Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ




Με επιτυχία έγινε η διεύρυνση και αναβάθμιση της Επιτροπής Αγώνα κατά των Νέων Διοδίων στην Πιερία κατά την ειδική συνεδρίαση – πρόσκληση της 24ης Νοεμβρίου 2010.

Νέα μέλη της Επιτροπής Αγώνα είναι πλέον η κυρία Αντιπεριφερειάρχης Ν. Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. κ. Γ. Παπαχρήστου, Ν. Μακρίδης, Α. Παπαϊωάννου και Ν. Παπανικολάου καθώς επίσης και ο κ. Α. Μάντζιος ως εκπρόσωπος του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Πολιτών για την αλλαγή στο Δήμο Κατερίνης», τους οποίους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.

Η Επιτροπή Αγώνα χαιρετίζει τα νέα μέλη της, στηρίζει όλες τις δημιουργικές πρωτοβουλίες τους για την Πιερία και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους. Η πολυσυλλεκτικότητα, η δημοκρατική δομή και η άμεση επαφή της Επιτροπής Αγώνα με την κοινωνία την καθιστούν ένα άτυπο θεσμό του τόπου μας προσιτό σε όλους και με δυναμική.

Η Επιτροπή Αγώνα την 24 Νοεμβρίου 2010 δεν «έκλεισε». Χωρά πολλούς ακόμη. Χωρά και περιμένει όλους τους Πιεριείς γιατί τα προβλήματα είναι κοινά για όλους μας και μόνο ενωμένοι θα μπορέσουμε να τα αντιμετωπίσουμε όπως εξ άλλου το κάναμε μέχρι σήμερα. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη και μετά τα διόδια περιμένουν και άλλα προβλήματα όπως ανέδειξαν τα νέα μέλη της Επιτροπής μας. Πεδίο Βολής, Όλυμπος, Αεροδρόμιο κτλ. Έπονται πολλές Επιτροπές Αγώνα.

Αγαπητοί συμπολίτες, ο καιρός περνά και τα προβλήματά μας αντί να μειώνονται αυξάνονται και εντείνονται. Η διεύρυνση της Επιτροπής Αγώνα δείχνει το ενδιαφέρον των αρχόντων μας και τη δυναμική του τόπου μας. Μεθοδικά και αγωνιστικά θα προχωρήσουμε και πάλι ενωμένοι και να είστε σίγουροι ότι μας περιμένουν και άλλες νίκες.

Η Επιτροπή Αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου