Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΣΟΚ!! Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εξέλεξε τον Δήμαρχο με τις εξής απόψεις: α) Εντάξη ταινιών πορνό στο πρόγραμμα του τοπικού καναλιού της Θεσσαλονίκης β) Να ξαναδοθεί το όνομα του σφαγέα του Ελληνισμού, Μουσταφά Κεμάλ, στην οδό Αποστόλου Παύλου! Και για να αποδείξει πόσο πολύ τουρκολάγνος είναι δήλωσε οι ο στόχος του είναι να να μετατρέψει την Θεσσαλονίκη σε τόπο λατρείας των....
Τούρκων (μίλησε για 300 χιλιάδες τον χρόνο) οι οποίοι θα έρχονται στη Θεσσαλονίκη, θα αφήνουν τα λεφτά τους και ας προσκυνούν όποιον και ό,τι θέλουν!

Έχοντας εις γνώσην του αυτά, ο κόσμος της θεσσαλονίκης πήγε να ψηφίσει... και έβγαλε δήμαρχο τον Μπουτάρη. Τα συμπεράσματα είναι 2: Είτε μας ψεκάζουν και είμαστε σε δειαρκή καταστολή ή Υπάρχει νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα! Άλλα σχόλια δεν κάνουμε. Αφήνουμε τους αναγνώστες μας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Απλά, θα δηλώσουμε ότι για μας, η παρουσία τέτοιων προσώπων στην πολιτική σκηνή και η δημόσια έκφραση τέτοιων θέσεων και μάλιστα από δημόσιο μέσο ενημέρωσης, σε μια πόλη της οποίας η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού είναι θύμα των -στην κυριολεξία- θανατηφόρων εντολών του Κεμάλ και σε μια χώρα της οποίας ο πληθυσμός υπέστη Γενοκτονία από τον Κεμάλ και από τον Κεμαλισμό, αποτελεί δείγμα της ηθικής και της πολιτικής παρακμής και χρεωκοπίας αυτού του τόπου. Ο Θεός να φυλάει αυτή τη χώρα.
/anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου