Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Ο Παπούλιας και η όμορφη παρέα του

Η Ομάδα "Ε" Έψιλον που ιδρύθηκε στην Γερμανία το 1962 και μάλιστα στην περιοχή που δραστηριοποιήθηκε ο αναφερόμενος γνωρίζει καλά το...

ανθελληνικό έργο που επιτελούσε για να μπορέσει να κατακτήσει με όλες τις υπηρεσίες που προσέφερε σε άλλα λαμόγια αυτή την θέση που σήμερα κατέχει.

Τον γνωρίσαμε ως κοινωνικό λειτουργό στην πόλη του Aachen όταν η Ομάδα "Ε" επιτελούσε το καθαρά εθνικό και κοινωνικό της έργο στο Düsseldorf δηλαδή δίπλα στο Ααχεν.

Συνεργαζόταν με κάποιο Ελληνογερμανό Georg Albrecht και μαζί καταδίωκαν με όλα τα μέσα τους μη οπαδούς τους, τους οποίους χαρακτήριζαν "χουντικούς". Στην Κλίκα αυτή ανήκαν, ο "μέγας" Παπαντωνίου, δεν μπορούσε να λείπει ο άλλος "μέγας" Τσοχατζόπουλος, ο Βεριβάκης, ο Ανωμερίτης, το "μεγάλο" μας εθνικό σύμβολο πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη, Φαραντούρη, Μίκης Θεοδωράκης, η "σωτήρας" της χώρας μας Δαμανάκη η οποία επί τέλους μας απελευθέρωσε από την "χούντα" ρισκάροντας την ζωή της στο περιβόητο Πολυτεχνείο και πολλοί άλλοι.

Όταν επί τέλους ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας η σοσιαλιστική λαίλαπα του Ανδρέα, πήρε ο καθένας την θέση του και άρχιζε να καθαρίζει όσους έλειπαν από τον "αγώνα" του Πολυτεχνείου για την απαλλαγή μας από τον "παλιάνθρωπο" Παπαδόπουλο και την παράδοσή μας στους "φιλανθρώπους" της Τρόϊκας.

Ο "μέγας" μας Παπούλιας γνώστης των πραγμάτων στο εξωτερικό και σαν "ικανός" Υπουργός εξωτερικών αποφάσιζε για τον αποκεφαλισμό όλων των ικανών στελεχών που εργαζόταν στο εξωτερικό με εθνική και υπηρεσιακή συνείδηση με σκοπό να τους αντικαταστήσει με τους λεπρούς πιστούς του ΠΑΚ συνδικαλιστές.

Όχι μόνο να παραιτηθεί αλλά να δικασθεί για όλα τα αίσχη στα οποία συνέπραξε ώστε να φθάσει η χώρα μας στην σημερινή κατάσταση. Ο Παπαντωνίου όταν ήταν Υπουργός Οικονομικών καταδέχτηκε να επιτρέψει στους λεχρίτες πιστούς του της Εθνικής Κτηματικής Τράπεζας να επιστρέψουν χρήματα που είχαν αφαιρέσει από ιδιωτικό λογαριασμό 93-0 μετά από 14 χρόνια άτοκα και να εισπράξει για ένα στεγαστικό δάνειο 2.000.000 δραχμών 19.500.000 από έναν απλό εργάτη. 

Μέσα σ αυτό το κόλπο είναι πολλοί χωμένοι. Όλοι αυτοί που τους καθοδηγούσαν τα συνδικάτα, Ορφανάκιδες, Τσοπέλιδες, Μπλέτσιδες, Κλητοράκιδες και όλη αυτή η αλητεία δρούσε και τσαλαπατούσε κάθε εθνικά σκεπτόμενο στέλεχος που τον αντικαταστούσαν με τα δικά τους κοπρόσκυλα και μάλιστα με αναβαθμισμένες θέσεις και πενταπλάσιους μισθούς.

 Έφαγαν, έκλεψαν ότι βρήκαν μπροστά τους. Θέσεις, τίτλους, λεφτά ακόμα σήμερα το Μετοχικό Ταμείο Τραπεζικών Υπαλλήλων δεν γνωρίζει που και τι έγιναν τα χρήματα κοριτσιών των άπιστων υπαλλήλων από τον λογαριασμό προικοδότησης που πλήρωναν οι ίδιοι Υπάλληλοι και αυτό βέβαια μόνο για τα κόρες των άπιστων όχι των άπιστων όπως ανάφερα.

Αυτό είναι ένα νυχάκι από όσα υπάρχουν στο αρχείο μας.

φιλικότατα

Αριστοτέλης Κακογεωργίου (ο σημερινός Πρόεδρος της Ομάδας "Ε" Έψιλον

omada-hepsilon.org           Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου