Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

Ελεγκτές του ΣΔΟΕ πήγαν για τυχαίο έλεγχο σε Beach Bar και παραλίγο να πάθουν εγκεφαλικό!


sdoeΠερισσότερες από σαράντα χιλιάδες αποδείξεις «μαϊμού» ανακάλυψαν οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ Στερεάς σε τυχαίο έλεγχο που έκαναν σε ένα από τα πιο δημοφιλή Beach Bar της Φθιώτιδας !
Όλα ξεκίνησαν από έναν έλεγχο ρουτίνας σε ένα από τα πιο γνωστά παραλιακά Bar της Φθιώτιδας. Αρχικά οι ελεγκτές του ΣΔΟΕ εντυπωσιάστηκαν γιατί βρήκαν ένα μαγαζί που έκοβε όλες τις αποδείξεις.
Σε όλα τα τραπέζια υπήρχαν αποδείξεις. Τις έκοβαν όλες. Τίποτα δεν τους ξέφευγε. Είχαν μάλιστα και δυο ταμειακές για να προλαβαίνουν να τις κόβουν όλες!
Όταν όμως οι ελεγκτές ζήτησαν τα βιβλία της επιχείρησης και πιο συγκεκριμένα το βιβλιαράκι θεώρησης της ταμειακής από τη ΔΟΥ, τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το κόλπο με τις «μαϊμού» αποδείξεις.
Όπως αποδείχτηκε από την έρευνα που έκανε στη συνέχεια το ΣΔΟΕ Στερεάς, οι ταμειακές ΔΕΝ είχαν θεωρηθεί. Μόνο η έναρξη της εφορίας υπήρχε. Όλα τα άλλα ήταν στον αέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση για 5 ολόκληρα χρόνια είχε κόψει πάνω από 40.000 αποδείξεις μαϊμού και φυσικά για απόδοση ΦΠΑ ούτε λόγος !
Το ΣΔΟΕ πέρα από τα τσουχτερά πρόστιμα τα οποία θα επιβάλει για την πρωτοφανή αυτή παρανομία, θα σχηματίσει δικογραφία η οποία θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Λαμίας για τα περαιτέρω.

lamiareport.gr

sx.  an  brite  kanenan  nomimo  gracte  mas  !!!!   xa.xa............xa......xe.....xe..........xe.
ellada......h....roufiana.....
makedon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου