Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012


Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.....

Είναι εντυπωσιακό με πόση περισσή φροντίδα δομήθηκε ένα κράτος από ρουφιάνους, απαίδευτους και αδίστακτους ανθρώπους στις περισσότερες αν όχι όλες τις καίριες θέσεις ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού, ένα ολόκληρο εκπαιδευτικό τηλεοπτικό σύστημα που γαλουχεί τις νέες γενιές με νοοτροπία είτε barbi είτε greek χαζοβιόλικο και ανόητο idol, και μια νοοτροπία που το «ΕΓΩ» έχει γίνει σήμα κατατεθέν…..
Αλήθεια πώς αφήσαμε όλο αυτό το συφερτό να αποδομήσει με τόσο συστηματικό τρόπο ένα ολόκληρο κράτος μια πατρίδα….

Θέλουμε να φύγετε αφιλότιμοι, ψεύτικοι, χοντράνθρωποι πολιτικοί και να πάρετε μαζί σας και τα γιουσουφάκια σας, τα υπηρετάκια σας τους δημοσιογράφους που όπως κι εσείς ηδονίζονται με το παιχνίδι των λέξεων και πολύ λίγο τους αφορά η αλήθεια και η ουσία. Ο Καρλ Γιούνγκ είχε πει ότι ο άνθρωπος είναι ικανός να κάνει τις πιο απεχθείς πράξεις παρά να αντιμετωπίσει την ίδια του την ψυχή.
Είσαστε τόσο λίγοι και σκατόψυχοι όλοι εσείς που σκίζεστε και καλά για τη σωτηρία της χώρας αλλά μισείτε τους κατοίκους της…
Θα ήθελα μια φορά να ακούσω έναν αντίλογο ας πούμε του Κώνστα ή της Μακρής και άλλων πολλών φυσικά τι θα την κάνουν μια σωσμένη χώρα με έναν πληθυσμό βουτηγμένο στα χρέη και στην κατάθλιψη, στα χαμένα όνειρα και στη μιζέρια…. «Είναι κρίμα» αναφωνούν όλα τα κοράκια της δημοσιογραφίας αλλά δεν στέκονται σε καμία άλλη άποψη διακεκριμένων οικονομολόγων και λοιπών επιφανών ανθρώπων αυτής της χώρας… Λες και οι ζωές μας είναι προϊόν των αμπελοφιλοσοφιών ή κομματικών συμφερόντων τους… Μαζεύονται για λίγο λοιπόν τα γιουσουφάκια αν τους βάλει τις φωνές ο αρχισυντάκτης και συνεχίζουν απτόητοι στη μονοφωνική τους αγόρευση… Ούτε ιστορία διαβάζουν για το πώς ένα ανάλογο μνημόνιο το 1843 οδήγησε χώρα και κατοίκους στην εξαθλίωση…. Θέλουν με αγωνία να ακούγεται και να υπογραμμίζεται η ισχύουσα κυβερνητική και ευρωπαϊκή γραμμή… Αλήθεια τι ματαιοδοξία κουβαλάνε… νομίζοντας ότι αυτή χώρα ανήκει στους εκλεκτούς εαυτούς τους….
Προσωπικά πιστεύω πως η αγωνία με την οποία υποστηρίζουν την καταστροφή και την εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού υποδηλώνει ότι η λύση θα έρθει αν συμβεί αυτό ακριβώς που φοβούνται και ξορκίζουν… Έχουν προδοθεί από την ίδια την αγωνία τους..
Μεταξύ όλων των παραπάνω κάνουν πως δεν βλέπουν και δεν κατανοούν την αποτυχία του μνημονίου έως σήμερα, επιπλέον δεν δίνουν καμία σημασία στα υπάρχοντα παραδείγματα που μηδενός εξαιρουμένου αφορούν χώρες που δεν είδαν ποτέ το φως του ήλιου κάτω από το ζυγό ενός μνημονίου ενώ αναπνεύσανε και με καλπάζουσα επιτυχία μόλις αποδεσμευτήκανε από αυτό.
Δεν θέλω να φθάσω να υποστηρίξω ότι όλοι αυτοί οι καραγκιόζηδες και τα γιουσουφάκια τους πρέπει να λιντσαριστούν αλλά σίγουρα εύχομαι να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και να καταδικαστούν ως έσχατοι προδότες μιας ολόκληρης χώρας.
Επίσης καλό είναι να έχουν κατά νου ότι υπάρχει και η θεία δίκη. Αυτή σίγουρα δεν την γλιτώνουν. Διότι το ηθικό και το δίκαιο δεν είναι πάντα με το μέρος των ακάλεστων δανειστών για τους οποίους τόσο πολύ ψυχοπονούν αλλά κυρίως με το μέρος των αδικημένων και των ανίσχυρων που πληρώνουν φταίνε δεν φταίνε.

ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου