Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΑΝΙΚΙΔΗΣ : "ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ" ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ"


Ο επιχειρηματίας κ. Ηρακλής Τσανικίδης καταγγέλλει την απαράδεκτα προσβλητική συμπεριφορά του Προέδρου του συλλόγου της Σφενδάμης "Πυρρίχιος" Αναστασίου Παπαδοπούλου, διότι κατά το φετινό αντάμωμα των απανταχού Σφενδαμιωτών που οργανώνει κάθε χρόνο ο σύλλογος, ο πρόεδρος καταφέρθηκε με απρέπεια και εξαιρετική επιθετικότητα προς την παρέα του κ. Ηρακλή, αλλά και προς τον ίδιο, όπως καταγγέλλει ο επιχειρηματίας. Αλλά ας ακούσουμε τι μας κατήγγειλε ο κ. Τσανικίδης :
"Κάθε χρόνο εδώ και πέντε συναπτά έτη ως Σφενδαμιώτης συμμετέχω στις εκδηλώσεις του συλλόγου "Πυρρίχιος" και ως τώρα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, όλα ήταν άψογα και θέλω να συγχαρώ τα ως τώρα διοικητικά συμβούλια του συλλόγου. Φέτος όμως αυτό που αντιμετωπίσαμε από το νέο διοικητικό συμβούλιο και τον πρόεδρο του ήταν προκλητικά απαράδεκτο και μας ξάφνιασε όλους αυτή η δυσάρεστη εμπειρία. Όλα ξεκίνησαν, όταν αφού η παρέα μας κάθισε σε τραπέζι στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου όπου γινόταν η εκδήλωση και αφού πήραμε σουβλάκια και άλλα σχετικά που πουλούσε ο σύλλογος, ο ξάδερφος μου σηκώθηκε να πάει να αγοράσει και ένα μπουκάλι ουίσκι από παρακείμενο μπακάλικο, αφού ο σύλλογος τα προηγούμενα χρόνια δεν πουλούσε ουίσκι, αλλά φέτος είχε βάλει και το πουλούσε 80 ευρώ! τη φιάλη, χωρίς να κόβουν αποδείξεις. Έτσι όταν ο ξάδερφος μου επέστρεψε με το μπουκάλι του ουίσκι δέχτηκε επίθεση από μέλος του διοικητικού συμβουλίου με τη φράση : "Τί είναι αυτό που έκανες και θα χυθεί αίμα εδώ και εμείς δεν σηκώνουμε μαγκιές". Η παρέα μας μετά από αυτή την απρόσμενα άσχημη εξέλιξη σηκώθηκε να φύγει, ενώ εγώ καλούσα επί ώρα να έρθουν να τους πληρώσουμε τα 80 ευρώ και να τελειώνουμε, αλλά δεν ερχόταν κανένας.
Ήρθε τελικά ο Πρόεδρος και άρχισε να μας βρίζει. Εμείς, καθώς φτάσαμε στο ταμείο του συλλόγου, έβγαλα εγώ ένα χαρτονόμισμα των 100 ευρώ και τους το έδωσα. Ο πρόεδρος το πήρε τότε το χαρτονόμισμα, ορμώντας ως μαινόμενος ταύρος σε υαλοπωλείο και το ξέσκισε προκλητικά μπροστά στα μάτια μας.
Καταγγέλλω αυτές τις πρωτοφανείς προκλήσεις από ανθρώπους που υποτίθεται ότι είναι πρόεδροι πολιτιστικών συλλόγων και υπηρετούν τάχα τον πολιτισμό(!), ενώ τέτοιες ενέργειες δεν διαπράττουν ούτε αυτοί που είναι διευθυντές σε κακόφημα νυχτερινά μαγαζιά. Πέραν αυτού, το να ξεσκίζεις χαρτονομίσματα είναι και ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από το νόμο. Ζητώ λοιπόν από τον κ. πρόεδρο να μου επιστρέψει ακέραιο το χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, αλλιώς θα καταφύγω δικαστικώς.
Και δεν πρόκειται επίσης εγώ και η παρέα μου, αλλά και άλλοι πολλοί συμμετέχοντες στο ποντιακό αντάμωμα της Σφενδάμης που επίσης δέχτηκαν απρεπή συμπεριφορά, να ξαναπατήσουμε στο χώρο της εκδήλωσης όσο θα είναι πρόεδρος αυτός ο απαράδεκτος κύριος και αυτό το διοικητικό συμβούλιο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου