Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Πλημμύρισε η Κοζάνη από Έλληνες πατριώτες στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Κοζάνης

Από το Γραφείο Τύπου

Σήμερα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκαν στην Κοζάνη τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής, στην Πλατεία Γιολδάση.

Πραγματικός ΣΕΙΣΜΟΣ στην πόλη της Κοζάνης από την παρουσία εκατοντάδων μελών και φίλων του κινήματος μας. Πλημμύρισε κυριολεκτικά η Κοζάνη από Έλληνες εθνικιστές και Ελληνικές Σημαίες.

Η Τ.Ο. Κοζάνης οργάνωσε άψογα την εκδήλωση και αξίζουν συγχαρητήρια στον υπεύθυνο Λορίδα Φαίδωνα καθώς και στα υπόλοιπα στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Κοζάνη διότι σε ελάχιστο χρόνο προετοίμασαν και οργάνωσαν τα γραφεία καθώς και την εκδήλωση που ακολούθησε.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Α' Θεσσαλονίκης κος. Γρέγος Αντώνιος, ο αναπληρωτής υπεύθυνος της Περιφερειακής Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης & Βορείου Αιγαίου κος. Τσακίρης Μιχαήλ, ο υπεύθυνος της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας κος. Τούφας Στέλιος καθώς και οι υπεύθυνοι των Τ.Ο. Ημαθίας, Πιερίας και Πέλλας κ. Τσιούλης Βασίλειος, Παπαδημητρίου Γεώργιος και Σαχινίδης Ιωάννης αντίστοιχα.


Αφού πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός των γραφείων τα οποία ήταν κατάμεστα από κόσμο, στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι συναγωνιστές μίλησαν στην Πλατεία Γιολδάση στο συγκεντρωμένο πλήθος σχετικά με τον αγώνα του κινήματος μας, τις θέσεις μας και την παρουσία μας στη Δυτική Μακεδονία. Τα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης είναι τα πρώτα που ανοίγουν και έπεται συνέχεια, η Χρυσή Αυγή σύντομα θα έχει παρουσία και στην Καστοριά, και στη Φλώρινα και στα Γρεβενά. Το Εθνικιστικό ποτάμι έχει ξεκινήσει και δεν σταματά πουθενά, παρά τις προσπάθειες του σάπιου πολιτικάντικου κατεστημένου που σήμερα επιστράτευσε 20-30 θλιβερούς "αντιεξουσιαστές" για αντισυγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Περαστικά σας και πάλι σύντροφοι Εκατοντάδες, ίσως και πάνω από χίλιοι συγκεντρωμένοι κάτοικοι της Κοζάνης στην Πλατεία Γιολδάση που μας τίμησαν με την παρουσία τους, άκουσαν τις ομιλίες των συναγωνιστών και στη συνέχεια όλοι μαζί με πορεία στο κέντρο της πόλης κατευθυνθήκαμε προς το άγαλμα του Παύλου Μελά επί της ομώνυμης οδού φωνάζοντας συνθήματα. Μπροστά στο άγαλμα του Αθάνατου Μακεδονομάχου Παύλου Μελά και με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων έγινε η απαγγελία του Εθνικού μας Ύμνου και στην κυριολεξία το κέντρο της πόλης σείστηκε από παλμό και υπερηφάνεια. Στη συνέχεια και πάλι με πορεία καταλήξαμε στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης στην Πλατεία Γιολδάση.
Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Δυτικής Μακεδονίας.
ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ  ΜΑΖΙ  ΜΕ  ΤΑ ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ  ΑΥΓΗΣ  ΤΟΥ   ΝΟΜΟΥ  ΠΙΕΡΙΑΣ  ΣΤΑ  ΕΓΚΑΙΝΙΑ  ΤΩΝ  ΓΡΑΦΕΙΩΝ  ΤΗΣ  Τ.Ο.  ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου