Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012


Που θα βρείτε την τόλμη να σώσετε την Ελλάδα;

Εδώ δεν μπορείς να πεις ούτε να γράψεις πολλά διότι ενδεχομένως να είναι επικίνδυνο και να παρεκτραπείς και ώρες που είναι δεν πρέπει…
Από πού να αρχίσω; από το θέατρο του παραλόγου που έχει στηθεί όλο αυτόν τον καιρό από όλους τους πολιτικούς αρχηγούς που συναντώνται συχνά για να.....
πάρουν και καλά μεγάλες αποφάσεις;
Φυσούν και ξεφυσούν ότι δήθεν δεν αντέχουν να πάρουν τις αποφάσεις που θα μας δέσουν την θηλιά στο λαιμό .

Κάτι πρέπει να κάνουν και αυτοί, να δείξουν ότι προσπαθούν να σώσουν ότι απέμεινε. Αφού μας θεωρούν βλάκες ηλίθιους και κορόιδα και νομίζουν ότι μας πείθουν με την συμπεριφορά τους έτσι πράττουν.

Μια καλοστημένη θεατρική παράσταση είναι όλο αυτό και εμείς το ξέρουμε ας τους το πει κάποιος επιτέλους . Δεν είναι κορόιδα οι Έλληνες ρεεεε .
Έχουν γνώση όμως οι φύλακες και το αίμα νερό δεν γίνεται τους συνδέουν πολλά με αυτήν την χώρα που κατακάψατε από όποια θέση κι αν την υπηρετήσατε ή μάλλον καλύτερα από όποια θέση κι αν την εκμεταλλευτήκατε …

Και τώρα βγήκε και ο πρωθυπουργός να μας πει ότι θα σώσουν την Ελλάδα όσοι το τολμήσουν; Ε λοιπόν ναι εμείς θα το τολμήσουμε εσείς όχι . Εσείς όχι δεν μπορείτε να την σώσετε την Ελλάδα γιατί εσείς την προδώσατε όλοι μαζί και συνεχίζετε να την προδίδετε αφού συνεχίζετε να μας κοροϊδεύετε χωρίς να λέτε την αλήθεια .

Χωρίς να υψώσετε το ανάστημα σε αυτούς που έπρεπε την ώρα που έπρεπε . Αφήσατε την χώρα ξέφραγο αμπέλι κάνατε τους πολίτες να τρομοκρατηθούν και τους τρομοκρατείτε ακόμη. Αλλά εδώ είναι το μεγάλο στοίχημα την ώρα που ο Έλληνας προσπαθεί να περισώσει την αξιοπρέπειά του την οικογένειά του την περιουσία που έφτιαξε με αίμα και ιδρώτα και το καθημερινό του εσείς του λέτε όσοι τολμήσουμε θα σώσουμε την Ελλάδα.
Του το ζητάτε τη στιγμή που όλα έχουν τελειώσει και το γνωρίζετε γι αυτό του τονίζετε .

Πώς θα την σώσετε την Ελλάδα θα πάρετε φόρα και θα μας ρίξετε τα βράχια και αυτή τη φορά;

Όλοι οι προηγούμενοι αυτό έκαναν έριχναν την χώρα στα βράχια και μετά στηρίζατε την επόμενη μέρα στο φιλότιμο του Έλληνα να ξαναστήσει ότι γκρεμίσατε.

Μια φορά ας γίνετε όλοι εσείς, που αποφασίζετε, ειλικρινείς και πείτε ότι δεν αποφασίζετε εσείς . Ότι άλλοι σας κάνουν κουμάντο. Ότι εσείς δεν βάζετε το χέρι στην τσέπη, οι Έλληνες το βάζουν …ότι εσείς δεν θα πεινάσετε οι Έλληνες θα πεινάσουν. Ότι τα δικά σας τα παιδιά δεν θα πεινάσουν των υπόλοιπων πολιτών όμως θα πεινάσουν και θα λιποθυμούν από την πείνα όπως ήδη γίνεται καιρό τώρα… όλες οι κυβερνήσεις είχαν τρωκτικά που κατασπάραξαν το δημόσιο χρήμα ,έγιναν πλούσιοι με τις μίζες και τώρα ζητάτε από τους Έλληνες να επιστέψουν στο κράτος χρήματα που δεν πήραν οι ίδιοι .
Όταν θα ζητήσετε συγγνώμη από τον Ελληνικό λαό και παραδεχτείτε ότι δεν μπορείτε και δεν θέλετε να βάλετε στο χέρι τους πραγματικούς καρχαρίες γιατί ο μίτος της Αριάδνης θα φτάσει και σε σας τότε μπορεί και να το τολμήσουμε κι εμείς να σώσουμε την Ελλάδα .

Προς το παρόν οι Έλληνες προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους και κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν το κεφάλι ψηλά. Πείτε λοιπόν την αλήθεια και μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας .        Διαβάστε περισσότερα...  

http://www.briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου