Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΤΑΠΡΑ




Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες,



Στα δύσκολα που έρχονται η νέα Νέα Δημοκρατία πρέπει να διατηρήσει όρθια την Ελπίδα του Ελληνικού λαού. Να κερδίσει την εμπιστοσύνη του ξανά. Απέναντι σε μια κυβέρνηση που δεν έχει πλέον άλλη επιλογή από το πώς να πλήξει τη Νέα Δημοκρατία. Πώς να εμποδίσει την κοινωνία να αγκαλιάσει πάλι την Ελπίδα.
Αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πια πρόβλημα για μας. Το πρόβλημά μας είναι να δώσουμε στο λαό την Ελπίδα, να πείσουμε για το Σχέδιό μας. Να μετατρέψουμε το Σχέδιό μας σε Σωτηρία για τον τόπο.
Φίλες και Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας
Η Ελλάδα μπήκε σε κρίσιμη καμπή της Ιστορίας της. Πληρώνει μεγάλες και βαριές αμαρτίες του πολιτικού της συστήματος. Που τώρα καταρρέει κι αυτό. Ο στόχος μας είναι απλός:
Η νέα πραγματικότητα, όσο δύσκολη κι ανηφορική κι αν είναι, δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε απαισιοδοξία. Ούτε σε εθνική κατάθλιψη. Άλλοι θα οδηγηθούν σε κατάθλιψη. Σε εθνική απαισιοδοξία εμείς δεν μπαίνουμε!
Στην προσπάθεια του Προέδρου μας οφείλουμε όλοι μας να βάλουμε πλάτη. Οφείλουμε όλοι μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή. Οφείλουμε να είμαστε μπροστάρηδες προκειμένου να προτάξουμε το εμείς πάνω από το εγώ.
Την Κυριακή με τη συμμετοχή μας, κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία, ξανά δυνατή, ξανά περήφανη.
Την Κυριακή με την ψήφο μας, στέλνουμε μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας.
Την Κυριακή με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Προέδρου μας, Αντώνη Σαμαρά, βάζουμε τα θεμέλια για την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.


Ηλίας Τάπρας
με την ψήφο σας Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου