Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012


Ομιλία Ν.Γ.Μιχαλολιάκου στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 - 16:15
Η ομιλία του Γενικού Γραμματέα,  Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής. Βασικά σημεία της ομιλίας:
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, σας μεταφέρω ένα ευχάριστο νέο για την χώρα. Τα παλαιά πολιτικά κόμματα ενώθηκαν σε μια συντεχνία για ένα κοινό σκοπό. Κοινός τους σκοπός είναι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, η φίμωση της φωνής του Λαού και του Εθνικισμού. Η Χρυσή Αυγή τους δημιουργεί τρόμο και εφιάλτες. Σε κάθε άσχετο νομοσχέδιο αναφέρονται στην Χρυσή Αυγή. Τους έχουμε γίνει ψύχωση, θα τους γίνουμε ακόμη μεγαλύτερη ψύχωση. Δεν ευαισθητοποιούνται κατά της Τουρκίας και των πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη. Ένας είναι ο εχθρός για αυτούς που τους χαλάει τη συνταγή. Δεν ενώθηκαν κατά των παγκοσμίων τοκογλύφων, αλλά εναντίον μας.
Τι κι αν έχουν αυτοκτονήσει πάνω από 2000 συμπολίτες μας; Δεν ευαισθητοποιούνται για την κατάντια της Εθνικής Άμυνας, την οικονομία και την ανεργία. Στην χθεσινή συνεδρίαση ένας... λαγός και κάποια "λαγουδάκια" προσπάθησαν να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν επεισόδιο. Το σχέδιο είχε οργανωθεί από την προηγούμενη ημέρα από σύμβολο του πρωθυπουργού. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Αυτοί μπορεί να υβρίζουν εμάς, αλλά τους υβρίζει όλη η ελληνική κοινωνία. Δεν είναι τυχαίο πως η δαιμονολογία και η λάσπη τους εντάθηκε μετά την δημοσίευση της δημοσκόπησης που δείχνει την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα μες στην ελληνική κοινωνία. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε καφενείο όλοι μιλούν για την ελπίδα της Χρυσής Αυγής. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας συγχαρώ που εδώ μες στην Βουλή παλεύετε σαν λιοντάρια για Πατρίδα και Ελευθερία. Για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.
Το αποκορύφωμα του θράσους βέβαια είναι η συγκυβερνώσα αριστερά με τον κ. Κουβέλη πρώην ΚΚΕ και ΚΚΕ Εσωτερικού που εθήτευσε "Δημοκρατία" στην Μόσχα. Η χαζοχαρούμενη δεξιά τρέμει την αριστερά εδώ και 38 χρόνια. Αυτοί άνοιξαν την "κερκόπορτα" στην ιδεολογική τους τρομοκρατία. Κάποιοι λένε πως η αριστερά δεν κυβέρνησε τον τόπο και δεν φέρει ευθύνη. Κάνουν λάθος! Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι διορίστηκαν σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, πόσα κονδύλια κατασπαταλήθηκαν στα πανεπιστήμια; Όλοι κυβέρνησαν, όλοι τους είναι ένοχοι! Έφριξαν οι μεγάλοι "δημοκράτες" με αυτά που συνέβησαν στην Ραφήνα και το Μεσολόγγι. Και ζήτησαν αμέσως την άρση της ασυλίας των τριών συναγωνιστών βουλευτών. Την ίδια ώρα βέβαια στοιβάζονται οι δικογραφίες και οι αιτήσεις για άρση ασυλίας βουλευτών για παράνομο πλουτισμό. Σαν μανιτάρια έχουν φυτρώσει οι βίλες από το κλεμμένο χρήμα του Ελληνικού Λαού. Το κράτος αφήνει τους κλέφτες ανώνυμους κι ατιμώρητους. Ο Ελληνικός λαός δεν τους πιστεύει πια.
Μας μιλούν για Πατρίδα και Σημαία αυτοί που δεν έχουν υπηρετήσει στον Ελληνικό στρατό. Ο Ελληνικός λαός θα αντισταθεί, τα σχέδια τους δεν θα περάσουν! Καλώ όλους τους βουλευτές της συγκυβέρνησης να αναλογιστούν τις προσωπικές πολιτικές ευθύνες. Θα είναι συνένοχοι να ψηφίσουν αυτά τα αντεθνικά μέτρα. Θα χάσουν την έδρα τους, αλλά θα υπερασπίσουν την τιμή και την αξιοπρέπειά τους.
Η Χρυσή Αυγή θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά και θα συνεχίσει τον ανηφορικό δρόμο της Τιμής και της Αρετής για την ελευθερία της Ελλάδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου