Κυριακή 31 Αυγούστου 2025

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1922.....« Στην Μικρά Ασία δεν ηττήθηκε ο γενναίος Ελληνικός στρατός, αλλά η πολιτική του ηγεσία».

 


Εκατόν τρία χρόνια έκλεισαν απ' τη μεγαλύτερη πληγή του έθνους...

Τον Μικρασιατικό ξεριζωμό....

Τρεις χιλιάδες χρόνια Ελληνικής ιστορίας έσβησαν βουτηγμένα στην οδύνη της προσφυγιάς 1,5 εκατομμυρίου Μικρασιατών και Ποντίων.
Στα...  

 

τέλη του καλοκαιριού του 1922 η Σμύρνη παραδόθηκε στο τσεκούρι και τις φλόγες των ανδρών του Κεμάλ.
Το Ελληνικό απελευθερωτικό σώμα του Βενιζέλου, της συνθήκης των Σεβρών του 1920 καθώς και τα οράματα της Ελλάδας, εκείνα των δύο Ηπείρων και των πέντε θαλασσών, χάθηκαν γιά πάντα, με ολέθριες συνέπειες...
Προδοθήκαμε ως συνήθως (!).....και απ' τους συμμάχους....και από εσωτερική υπονόμευση... 
Μέχρι και ο Κεμάλ,με τον αέρα του νικητή,δήλωνε μέσα στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση της Άγκυρας πως: « Στην Μικρά Ασία δεν ηττήθηκε ο γενναίος Ελληνικός στρατός, αλλά η πολιτική του ηγεσία».

 

ΕΛΛΑΣ

Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2025

Σαν σήμερα 30 Αυγούστου 1922... H.Σμύρνη βυθισμένη ολοκληρωτικά στο χάος... "Οι πρόσφυγες δεν επιτρέπεται να επιβιβασθούν"...

 


Οι πρόσφυγες δεν επιτρέπεται να επιβιβασθούν. . .

Κανείς δεν ήξερε το μεγάλο κακό που ερχόταν, την μεγάλη φωτιά, η Σμύρνη βυθισμένη ολοκληρωτικά στο χάος...

Το μακελειό δεν περιοριζόταν μόνο στην αρμένικη συνοικία, αλλά σε ολόκληρη την πόλη και τα προάστια, με εξαίρεση την τουρκική συνοικία. Ο Άγγλος εφημέριος Τσαρλς Ντόμπσον τόλμησε να περιδιαβεί την πόλη για να καταγράψει την κατάσταση: Έπεφταν διαρκώς τυχαίοι πυροβολισμοί στα σοκάκια, και ακολουθούσαν ουρλιαχτά και πανικόβλητα τρεχαλητά.

Παντού γίνονταν λεηλασίες και βιασμοί. Υπήρχαν πτώματα στις εισόδους των σπιτιών και στα σοκάκια κάθε γειτονιάς… Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση μια μεγάλη ομάδα από γυναίκες και μωρά όπως και ένα μικρό κορίτσι, σχεδόν γυμνό, που είχε πυροβοληθεί στο στήθος… Οι Τούρκοι λεηλατούσαν τα πάντα. Ένας άνδρας είχε πυροβοληθεί και στους δύο μηρούς, και τα ουρλιαχτά του άφηναν ασυγκίνητους τους έντρομους ανθρώπους [Μίλτον: 2008, σ. 231-2]. Από τους 5.000 χιλιάδες περίπου Αρμένιους που είχαν καταφύγει στον μητροπολιτικό ναό και στην Επισκοπή τους, οι περισσότεροι σφαγιάστηκαν στην προσπάθειά τους να διαφύγουν.

Χιλιάδες χριστιανοί είχαν στριμωχτεί στους τοίχους της προκυμαίας, αναζητώντας κάποιο πλεούμενο για να τους μεταφέρει σε κάποιο από τα ξένα πλοία που βρίσκονταν στον κόλπο. Η αναζήτησή τους όμως άκαρπη. Οι ψαρόβαρκες των ντόπιων βρίσκονταν σε κοντινά ελληνικά νησιά και τα ξένα σκάφη είχαν αυστηρές εντολές να μην δέχονται Έλληνες ή Αρμένιους [Μίλτον: 2008, σ. 326]. Η φυγή από τη Σμύρνη για όποιον δεν ήταν υπήκοος ξένων κρατών ήταν πλέον αδύνατη. Τα τελευταία ελληνικά πλοία είχαν αποπλεύσει πριν από τρεις ημέρες και 500.000 Έλληνες και Αρμένιοι βρέθηκαν εγκλωβισμένοι σε παγίδα θανάτου. Κάποιες υπερφορτωμένες βάρκες πλησιάζουν τα συμμαχικά πλοία, αλλά οι διαταγές ήταν ρητές... 
 
"Οι πρόσφυγες δεν επιτρέπεται να επιβιβασθούν"...

Ρίγανη: Η αντιοξειδωτική δράση και τα οφέλη για το πεπτικό μας

 



 Η ρίγανη, εκτός από την γεύση στο φαγητό, μπορεί επίσης να ενισχύσει την υγεία μας, μειώνοντας τη φλεγμονή και καταπολεμώντας τα βακτήρια

Η ρίγανη είναι...  
 
 
ένα από τα συνηθέστερα βότανα που χρησιμοποιούνται στην μεσογειακή κουζίνα. Πέρα, όμως, από την ωραία γεύση που δίνει στα πιάτα μας, μπορεί να έχει και πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας.

«Η ρίγανη περιέχει μια ποικιλία αντιοξειδωτικών ενώσεων», εξηγεί η διαιτολόγος Ντέβον Πιρτ.

Εκτός από την απξηραμένη ρίγανη που χρησιμοποιείται στην μαγειρική, υπάρχουν και άλλες μορφές του βοτάνου που χρησιμοποιούνται με διαφορετικούς τρόπους.
  • Τσάι ρίγανη
  • Ριγανέλαιο
  • Αιθέριο έλαιο ρίγανης.

Ποια είναι τα πιθανά οφέλη της ρίγανης για την υγεία;

 Αντιοξειδωτικά

Τα αντιοξειδωτικά, που βρίσκονται σε φυτικές τροφές, είναι χημικές ενώσεις που καταπολεμούν τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες στο σώμα σας. Τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στη ρίγανη περιλαμβάνουν:

  • Φλαβονοειδή
  • Φαινολικές ενώσεις
  • Θυμόλη
  • Τανίνες

«Σε μελέτες , η κατανάλωση διαιτητικών φλαβονοειδών και φαινολικών οξέων έχει συσχετιστεί με μειωμένο κίνδυνο χρόνιων παθήσεων», αναφέρει η Πιρτ.

Μπορεί να καταπολεμήσει τα βακτήρια

Η ρίγανη περιέχει επίσης φλαβόνες, μια υποκατηγορία φλαβονοειδών, που προσφέρουν αντιβακτηριακές ιδιότητες, εξηγεί η διατροφολόγος.

Μπορεί να μειώσει τις ιογενείς λοιμώξεις

Τα αντιοξειδωτικά καρβακρόλη και θυμόλη που περιέχει μπορεί να έχουν αντιιικές ιδιότητες για να προστατεύσουν το σώμα σας από ιούς, όπως ο νοροϊός και ο ιός του απλού έρπητα.

Μπορεί να βοηθήσει στη διαχείριση του στρες

Μερικές εργαστηριακές μελέτες δείχνουν μια σύνδεση μεταξύ της ρίγανης και της ικανότητάς της να βελτιώνει το άγχος και την κατάθλιψη. «Δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες σε ανθρώπους, αλλά υπάρχει κάποια πιθανότητα η ρίγανη να είναι χρήσιμη για το άγχος», διευκρινίζει.

Μπορεί να βελτιώσει την υγεία του εντέρου

Η διατροφολόγος αναφέρει ότι η κατανάλωση τσαγιού ρίγανης (το οποίο δεν περιέχει καφεΐνη) μπορεί να έχει πιθανά αντιμικροβιακά και αντιοξειδωτικά οφέλη, σύμφωνα με εργαστηριακές μελέτες.

«Πιστεύεται ότι υποστηρίζει την πέψη», συνεχίζει. «Οι χημικές ενώσεις που περιέχει μπορεί να διεγείρουν τα πεπτικά υγρά που βοηθούν στην πιο αποτελεσματική διάσπαση της τροφής. Θεωρείται επίσης αντισπασμωδικό, που σημαίνει ότι βοηθά στη χαλάρωση των μυών του πεπτικού συστήματος».

Η Πιρτ προσθέτει ότι το τσάι ρίγανης μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση από το φούσκωμα και τα αέρια και να βοηθήσει στη διατήρηση υγιών βακτηρίων του εντέρου.

Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες;

Αν και η ρίγανη είναι ασφαλής για κατανάλωση στα φαγητά, η Πιρτ σημειώνει ότι δεν συνιστάται ως συμπλήρωμα ή ως τσάι εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε. Οι παρενέργειες του ελαίου ρίγανης, του αιθέριου ελαίου και των συμπληρωμάτων μπορεί να περιλαμβάνουν:

Αυξημένος κίνδυνος αιμορραγίας

«Μπορεί να επηρεάσει ή να επιβραδύνει τον τρόπο πήξης του αίματός σας», προειδοποιεί η διατροφολόγος. «Είναι κάτι που πρέπει να αποφεύγεται πριν ή μετά από κάποια επέμβαση».

Απορρόφηση βιταμινών και μετάλλων

Οι τανίνες που βρίσκονται στη ρίγανη μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο το σώμα σας απορροφά ορισμένα μέταλλα, όπως ο σίδηρος, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος.

Μειωμένα επίπεδα σακχάρου στο αίμα

«Η ρίγανη έχει ενώσεις που αναστέλλουν ορισμένα ένζυμα που εμπλέκονται στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα», εξηγεί η Πιρτ. «Μπορεί επίσης να αλληλεπιδράσει με φάρμακα για τον διαβήτη. Εάν λαμβάνετε ήδη φάρμακα που μειώνουν το σάκχαρο στο αίμα σας, θα μπορούσαν ενδεχομένως να το μειώσουν υπερβολικά».

Αλλεργική αντίδραση

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν αλλεργική αντίδραση όταν το αιθέριο έλαιο ρίγανης εφαρμόζεται στο δέρμα.

«Αν τρίβετε λάδι ρίγανης στο δέρμα σας, μπορεί να προκληθεί αλλεργική δερματίτιδα», προειδοποιεί η διατροφολόγος.

ΣΤΗ ΜΠΟΥΖΟΥ....ΤΟ ΠΑΡΤΣΑΚΛΟ...ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ 200ΧΙΛ... ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ...ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ.....

 

Τροχαίο με Porsche: Βόμβα από τους δικηγόρους - “Αν ήταν σε Lada δεν θα μιλούσαμε καν”

Οι δικηγόροι αρνούνται κατανάλωση αλκοόλ και κάνουν λόγο για παραποίηση στοιχείων

Τροχαίο με Porsche: Βόμβα από τους δικηγόρους - “Αν ήταν σε Lada δεν θα μιλούσαμε καν”
Τροχαίο με Porsche: Βόμβα από τους δικηγόρους - “Αν ήταν σε Lada δεν θα μιλούσαμε καν”

Οι δικηγόροι της 45χρονης οδηγού της μαύρης Porsche που ενεπλάκη στο σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες, τα ξημερώματα της Παρασκευής στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, υποστηρίζουν πως η εντολέας τους δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων της, Μιχάλη Σανίδα και Κωνσταντίνου Οικονόμου, από τις αιματολογικές εξετάσεις προέκυψε ότι δεν υπήρχε ίχνος αιθανόλης στο αίμα της.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε: «Άπαντες ζητούν το κεφάλι της πελάτισσάς μας επί πίνακι. Αν η πελάτισσά μας οδηγούσε ένα Lada και έκανε παρέα με εμένα που είμαι άσημος, αυτή τη στιγμή δεν θα βρισκόμασταν εδώ. Στον προέλεγχο της αιθανόλης, το αποτέλεσμα είναι 0,08 και παραποιήθηκε στα κανάλια πως είναι 0,8, δηλαδή 10 φορές παραπάνω. Μιλάμε για μια περίπτωση από αυτές που συμβαίνουν καθημερινά, 7-8 φορές στην πόλη μας».

      Από την πλευρά του, ο κ. Σανίδας πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καθόλου αιθανόλη στο αίμα. Δεν υπάρχει καθόλου αλκοόλ και η κοπέλα είναι πεντακάθαρη. Προσπαθούμε να καταλάβουμε και εμείς τι έχει γίνει».

      Οι δικηγόροι τόνισαν επίσης ότι η 45χρονη δεν κατάλαβε πως συγκρούστηκε με άλλο όχημα, καθώς βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. «Ήταν σε σοκ, βγήκε από το αυτοκίνητο και την μάζεψε η φίλη της», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

      Η 45χρονη οδηγείται ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.


      ΠΗΓΗ: workenter.gr

      Πρόστιμο 3.000 στην «Ελληνοφρένεια»

       Πρόστιμο 3.000 στην «Ελληνοφρένεια»Πρόστιμο 3.000 στην «Ελληνοφρένεια»




      «Καμπάνα» 3.000 επέβαλε το ΕΣΡ στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και την εκπομπή Ελληνοφρένεια, για την περιβόητη τηλεφωνική φάρσα που έκαναν οι παρουσιαστές της στο υπουργείο Παιδείας, υποστηρίζοντας πως τα DVD που έστειλαν σε σχολεία περιείχαν πορνογραφικό υλικό.
      Το πρόστιμο επεβλήθη από την αρμόδια αρχή για παραπλάνηση ακροατών, προσβολή δικαιώματος επικοινωνίας και καταγραφή τηλεφωνικής συνομιλίας εν αγνοία του συνομιλητή.
      Ακούστε την φάρσα…

      Κυκλοφορησε η λίστα. Τα 10 καλύτερα επαγγέλματα στην Ελλάδα 2012

       


      Και για φέτος στις δύο πρωτες θέσεις παραμένουν τα...

      1)Επαγγελματίας πολιτικός
      Όπως πολύ καλά ξέρουμε, πολλοί από τους εθνοπατέρες μας δεν άσκησαν άλλο επάγγελμα πλην του κοινοβουλευτισμού.Τι και αν εχουμε κρίση αυτοι θησαυρίζουν ακόμα

      2)Κληρονόμος κόμματος
      Από τα πλέον κερδοφόρα επαγγέλματα. Δε θέλει κάποια ιδιαίτερα προσόντα, ένα καλό επώνυμο αρκεί. Καμαρώστε τον ηλίθιο και πανηλίθιο ή Χοντρό και Λιγνό ή Άμποτ και Κοστέλο ή Γιωρίκα και Κωστίκα. Όπως και να τους αποκαλέσουμε, δεν παύουν να παραπέμπουν σε…


      ανέκδοτο.

      Στην τρίτη θέση έχουμε new entry, είναι το επάγγελμα αποκάλυψη για φέτος
      3)Εφοριακός
      Αμα ξέρεις τα κατατόπια δε σε αγγιζει ουτε ΔΝΤ ουτε κρίση. Βαφτιζεις τις πισινες γουρνες και ποτίστρες αλλάζεις συντελεστες κανεις Off shore και παει λέγοντας! Το επαγγελμα κορυφη για ολο το 2012

      Σην τέταρτη θέση (πιο κάτω από περσυ) πουτανα κριση!
      4) Πορνοσταρ
      Εχει χαμηλή φορολόγηση σε ΦΠΑ στο 5%, δεν απαιτεί γνωσεις ουτε προυπηρεσία ενω έχει πολλά εξτραδάκια και πολλά διεφύγοντα κέρδη.

      5) Παρακρατικος
      Είναι new entry και γενικός όρος. Μπήκε στα τοπ επαγγελματα 2012 μετα τα τελευταια γεγονότα κυρίως γιατι εχει υψηλά κονέ και απολαμβανει ασυλία. Μπορει να καιει και να εκβιαζει κόσμο. Επάγγελμα με προοπτικες. Η επιτροπή του blog news24 θα το παρακολουθησει στενα ολο το 2012

      6)Συνδεσμίτης
      99% ειναι ανεργοι αλλά απολαμβανουν χλιδες και ταξιδακια σε καθε παιχνιδι της ομαδας που υποστηρίζουν. Εχουν υψηλες γνωριμίες και θα ταξιδευαν buissnes αλλα επειδη εχουν το προφιλ παιδι του λαου ανακατευονται με τα πίτουρα. Δεν απαιτει κανενα ιδιαιτερο προσον!

      Απο τα ταρταρα στη θεση εφτα!
      7) Δελφινος κομματος
      Ειναι και αυτο new entry λόγω τόυ δευτερου επαγγέλματος τις λίστας μέχρι σήμερα. Βλέπετε υπήρχε κληρονομιά οπότε δελφίνος ήταν ενας ουτοπιστικός ορος.

      8)Μεγαλοεργολαβος
      Το all time classic επαγγελμα σε πτωση φέτος (Καταραμενο ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ)

      9)Παπαγαλάκι
      Οχι το πουλί, ο δημοσιογραφος φερεφωνο. Πολλά μαυρα, πάρα πολλά μαυρα. Τοσα μαυρα που εχουν αρχισει τις κωλοτουμπες και δεν ξερουν που ανηκουν. Μπαχαλο για φετος. Παλια ξέραμε. Αυτος τα παιρνει απο εκει αυτος από εδω. Φετος χασαμε τον ελεγχο. τα παιρνουν αλλά οπου τα αρπαξουν

      10)Ελληνας φορολογουμενος
      Εδω πιάσαμε πάτο. Ειναι το χειρότερο επάγγελμα για φετος αλλά το αντιμετωπίζουν σαν να ναι η κοτα με το χρυσο αυγο. Εξ αιτιας αυτης της αντιμετώπισης μπηκε στη δεκαδα

      ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

       

       

      ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΑΣΚΕΛΑ...

      Ρέ, τι γράφουν ΕΔΩ??? Μπάς κιέχουν ΔΙΚΑΙΟ???
      ''Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ...ΚΑΝΕΙ ...ΠΟΤΕ...ΛΑΘΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

       

      «χρέος των αρχηγών, είναι να φροντίζωσι δια την ζωήν των άλλων, κι ‘όχι δια την ιδικήν των» (Πελοπίδας)

       

      ΝΈΑΙ ΘΉΒΑΙ

      Άρθρον του ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΓΕΩΡ. ΚΑΤΣΟΎΛΗ
      -φιλολόγου-

      «χρέος των αρχηγών,
      είναι να φροντίζωσι δια
      την ζωήν των άλλων, κι ‘όχι
      δια την ιδικήν των»
      (Πελοπίδας)

      Η Θήβα κάποτε ηυρέθη εις καθεστώς ανάλογον με το σύγχρονον τυραννικόν. Χάριν εις την προδοσίαν του Λεοντιάδου, οι Λακεδαιμόνιοι κατώρθωσαν να καταλάβουσι το φρούριον του Κάδμου, της ακροπόλεως των Θηβών, το οποίον και την υπεράσπιζεν και ούτως κατέλαβον την πόλιν, την οποίαν και εκράτησαν υπό την...
      Διαβάστε περισσότερα...

       

      ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΓΑΠΩ!!!