Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Βέλβενδος: Άγγιξε το 98% η αποχή

Βέλβενδος: Άγγιξε το 98% η αποχή

Στο διόλου ευκαταφρόνητο 97,74% έφτασε χθες η αποχή στο δημοτικό διαμέρισμα του Βελβενδού, στο νέο Καλλικρατικό δήμο Σερβίων-Βελβενδού στην Κοζάνη, με τους πολίτες να κάνουν για μια ακόμη φορά πράξη την απόφαση τους να μη συμμετέχουν στις φετινές δημοτικές εκλογές.

Σε ανακοίνωση μάλιστα του συντονιστικού πολιτών Βελβενδού , τονίζονται τα εξής:

«Η αποχή του 97,74% στις επαναληπτικές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές της 14ης Νοεμβρίου στο Δήμο Βελβεντού επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το μεγάλο «ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ» και την σταθερή και αταλάντευτη βούληση της κοινωνίας μας να αγωνιστεί για την αυτονομία του Δήμου. Οι εκλογές έγιναν σε ήπιο κλίμα χωρίς να δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εκλογική διαδικασία.

Όσον αφορά τα αριθμητικά δεδομένα των εκλογών στο Δήμο Βελβεντού από τους 4821 εγγεγραμμένους πολίτες, ψήφισαν συνολικά 109 πολίτες και τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν μόνο 68 στις δημοτικές εκλογές και 84 στις περιφερειακές.

To επίσημο ποσοστό αποχής ανέρχεται στο 97,74 %. Αν μάλιστα εξαιρέσουμε τον οικισμό του Καταφυγίου, που ακολούθησε δική του πορεία, στον υπόλοιπο Δήμο Βελβεντού η αποχή αγγίζει το 99%».

Για να διαβάσετε προηγούμενο ρεπορτάζ κάντε κλικ εδώ:
http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=9030

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου