Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ MAKELEIO: ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΦΑΡΜΑΚΑ 1.700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΙ… ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ!

Συντάχθηκε απο τον/την Kagkelaria Στις .
sintagografisi
Την ώρα που οι εξαθλιωμένοι Έλληνες φτύνουν αίμα για να πάρουν τα φάρμακά τους - και αν τα πάρουν, την ώρα που καρκινοπαθείς αναγκάζονται να σταματήσουν τις θεραπείες τους, οι ανάπηροι δεν έχουν φάρμακα και επιδόματα και τα νοσοκομεία είναι χωρίς γάζες, κάποιοι αλλοδαποί, χωρίς να έχουν το δικαίωμα και με απάτες που δεν δυσκολεύονται να στήσουν, προμηθεύονται χάπια εκατομμυρίων ευρώ και τα στέλνουν σε συγγενείς τους στην πατρίδα τους!
Αυτή είναι μόνο μία από τις χιλιάδες περιπτώσεις που οι περισσότεροι γνωρίζουν, αλλά δεν μιλούν είτε γιατί τα παίρνουν, είτε γιατί δεν θέλουν να ανακατευτούν, είτε ακόμη γιατί φοβούνται.
Μία χαρακτηριστική καταγγελία από τις πολλές που έχουν φτάσει στο Makeleio.gr, αφορά το ΙΚΑ Ελευσίνας. Εκεί, μια γιατρός (τα στοιχεία της οποίας έχουμε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου), επί σειρά ετών έγραφε ασύστολα σε συγκεκριμένη κοπέλα από την Αλβανία τα φάρμακα της μητέρας της, που κοστίζουν 1.700 ευρώ το μήνα!
Ακούστε τώρα το πιο εξωφρενικό... Η κόρη, ηλικίας 44 ετών (επίσης έχουμε τα στοιχεία της), έγραφε τα φάρμακα στο δικό της βιβλιάριο και μάλιστα περνούσε κανονικά από επιτροπές που πιστοποιούσαν το πρόβλημά της!!!
Στο παιχνίδι, βέβαια και ο φαρμακοποιός που είναι συγκεκριμένος και πάντα... «εξυπηρετεί». Κι αυτόν τον γνωρίζουμε.
Τελευταία, υπήρξε εμπλοκή με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Η γιατρός δεν μπορούσε πια να τους τα γράφει. Έτσι, άρχισαν να ζητούν από διάφορους να τους εξυπηρετήσουν, με το αζημίωτο βέβαια...
Τελικώς, βρήκαν έναν ηλικιωμένο στον οποίο εργάζεται η αδελφή της αλβανίδας. Κι έτσι για μία ακόμη φορά, βολεύτηκαν...
Έχουν γίνει καταγγελίες στο υπουργείο Εργασίας, στα κεντρικά του ΙΚΑ και στον ΕΟΠΥΥ, αλλά φαντάζομαι πως δεν χρειάζεται να αναφέρουμε την εξέλιξη. Δεν υπήρξε άλλωστε...
                 pigi  makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου