Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Ο φόργουορντ του Πιερικού Αρχελάου

Γιάννης Παπαχρήστος για τον αγώνα

με τους Ίκαρους Σερρών

«Να κάνουμε μια ακόμη γιορτή του μπάσκετ στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας»

Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Παπαχρήστος που κατάγεται από την Καρίτσα Πιερίας, με τις μέχρι τώρα συμμετοχές του, -έστω στις λίγες αγωνιστικές- στο πρωτάθλημα της Α2 με τα χρώματα της κατερινιώτικης ομάδας, δικαίωσε όσους πίστεψαν σ΄ αυτόν.

Η συμμετοχή του στον Πιερικό Αρχέλαο χαροποιεί ιδιαίτερα τους πολλούς φίλους που έχει στην Κατερίνη, οι οποίοι μάλιστα δεν χάνουν ευκαιρία να είναι δίπλα του στα επίσημα και μη παιγνίδια της ομάδας.

Για τον αγώνα του Σαββάτου με του Ίκαρους Σερρών, ο Γιάννης Παπαχρήστος, δήλωσε:

«Ο αγώνας με τους Ίκαρους Σερρών, για μένα, είναι ένα παιγνίδι όπως όλα τα άλλα. Πρέπει και τα σαράντα λεπτά να είμαστε συγκεντρωμένοι και ο καθένας μας, χωρίς εξαίρεση, να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Ακόμη βέβαια δεν δείξαμε τον καλύτερό μας εαυτό και έχουμε μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Τα δύο μέχρι τώρα παιγνίδια που κάναμε δεν αρκούν ώστε να δείξουμε την πραγματική μας εικόνα. Όπως κάθε φορά περιμένουμε τον υπέροχο κόσμο μας να έρθει και να γεμίσει ασφυκτικά το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης, έτσι ώστε όλοι μαζί, με ψηλά το κεφάλι και με οποιοδήποτε αποτέλεσμα, να κάνουμε μια ακόμη γιορτή του μπάσκετ στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου