Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012


Καλωσωρίζουμε τους νέους Καρατζαφέρηδες!

Όσο και να στενοχωρώ κάποιους, δυστυχώς γι’ αυτούς, επιβεβαιώνομαι νωρίτερα απ’ ό,τι περίμενα, όταν δημοσίευα το άρθρο με τίτλο “Το κομμα των… Καμμενομανωληδων“, όπου τόνιζα: “Σκοπός της δημιουργίας του είναι ένας και μοναδικός: ο εγκλωβισμός όσων αγνών Ελλήνων διαφεύγουν από το μαντρί της ΝΔ.” Δηλαδή, δημιουργήθηκαν για να....
λειτουργήσουν ως “βαλβίδα ασφαλείας” του πολιτικού συστήματος… (όπως έως τώρα το ΛΑΟΣ)

Έτσι, ο πρώην βουλευτής.....
της ΝΔ και νυν του κόμματος Καμμένου κ. Χρήστος Ζώης, σε συνέντευξή του (στον «Real Fm») εκτίμησε πως την επόμενη μέρα των εκλογών οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» πρέπει να είναι παρόντες.
«Πιστεύω ότι οι “Ανεξάρτητοι Ελληνες” πρέπει να είναι παρόντες. Δεν είμαστε μια δύναμη όπου θα καταγραφεί η αντίδραση. Είμαστε αποφασισμένοι – και πρέπει να δείχνουμε την αποφασιστικότητά μας – να αναλάβουμε μερίδιο ευθύνης για την διακυβέρνηση του τόπου και να μην χαρίσουμε τις πρωτοβουλίες σε κανέναν άλλον. Από εκεί και πέρα αντιλαμβάνεστε ότι η επιθυμία μας είναι να καταγραφούμε ως κυρίαρχη πολιτική δύναμη», δήλωσε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά ότι οι αντιμνημονιακές κορόνες και οι κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του επικεφαλής του νέου μορφώματος πως δεν θα συνεργαστεί μετεκλογικά με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή όποια άλλη φιλομνημονιακή δύναμη δεν είναι παρά κούφια λόγια για ψηφοθηρία.
Ο ίδιος εξάλλου ο Χρ. Ζώης παραδέχθηκε ότι «δεν υπάρχει δυνατότητα παρέκκλισης του μνημονίου».

Αυτά και…”με τις υγείες σας”!
http://www.paratiritis-news.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου