Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΤΡΙΚΑΚΙΑ, ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΝΕΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

 
Υπό τον κλοιό ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, υπάρχει και κλούβα των ΜΑΤ, άνδρες των ΟΠΚΕ, της ασφάλειας κλπ, βρίσκεται αυτή την ώρα η "Εκάβη" στην Κατερίνη, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί εκδήλωση με ομιλητή τον...












πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και νυν Τομεάρχη Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτή Νότιου Τομέα Β΄Αθήνας Νίκο Παππά. Στην εκδήλωση θα μιλήσει και ο πρώην βουλευτής Χάρης Τσιόκας, μέλος του Συντονιστικού της Προοδευτικής Συμμαχίας.  
Απέναντι από την ¨ΕΚΑΒΗ" συγκεντρώθηκαν από νωρίς νεαροί μετά από το κάλεσμα που απηύθυναν μέσω facebook οι "Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης" για να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία των Πρεσπών. 
Οι συγκεντρωθέντες νεαροί τραγουδούσαν το "Μακεδονία ξακουστή" φώναζαν συνθήματα εναντίον του Παππά και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έγιναν και προσαγωγές από την αστυνομία τριών νεαρών που πέταξαν τρικάκια μπροστά στην "Εκάβη" κάτω από τις έντονες αντιδράσεις των νεαρών που διαμαρτύρονταν για τις προσαγωγές. 
Τα τρικάκια ανέγραφαν τα εξής: "Προδότες είσαστε ανεπιθύμητοι στη Μακεδονία".
Οι "Ελεύθεροι Μακεδόνες Κατερίνης" έχουν αναρτήσει φωτογραφίες στο facebook, όπου απεικονίζεται νεαρός με σχισμένη μπλούζα και ένας άλλος με ματωμένο το πόδι του και καταγγέλλουν την αστυνομία για παράνομες προσαγωγές.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου