Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Δυτ. Αθήνα: Παραίτηση με αιχμές για «επισκέπτες Αντιπεριφερειάρχες».

Δυτ. Αθήνα: Παραίτηση με αιχμές για «επισκέπτες Αντιπεριφερειάρχες».

Την παραίτησή του από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Δυτικής Αθηνας (Β3) υπέβαλε μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών ο Θάνος Βούρδας.

Ο κ. Βούρδας που είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα «στα πλαίσια των διαδικασιών που υποτίθεται θα γίνονταν», κάνει λόγο για «επισκέπτες αντιπεριφερειάρχες» αναφερόμενος στην επιλογή του κόμματος του, τον αντιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ Κώστα Παπαντωνίου ο οποίος δεν κατοικεί στην περιοχή.

«Δυστυχώς η επιλογή που έγινε, θεωρώ, ότι προσβάλλει τις θεσμικές λειτουργίες του ΠΑΣΟΚ, τα όργανα του Κινήματος στη Δυτική Αθήνα, τα μέλη και τους φίλους μας στην περιοχή αλλά και ευρύτερα τους πολίτες.
Πολίτες μίας περιοχής που έχει τη δυνατότητα με τους νέους Αυτοδιοικητικούς θεσμούς, να κάνει την υστέρηση και την υποβάθμιση χρόνων, αφετηρία Ανάπτυξης και Δημιουργίας.
Σε καμία περίπτωση δεν κρίνω το πρόσωπο του υποψηφίου που ανακοινώθηκε το οποίο έχει πλούσια συνδικαλιστική και πολιτική διαδρομή.
Κρίνω το γεγονός της μη εκπροσώπησης στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα, από πρόσωπο της Δυτικής Αθήνας στην οποία αναφέρεται η συγκεκριμένη θέση.
Σε μία περιοχή όπου τιμά το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά με πολύ υψηλά ποσοστά εμπιστοσύνης, κάποιοι στο Κίνημά μας δεν μπορούν να βρουν ούτε ένα άξιο στέλεχος να την εκπροσωπήσει.
Όπως στη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων εναντιώθηκα στους «επισκέπτες καθηγητές», έτσι και σήμερα δεν μπορώ να αποδεχτώ «επισκέπτες Αντιπεριφερειάρχες»,
τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Βούρδας.

Δηλώνει δε ότι υποβάλλει την παραίτησή του «από τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ Δυτικής Αθήνας (Β3) καθώς θεωρώ ότι το συγκεκριμένο αιρετό όργανο δεν έχει κανένα ουσιαστικό ρόλο και λόγο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις», προσθέτοντας ότι παραμένει σταθερός υποστηριχτής του ΠΑΣΟΚ και ότι «στη Δυτική Αθήνα θα συμμετάσχω σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία να υποστηριχτούν ο Γ. Καπλάνης στην Αγ. Βαρβάρα, ο Ν. Σαράντης στους Αγ. Αναργύρους-Καματερό, ο Χρ. Καρδαράς στο Αιγάλεω, ο Ν. Ζενέτος στο Ίλιον, ο κ. Λαλένης στο Περιστέρι και ο Δ. Τσατσαμπάς στο Χαϊδάρι». Προσθέτει δε ότι θεωρει ιδιαίτερα σημαντική την εκλογή του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής καθώς έχει εμπειρία, ικανότητα, στόχους και όραμα για το αύριο. pigi---aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου