Από τις πρώτες ενέργειες του Μωάμεθ Β' ήταν να φέρει εποίκους στη νέα πρωτεύουσα από άλλες περιοχές του κράτους…..[ μήπως αυτό σας θυμίζει τους σημερινούς εποίκους στην κατεχόμενοι Κύπρο ;… ]
ΥΓ: … Ιστορικές αναλογίες…..
Σαν τέτοιες μέρες πριν από 189 χρόνια οι Έλληνες μάχονταν για την ελευθερία τους. Για την οποία δεν σταμάτησαν ποτέ να πολεμούν από τη μέρα που έπεσε η Πόλη αλλά και ακόμη πιο πριν, στη Μακεδονία, στη Θράκη, στην Ήπειρο. Αμέτρητες οι Επαναστάσεις, ποτάμια το αίμα, χιλιάδες οι μάρτυρες του Έθνους, και όλα αυτά για ένα και μόνο πράγμα, την Ελευθερία. Τον αγώνα για το αυτονόητο δικαίωμα των Ελλήνων να κυριαρχούν στην Ελλάδα.
Μόνο για τους λόγους αυτούς έγιναν όλες οι Επαναστάσεις των Ελλήνων στην τουρκοκρατία, ενάντια στην … « οθωμανική διοίκηση» , όπως συνηθίζουν να λένε οί κυρίες Ρεπούση, Δραγώνα …. . Γιατί σίγουρα δεν ήταν οι Έλληνες Επαναστάτες επαγγελματίες συνδικαλιστές ούτε εργατοπατέρες για να αγωνισθούν για τα ..δικαιώματά τους ενάντια στην ¨οθωμανική διοίκηση¨. Ούτε ήταν κρατικοδίαιτοι ανεπάγγελτοι κάποιων ¨Ιδρυμάτων¨ ή κάποιων παράξενων μη κυβερνητικών οργανώσεων για να πάρουν κονδύλια από την ¨Υψηλή Πύλη¨ για διάφορα προγράμματα «ελληνοτουρκικού πολιτισμού» και «ανεκτικότητας του διαφορετικού»……
Tότε ο μέσος Ελληνας, πίστευε πως πυλώνας της ζωής και της ύπαρξής του ήταν η περηφάνια να λέει πως είναι Έλληνας και Χριστιανός και όχι να γίνει μουσουλμάνος για να ……μην πληρώνει φόρους. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν σήμερα έθετε κάποιος αυτό το δίλημμα τι θα συμβούλευαν επί του θέματος κάποιοι «celebrities» των τηλεοράσεων και διάφοροι ψευτοκουλτουριάριδες, είμαι σίγουρος όμως, πώς καί πάλι, η ίδια σαν τότε ιστορία θα επαναλαμβανόταν....

Η Siemens "λάδωσε" υπουργό της ΝΔ


Νέα τροπή παίρνει η διερεύνηση του σκανδάλου της Siemens, μετά την αποκάλυψη ιδιόγραφου σημειώματος του Μιχ. Χριστοφοράκου, με το οποίο δινόταν εντολή να καταβληθεί «το 50% των συμφωνηθέντων» σε υπουργό της τότε κυβέρνησης Καραμανλή. Η δωροδοκία έγινε το 2008, άρα το αδίκημα δεν έχει παραγραφεί και ο πρώην υπουργός...



θα παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο. Η υπόθεση Μαντέλη γίνεται πλέον ήσσονος σημασίας. Η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής θα ζητήσει τώρα στοιχεία από ελβετικές και γερμανικές τράπεζες, προκειμένου να εντοπίσει στοιχεία για τις μίζες που μοίρασε η Siemens στην Ελλάδα.Το έγγραφο βρίσκεται στα χέρια της Εξεταστικής Επιτροπής και χαρακτηρίζεται ως "βόμα μεγατόνων" για την υπόθεση, καθώς δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες και συγκαλύψεις. Στο σημείωμα του πρώην επικεφαλής της Siemens στην Ελλάδα δεν αναφέρεται τι ποσό αντιπροσωπεύει το 50% "των συμφωνηθέντων" με τον τότε υπουργό της ΝΔ, ώστε να εξακριβωθεί το ακριβές ύψος της μίζας, ούτε για ποιον λόγο καταβλήθηκε.
Κλιμάκιο της Εξαταστικής Επιτροπής θα μεταβεί την προσεχή εβδομάδα στην Ελβετία και τη Γερμανία και θα συναντηθεί με στελέχη των αρμόδιων εθνικών ελεγκτικών αρχών, προσπαθώντας να αντλήσει στοιχεία για επίμαχους λογαριασμούς.
Για να το επιτύχει, πρέπει να ξεπεραστούν πολλά νομικά και άλλα εμπόδια σχετικά με το άνοιγμά τραπεζικών λογαριασμών και να υπάρξει διάθεση συνεργασίας από πλευράς των ελβετικών και των γερμανικών αρχών.

http://www.sofokleousin.gr/archives/56029
Share on Facebook

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Τουρνουά Beach Wrestling ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-

Τουρνουά Beach Wrestling και χορηγοί επικοινωνίας
Συντάχθηκε απο τον/την Παγγέας Χρήστος

4η Πανελλήνια   Συνάντηση Beach Wrestling Η οργανωτική επιτροπή της 4ης Πανελλήνιας Συνάντησης Beach Wrestling ανακοίνωσε τους χορηγούς επικοινωνίας των αγώνων.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 στο LOL Beach Bar (Ερατούς 20) της Ολυμπιακής Ακτής στην Κατερίνη.

Οι πρώτοι χορηγοί επικοινωνίας των αγώνων:

Εφημερίδα   "Αργώ""Λευτερία" blogwww.palema.grwww.skai926.gr

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες, πατώντας εδώ.

Για περαιτέρω πληροφορίες στους... αρμόδιους...

Άρχισε να στενεύει επικίνδυνα από τις κατολισθήσεις πάλι ο δρόμος κοντά στα Φωτεινά μετά τα διυλιστήρια του περιβόητου "φράγματος της Μόρνας"... Προς το παρόν ίσα - ίσα που περνάει με το ζόρι ένα αυτοκίνητο, για αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή... Για αργότερα δεν ξέρουμε.. Για περαιτέρω πληροφορίες στους... αρμόδιους... Βλέπε : Νομαρχία Πιερίας... ΔΕΥΤΕΡΑ 24-5-2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ



Τα προβλήματα της πολύτεκνης οικογένειας με έχουν απασχολήσει εδώ και πολλά χρόνια. Πιστεύω οτι η κοινωνική διάσταση του κράτους οφείλει να εξαντλείται στα ζητήματα των πολυτέκνων. Η εποχή της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε, ας μη συμπαρασύρει κάθε τι δημιουργικό, γόνιμο και ανθρώπινο.

Το κομμάτι της φορολογικής αντιμετώπισης των πολυτέκνων είναι αρκετά σοβαρό. Παρέχεται φορολογική απαλλαγή σε όσους έχουν τρία προστατευόμενα τέκνα - 23500 ευρώ, ενώ από το 4ο και πλέον παιδί η απαλλαγή περιορίζεται σε 2000 ευρώ για κάθε τέκνο. Το όριο μπορεί να αυξηθεί στα 30000 ευρώ για τα 4 παιδιά και να εκπίπτει το υπολογιζόμενο κόστος ζωής για πάνω από 4 παιδιά. Άλλωστε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε δηλώσει οτι στηρίζει ένα φορολογικό σύστημα στο οποίο τα περισσότερα παιδιά σε μια οικογένεια, θα συνιστούν αναλόγως λιγότερους φόρους. Τα έσοδα μπορούν να προκύψουν από τη συγχώνευση δημοσίων οργανισμών, την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του κράτους, την πώληση των ΔΕΚΟ και τη μείωση των επιτροπών και των μισθών των κρατικών στελεχών.

Στην Παιδεία είχε θεσμοθετηθεί επί υπουργίας Μαριέττας Γιαννάκου ο διορισμός των πολυτέκνων εκπαιδευτικών με 4 παιδιά. Στο νέο νομοσχέδιο της Υπουργού Δια Βίου Μάθησης Κας Άννας Διαμαντοπούλου, καταργείται το προνόμιο της πολύτεκνης οικογένειας για εργασία, επιβίωση και επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειάς της. Οι πολύτεκνοι εκπαιδευτικοί, για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι άξιοι να διδάξουν στα παιδιά μας, αλλά και να αποτελέσουν το πρότυπο για τη δημιουργία πολύτεκνων οικογενειών!

Σε μια εποχή έντονων ανακατατάξεων και πολυπολιτισμικότητας, έχουμε υποχρέωση να διασφαλίσουμε το μέλλον της πολύτεκνης οικογένειας, έξω από κόμματα και χρώματα. Η Ελλάδα της Ευρώπης οφείλει να σεβαστεί τις ευρωπαϊκές κατευθύνσεις και να δρομολογήσει τις ευκαιρίες για μια κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

81χρονος Κατερινιώτης καταγγέλει ότι τον διέταξε η γραμματέας να περιμένει τον γιατρό όρθιος!



Αν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά μέσα στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης και μάλιστα εις βάρος ενός 81χρονου συμπολίτη μας.

Ο κύριος Παναγιώτης Ρούτσας από την Κατερίνη μας κατήγγειλε τα εξής :

"Σήμερα το πρωί πήγα στο οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείου Κατερίνης. Ζήτησα τον γιατρό και η γραμματέας του μου είπε : "Πήγαινε έξω στο διάδρομο να περιμένεις τον γιατρό και μην σε δω να καθίσεις σε κάθισμα! Όρθιος θα τον περιμένεις!"
Εξοργίστηκα πολύ με αυτό που άκουσα και άρχισα να φωνάζω, λέγοντας της κυρίας αυτής ότι αυτή την καρέκλα την πληρώνουμε εμείς οι πολίτες και δεν έχει κανένα δικαίωμα αυτή να μου βάζει τιμωρία και να μού απαγορεύει να καθίσω στο κάθισμα και να περιμένω τον γιατρό. Τότε αυτήν άλλαξε τροπάριο και άρχισε να μου λέει συγνώμη και να με παρακαλεί να καθίσω.
Είναι δυνατόν να υπάρχουν στο νοσοκομείο τέτοια άτομα με αυτού του είδους την απαράδεκτη συμπεριφορά;
" ΚΑΤΕΡΙΝΗ 25-5-2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ


Αγροτικά

Φίλοι Αγρότες


Με αφορμή τη ληστρική αύξηση της πληρωμής για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων σας (ΟΣΔΕ) για το 2010 καταγγέλλουμε τη συμπαιγνία της προβληματικής πλέον υπουργού, αλλά λουσάτης και γλυκομίλητης κατά τα άλλα, ανεπαρκούς

κ. Μπατζελή με τον αγροτοπατέρα της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Καραμίχα

σε βάρος σας.

Προτρέπομε ιδιαίτερα τους μικρομεσαίους παραγωγούς, οι οποίοι αδικούνται κατάφορα, όπως και ορισμένες κατηγορίες αγροτών να μη καταβάλουν τα οθωμανικού τύπου χαράτσια της νεόκοπης ηγεσίας της υπουρ. Γεωργίας σε συγχορδία με τον πραιτοριανό πρόεδρο της ΠΑΣΕΓΕΣ.

Αντί να επιλύουν τα προβλήματα της Αγροτιάς, να βοηθούν τον κάτοικο της υπαίθρου σ΄αυτή τη δεινή κατάσταση, επιβάλλουν κεφαλικούς φόρους εξόντωσής του. Αυθαιρετείτε κύριοι και προκαλείτε, με τη στοχευμένη υποτακτική στάση σας, συρρικνώνετε και απαξιώνετε περαιτέρω το ευλογημένο επάγγελμα του Αγρότη. Μη πριονίζετε το δένδρο που κάθεστε κύριοι και απολαμβάνετε τους καρπούς του! Να αναθεωρήσετε άμεσα την απόφασή σας.

Για την

Ν.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. ΠΙΕΡΙΑΣ

Ο Πρόεδρος

Προδρόμου Κων/νος

ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΤΑΠΡΑ




Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες,



Στα δύσκολα που έρχονται η νέα Νέα Δημοκρατία πρέπει να διατηρήσει όρθια την Ελπίδα του Ελληνικού λαού. Να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ξανά. Απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν έχει πλέον άλλη επιλογή από το πώς να πλήξει τη Νέα Δημοκρατία. Πώς να εμποδίσει την κοινωνία να αγκαλιάσει πάλι την Ελπίδα.
Αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια πρόβλημα για μας. Το πρόβλημά μας είναι να δώσουμε στο λαό την Ελπίδα, να πείσουμε για το Σχέδιό μας. Να μετατρέψουμε το Σχέδιό μας σε Σωτηρία για τον τόπο.
Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας
Η Ελλάδα μπήκε σε κρίσιμη καμπή της Ιστορίας της. Πληρώνει μεγάλες και βαριές αμαρτίες του πολιτικού της συστήματος. Που τώρα καταρρέει κι αυτό. Ο στόχος μας είναι απλός:
Η νέα πραγματικότητα, όσο δύσκολη κι ανηφορική κι αν είναι, δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε απαισιοδοξία. Ούτε σε εθνική κατάθλιψη. Άλλοι θα οδηγηθούν σε κατάθλιψη. Σε εθνική απαισιοδοξία εμείς δεν μπαίνουμε!
Στην προσπάθεια του Προέδρου μας οφείλουμε όλοι μας να βάλουμε πλάτη. Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή. Οφείλουμε να είμαστε μπροστάρηδες προκειμένου να προτάξουμε το εμείς πάνω από το εγώ.
Την Κυριακή με τη συμμετοχή μας, κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία, ξανά δυνατή, ξανά περήφανη.
Την Κυριακή με την ψήφο μας, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας.
Την Κυριακή με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Προέδρου μας, Αντώνη Σαμαρά, βάζουμε τα θεμέλια για την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.


Ηλίας Τάπρας
με την ψήφο σας Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πιερίας

ΙΣΧΥΡΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ





Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε την Πέμπτη 27 Μαίου 2010 στις 2 η ώρα το πρωί σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου ενός κτιρίου επί της οδού Θεσσαλονίκης 73 στην Κατερίνη. Οι περίοικοι ακούγοντας τον εκκωφαντικό κρότο, πετάχτηκαν έντρομοι έξω από τα σπίτια τους και ο δρόμος πλημμύρισε με σπασμένα γυαλιά. Γείτονες ανέφεραν ότι λίγα λεπτά πριν την έκρηξη είδαν δύο άτομα με μηχανάκι να φεύγουν από το χώρο.
Από την πυροσβεστική υπηρεσία Κατερίνης πληροφορηθήκαμε ότι δεν έχει βγει ακόμη το πόρισμα που θα κάνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη.

"Tα λαμόγια της αγροτικής τράπεζας"


"ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
Α) ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΑΣ...



ΛΕΝΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Β) ΕΙΧΑ ΣΥΝΑΨΗ ΔΑΝΕΙΟ 5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "ΔΩΡΟ" ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ , ΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ,, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ? ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ . ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook