Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Τα ΚΤΗΝΗ της Παγκόσμιας Δικτατορίας! Οι Εβραίο – Σιωνιστικές φωτιές στα Βαλκάνια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
Adrenocromo-la-peligrosa-y-misteriosa-droga-de-los-Illuminati-640x364

Οι απόγονοι του Ιούδα έχουν τρεις υπεραιώνιους στόχους: Πρώτον, να μειώσουν κατά πάρα πολύ τον πληθυσμό της γης. Γι’ αυτό και ήδη διεξαγάγουν τον προσχεδιασμένο και εν εξελίξει Γ’ ΠΠ. Δεύτερον, να σφραγίσουν, να τσιπάρουν κυριολεκτικώς σαν τα ζώα, ει δυνατόν, όλους όσους επιζήσουν τον επερχόμενο επίγειο αρμαγεδώνα. Ως «γκόϊμ». Ή, δηλαδή, ως «κτήνη»: έτσι όπως οι ίδιοι αποκαλούν τους μη Εβραίους. Και, τέλος, τρίτον, να εγκαθιδρύσουν την παγκόσμια δικτατορία τους. Με αρχηγό Εβραίο βασιλέα. Τον αντίχριστο.
Σε αυτή τους την υπεραιώνια προσπάθεια και υποχθόνιους σχεδιασμούς, οι εωσφοριστές και φρικτοί σταυρωτές του Κυρίου έχουν απέναντί τους τρία ανυπέρβλητα εμπόδια: Πρώτον, την Ορθόδοξη Ελλάδα ή το «νέο Ισραήλ», που στο Σύνταγμά της γράφει 3 φορές τις λέξεις «Κύριος Ιησούς Χριστός» (άρθρο 3). Δεύτερον, το Άγιον Όρος με τις θερμές προσευχές, τις ιερές ακολουθίες και τις καρδιακές δεήσεις των εκεί μοναχών και ασκητών. Και, τέλος, τρίτον, τον ορθόδοξο και σκληρό πρόεδρο Πούτιν με το γιγαντιαίο πυρηνικό οπλοστάσιο και δυνατότητες.
Σε ό,τι αφορά την στοχευμένη μείωση του πληθυσμού της γης, ήδη οι Σιωνο-Εβραίοι έχουν ρίξει καθαρή βενζίνη σε ολόκληρη την επιφάνεια της γης. Και αυτό: κυρίως, δια των δικών της φυτεμένων κυβερνωντο-πρακτόρων όσο, ομοίως, και των χρυσών τους τυφλοποντικο-πιονιών που ζουν κυριολεκτικά κάτω από την γη μέσα στο σκοτάδι των στοών και των μυστικών εταιρειών ανά την υφήλιο. Ο πλανήτης μοιάζει ως μια πυριτιδαποθήκη με τους αποστάτες από τον Θεό όσο απονήρευτους πολίτες του να περπατούν αμέριμνοι με ένα κουτάκι σπίρτα στα χέρια τους (περισσότερα στο βιβλίο μου: «Σιωνισμός, κλπ», εκδόσεις Αγαθός Λόγος).
Αυτή ακριβώς η κατάσταση επικρατεί και στα δικά μας Βαλκάνια. Ενταύθα. Στην περιοχή μας. Όπου και εδώ: υποδαυλίζεται συστηματικά και υφέρπει μια γιγαντιαίων διαστάσεων γεωπολιτική φωτιά. Προσχεδιασμένα. Στημένα. Και αυτό, βεβαίως: μέχρι να πουν τη λέξη-σύνθημα «προχωράμε» οι 3-4 ηγετο-σιωνιστές και απόγονοι του Ιούδα. Τα τέκνα κατάρας. Πάντα, βεβαίως, Κυρίου παραχωρούντος ή επιτρέποντος.
Για παράδειγμα, η Αλβανία των 2,8 εκατ. πολιτών ανακοίνωσε ήδη από πέρυσι το Νοέμβριο ότι θα επιχειρήσει το πρώτο βήμα για την επέκταση του αλβανικού κράτους από την 1η Ιανουαρίου 2019, για την δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας». Εποφθαλμιά τα 2,5 εκατ. περίπου των Κοσοβάρων και των κάπου 800 χιλ. Αλβανών στα Σκόπια. Το μεγάλο της όνειρο είναι να διπλασιάσει σχεδόν τον πληθυσμό της.
Από την άλλη, ο τότε υπουργός Άμυνας της Σερβίας, κ. Αλ. Βουλίν, εν όψει της σχεδιαζόμενης μελλοντικής κατάργησης των συνόρων Αλβανίας-Κοσόβου, είχε δηλώσει ότι: «Μεγάλη Αλβανία σημαίνει πόλεμος». Προσέτι, σας θυμίζω επίσης ότι οι ΗΠΑ, ενώ μέχρι πέρυσι «εξόρκιζαν» την διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου, στη συνέχεια άλλαξαν οβιδιακά και κατά 180ο μοίρες πολιτική άποψη και θέση. Με άλλα ή με απλά λόγια, οι σιωνιστές των Ρόθστσιλντ συνεχίζουν με στρατηγικό σχέδιο να αναστατώνουν περεταίρω τους λαούς και να ανάβουν παντού γεωπολιτικές φωτιές: με στόχο να γίνει όλο και πιο φρικτός και θανατηφόρος ο από τους ίδιους προσχεδιασμένος Γ’ ΠΠ.
Έλεγε ο Άγιος Παϊσιος: «Όσο για την κατάσταση στην πρώην Γιουγκοσλαβία, αυτή είναι προϊόν του Βατικανού. Είναι οι “ευλογίες” του Πάπα, του “μεγάλου χριστιανού”. Τα νοήματα όλων αυτών συλλαμβάνει ο διεθνής σιωνισμός, το διεθνές χρηματιστήριο που ονομάζεται Αμερική. Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργούν σήμερα τα σατανικά σχέδια. Αυτοί κατόρθωσαν και αιχμαλώτισαν τους ηγέτες μας».
Προχωρώ. Την εν λόγω γιγαντιαία και υποβόσκουσα φωτιά στα Βαλκάνια, διαμέσου κυρίως των λεγόμενων «εδαφικών προσαρμογών» στο Κοσσυφοπέδιο, την έβαλαν οι Εβραιο-κυβερνούμενες ΗΠΑ. Είναι φυσικό αυτές οι «εδαφικές προσαρμογές» να έχουν ήδη προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην Μόσχα για τις πραγματικές προθέσεις τους. Και τούτο, παρά την αρχική σερβική συγκατάβαση. Πολλοί ίσως να ξεχνούν ομοίως το γεγονός ότι οι δυνάμεις της KFOR βρίσκονται ήδη στο Κοσσυφοπέδιο. Και ότι, ακόμη, το ΝΑΤΟ είναι τώρα και στο Μαυροβούνιο.
Έτι, το Βελιγράδι, και αυτό επιθυμεί την ιδέα της ανταλλαγής εδαφών μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου ως έναν τρόπο επίλυσης της διαμάχης του με τους Αλβανούς και την είσοδό του στην ΕΕ. Η Σερβία κάνει λόγο για περιοχές όπου υπάρχει αμιγής σερβικός πληθυσμός (π.χ., Βόρειο Κοσσυφοπέδιο), δίνοντας ως μελλοντική γεωγραφική και δυνητική ανταλλαγή το Πρέσεβο (88 % Αλβανοί ή περίπου 55 χιλιάδες Αλβανών που ζουν και είναι επίσημα αναγνωρισμένοι ως μειονότητα από την Σερβία, στα βόρεια σύνορα της Βόρειας Μακεδονίας).
Ωσαύτως ή σε μια τέτοια λύση-περίπτωση, το Κόσοβο θα αποτελείται μόνον από αλβανικό πληθυσμό που μελλοντικώς θα μπορεί να ενωθεί εύκολα με την Αλβανία. Και έτσι θα απομένουν μόνον οι Αλβανοί των Σκοπίων προς …διευθέτηση. Ουσιαστικά, δηλαδή, οι Αλβανοί πιέζουν για να πάρουν το Πρέσεβο από την Σερβία, που έχει κατεξοχήν αλβανικό πληθυσμό. Συνεπώς, τον ασκό του Αιόλου για τα Βαλκάνια θα ανοίξει μια ενδεχόμενη διχοτόμηση του Κοσσυφοπεδίου. Με πολλούς Αλβανούς να πιστεύουν, από την άλλη, ότι η παράδοση των σερβικών περιοχών του Κοσόβου στη Σερβία αποτελεί προδοσία.
Συνεχίζω με την γείτονα Αλβανία. Όπου, πριν από 2 περίπου εβδομάδες: Υπήρξε ένα ακόμη πολιτικό μυστήριο με τη εξπρές συνάντηση Ράμα – Ερντογάν. Στο εξοχικό του Σουλτάνου στην Μαρμαρίδα. Και δεν πρόλαβαν εισέτι να περάσουν ούτε καν 2 μέρες και οι Αλβανοί-Τσάμηδες άρχισαν να κατηγορούν την Ελλάδα για την δολοφονία του μέγα απατεώνα και «αρχηγού» τους στην Ολλανδία. Στις 21 Ιουλίου. Και πάλι, 2 μέρες αργότερα, οι Αλβανοί συνέχισαν το ίδιο προβοκατόρικο βιολί τους: αυτή τη φορά ανατίναξαν το μνημείο του Θύμιου Λιώλη. Στην Κρανιά του Δήμου Φοινίκης. Μάλιστα δε, οι «τυχαίοι» δράστες έγραψαν πάνω με κόκκινη μπογιά τη λέξη «Τσαμερία».
Τώρα. Πάνω σε όλες αυτές τις προ-πολεμικές και δια-βαλκανικές εξελίξεις, έρχεται να επί-προστεθεί, έτι περεταίρω, και μια ακόμη σοβαρότατη διεθνική παράμετρος. Πρόκειται για τους χιλιάδες πρόσφυγες που είναι ήδη εγκλωβισμένοι στα Βαλκάνια. Σύμφωνα με τον κ. Γκ. Τάτσγκερν, της Υπηρεσίας Δίωξης Εγκλήματος της Αυστρίας, από τις αρχές του τρέχοντος έτους «περίπου 60.000 άνθρωποι βρίσκονται σήμερα εγκλωβισμένοι στα Βαλκάνια».
Εντούτοις, πέρα και πάνω από όλα αυτά, είναι η Ορθοδοξία που κατέχει την πρώτη θέση σημαντικότητας, ως διεθνική μεταβλητή, στην περιοχή των Βαλκανίων. Τα σχετικά αριθμητικά στοιχεία αποδεικνύουν την  υπεροχή του ορθόδοξου στοιχείου στην ευρύτερη περιοχή.  Σε σύνολο 85.000.000 περίπου κατοίκων, οι ορθόδοξοι χριστιανοί είναι περίπου 71.000.000. Οι ρωμαιοκαθολικοί ανέρχονται σε 8.000.000 (κυρίως σε Σλοβενία και Κροατία). Οι μουσουλμάνοι, που φθάνουν τα 6.000.000 περίπου (κυρίως στην Αλβανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Κοσσυφοπέδιο, τα Σκόπια και τη Βουλγαρία).
Αυτή λοιπόν η φωτιά που πάει να ανάψει στα Βαλκάνια από τους διεθνείς Σιωνιστές, πιέζει αυτομάτως όσο και αυξητικά τις χώρες για την δημιουργία «παν-ορθόδοξου τόξου»: κυρίως μπροστά στον στημένο και προωθούμενο κίνδυνο της «Μεγάλης Αλβανίας». Οι σιωνο-προσχεδιασμένοι μεγαλοϊδεατισμοί της Αλβανίας είναι φυσικό να προκαλούν πολλές αντιδράσεις. Το βλέπουμε. Οι Κοσοβάροι, λ.χ., αυξάνουν συνεχώς την πολιτική ένταση. Τα γεγονότα αυτά αναγκάζουν να μπει εξ ορισμού στο διεθνικό παιχνίδι κάποια στιγμή και η Βουλγαρία.
Άρα: Ελλάδα και Σερβία, θα αναγκαστούν κάποια στιγμή να δημιουργήσουν το φανερό πλέον  «ορθόδοξο τόξο», λόγω του κινδύνου δημιουργίας της «Μεγάλης Αλβανίας». Αναγκαστική μετα-εξέλιξη θα είναι και η είσοδος της Βουλγαρίας στον μελλοντικό πόλεμο, αναβιώνοντας έτσι πλήρως την παλαιότερη βαλκανική συμμαχία. Πρόκειται για τα ίδια κράτη, με μια μικρή παραλλαγή των Σκοπίων, λόγω διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας, που πολέμησαν, σε δύο βαλκανικούς πολέμους, ενάντια στην τότε Οθωμανική αυτοκρατορία.
Σε σχέση με τα ανωτέρω, ο Άγιος Παίσιος είχε πει σε ανώτατο στρατιωτικό το εξής: «Εσείς οι στρατιωτικοί, την Αλβανία να προσέχετε. Από εκεί θα έρθει η απειλή». «Γέροντα, άμα φτύσουμε, οι Αλβανοί θα πνιγούν στο σάλιο μας, και σεις λέτε ότι θα έρθει απειλή από την Αλβανία; Δεν μπορώ να το πιστέψω». «Άκου το Γέροντα!», μου απάντησε.
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ
Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος,
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας
image001
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου