Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Επιλέγουμε Κώστα Χατζή



Έχουν ακουστεί πάρα πολλά τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα την εβδομάδα αυτή που φτάνουμε στις εκλογές.

Κατά διαστήματα ακούμε για εμπλοκή πολιτικών, βουλευτών και πολιτευτών για τις εκλογές της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. για την ανάδειξη προέδρου Ελλάδος.

Πλέον η πορεία που έχει χαράξει η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, δεν δέχεται την εμπλοκή συμφερόντων. Δεν χρειαζόμαστε ίντριγκες για να πετύχουμε. Δεν χρειαζόμαστε μεσαζόντες για περάσουμε τα οράματα μας, τις ιδέες μας και τα πιστεύω μας. Είμαστε παρόντες για άλλη μια φορά, αλλά με πιο ουσιώδη τρόπο αυτή τη φορά.

Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τα ιδανικά μας μέσα από τον Κώστα Χατζή, τον οποίο έχω ονομάσει πολλές φορές ως το φερέφωνο της νεολαίας μας. Δεν είναι υποτιμητικός ο όρος αυτός, αντίθετα είναι αυτός που θα μας φέρει στην ενότητα που χρειάζεται η νεολαία μας.

Οι νέοι είναι απογοητευμένοι από τα πολιτικά δρώμενα της χώρας και είναι καθήκον μας και του Κώστα Χατζή, να φέρουμε και πάλι την πολιτική και την τύχη της χώρας σε αυτούς που πραγματικά πρέπει να είναι, σε όλους τους πολίτες της πατρίδος μας. Βαρεθήκαμε να παίρνονται αποφάσεις από λίγους για τους πολλούς.

Ο λόγος και το κοινωνικό συμβόλαιο του Κώστα Χατζή μας αντιπροσωπεύει. Η “φλόγα” του, τα πιστεύω του ταυτίζονται με τον κάθε νέο, ο οποίος θέλει ένα καλύτερο για το μέλλον του, μια ουσιώδη επικοινωνία και συμμετοχή στα πολιτικά κοινά της χώρας. Η επαρχία θα έχει φωνή, θα είναι παρούσα στις αλλαγές. Ο Κώστας Χατζής δεν είναι μόνος του. Όλοι εμείς οι υγιείς Νεοδημοκράτες που βλέπουμε την αρχή της Νέας Μεταπολίτευσης, χρειαζόμαστε τον Κώστα Χατζή στο τιμόνι της νεολαίας μας.

Στις 18 Απριλίου δεν επιλέγουμε τον Κώστα Χατζή από προσωπικά συμφέροντα, αλλά ως την καλύτερη επιλογή για μια ανοιχτή Ο.Ν.ΝΕ.Δ., για μια Ο.Ν.ΝΕ.Δ. στην οποία τις αποφάσεις θα τις παίρνουμε από κοινού και όχι πίσω από συντεχνίες, όχι μέσα από κρυφές παρέες και ανταλλάγματα.

Οι νέοι της Πιερίας έχουν την δυνατότητα να γράψουν το δικό τους όνομα στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου μας και γνωρίζω πως η επιλογή τους θα είναι ένας καθαρός πολιτικός, ένας καθαρός νέος από την βάση της παράταξης μας και δεν είναι άλλος από τον Κώστα Χατζή.


Φίλε Κώστα, η αρχή ξεκινάει από την Πιερία!


Θωμάς Παντζιάλας

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Θ.Α. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου