Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

3ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Πάλης






  Με το σύνθημα "Μεσόγειος: θάλασσα φιλίας και συνεργασίας" διεξαχθεί στη Λάρισα από τις 18 έως τις 20 Μαΐου, μία σπουδαία διοργάνωση της ελευθέρας και της ελληνορωμαϊκής πάληςτο 3ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα. Ηπαγκόσμια ομοσπονδία (FILA), στο ξεκίνημα μιας νέας ουσιαστικής και δημιουργικής συνεργασίας με τη διοίκηση της ΕΟ Φιλάθλων Πάλης (ΕΟΦΠ), αποφάσισε να αναθέσει στη χώρα μας τη διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής αγωνιστικής εκδήλωσης.

Με επιτυχία, παρά τις πολλές δυσκολίες που παρουσιάστηκαν, διεξήχθη το 3ο Μεσογειακό πρωτάθλημα πάλης στη φιλόξενη Θεσσαλική πόλη της Λάρισας. Με πλήρεις συνθέσεις αγωνίστηκαν οι εθνικές ομάδες της χώρας μας και στα τρία Ολυμπιακά στυλ πάλης.
Την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές Κόσμου και Ευρώπης είχαν οι 60 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος που ολοκληρώθηκε στο κλειστό στάδιο της Νεάπολης, στη Λάρισα.
Λιτή αλλά εντυπωσιακή ήταν η τελετή έναρξης του 3ου Μεσογειακού Πρωταθλήματος πάλης. Κατά τη διάρκεια της κυριάρχησε το ελληνικό και το μεσογειακό στοιχείο.
Το σύνθημα των αγώνων : Μεσόγειος: Θάλασσα φιλίας και συνεργασίας, χειροκροτήθηκε από τους δεκάδες θεατές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορογραφίες πάλης και παραδοσιακούς χορούς. Η τελετή ολοκληρώθηκε σε ρυθμούς R nB

Με πολύ δουλειά και μεράκι ο  Μπατάλας Βασίλης και Παπακωνσταντίνου Κώστας μελή τις επιστημονικής – οργανωτικής ομάδας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης μετείχαν στην δύσκολη προσπάθεια να οργανωθούν και να στηθούν όλα ώστε να  γίνουν επιτυχημένα οι Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου