Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ


ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ ΣΤΙΣ 29/6/2010

Την Τρίτη 29 Ιούνη πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση και πορεία του Π.Α.ΜΕ όπου ξεκίνησε από την Κεντρική πλατεία της Κατερίνης, όπως σε 64 πόλεις σε όλη την Ελλάδα έτσι και στην Κατερίνη για άλλη μία φορά η προσέλευση ανυπότακτων απεργών που διεκδικούσαν ταξικά το δίκιο τους και την απαλλαγή από το ζυγό των μονοπωλίων ήταν αξιοσημείωτη.

Όσο θα προσπαθούν να μας απομονώσουν, τόσο ο κόσμος, οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ θα αντιλαμβάνονται, ότι το ΠΑΜΕ είναι το αποκούμπι τους, θα πυκνώνουν τις γραμμές του και θα μαζικοποιούν τις εκδηλώσεις μας.

Τους υποσχόμαστε, ότι ακόμα και αν καταφέρουν με τους εκβιασμούς, τη βία και τον αποπροσανατολισμό να περάσουν τα αντιλαϊκά τους μέτρα, θα το πληρώσουν ακριβά.

Οι αγώνες μας, χάρη στη δράση του ΠΑΜΕ, αντί να αποκλιμακώνονται θεριεύουν παρά τους ελιγμούς και τις προσπάθειες εκτόνωσης από ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και θα κλιμακωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, με κάθε τρόπο και μορφή.

Συνεχίζουμε με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, στους αγώνες μας, που και αποτελέσματα έχουν και την προοπτική για την απαλλαγή από τα μονοπώλια μας ανοίγουν.

Π.Α.ΜΕ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου