Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012


Παππάς:"Να τα διαβάζετε τα βιβλία"

Πρώτη καταχώρηση: 19/09/2012
16:13Πολιτική
«Δεν θα ανοίξω βεντέτα μαζί σας γιατί δεν θέλω να σας κάνω περαιτέρω διαφήμιση», απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
«κ. Γεωργιάδη εσείς που πουλάτε βιβλία να τα διαβάζετε κιόλας», τόνισε ο κ. Παππάς και επικαλέστηκε το έργο του Νίκου Καζαντζάκη «Ασκητική» : «Το βιβλίο λέει σε κάποιο σημείο ότι τον αντίπαλό σου πρέπει να τον διαλέγεις, πρέπει να είναι ανώτερος από εσένα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σας».  
Και πρόσθεσε: «Δεν θα μας τοποθετήσετε εσείς σε όποια πλευρά θέλετε του κοινοβουλίου. Θα μπορούσαμε να καθόμαστε σε όποιο σημείο θέλουμε. Είμαστε πέρα της αριστεράς και της δεξιάς».
Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς χαρακτήρισε την παράταξη της δεξιάς «χαζοχαρούμενη» : «Ο κύκλος της χαζοχαρούμενης δεξιάς έχει κλείσει στην Ελλάδα. Τελείωσατε κ. Γεωργιάδη»
Αυτή η φράση του προκάλεσε και την παρέμβαση του Χρήστου Μαρκογιαννάκη που προεδρεύει της συνεδρίασης ο οποίος τον κάλεσε να απαντήσει ποια παράταξη εννοεί. «Υπάρχει μία ενδοτική παράταξη…», απάντησε ο κ. Παππάς.
«Επειδή δεν υπάρχει καμία χαζοχαρούμενη παράταξη εδώ, παρακαλώ να διαγραφεί η λέξη από τα πρακτικά», υπογράμμισε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

 Δείτε το βίντεο


   pigi  enikos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου