Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΒΟΜΒΑ για τον ΘΑΝΑΤΟ της Μέριλιν Μονρόε: “Tην σκότωσα γιατί είχε δεσμό με τον…” (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε: 20/04/2015 15:56
88999

Η εξομολόγηση του συνταξιούχου πράκτορα της CIA ταράζει τα νερά σχετικά με το θάνατο της Μέριλιν Μονρόε.
Σύμφωνα με την World News Daily, ο 78χρονος, Normand Hodges, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των ΗΠΑ, ισχυρίζεται ότι από το 1959 έως το 1972, ως πράκτορας της CIA διέπραξε 37 δολοφονίες για λογαριασμό της κυβέρνησης. Μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει ότι σκότωσε την Μέριλιν Μονρόε καθώς «αποτελούσε απειλή για την ασφάλεια των ΗΠΑ».
Ο λόγος, όπως λέει, ήταν ότι η ηθοποιός είχε σχέσεις με τον ιστορικό ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο.
«Είχαμε ενδείξεις ότι η Μέριλιν Μονρόε είχε σχέσεις όχι μόνο με τον Κένεντι, αλλά και με τον Φιντέλ Κάστρο. Ο διοικητής μου, Jimmy Hayworth, μου είπε ότι έπρεπε να πεθάνει και πως έπρεπε να φανεί σαν αυτοκτονία. Ποτέ δεν είχα σκοτώσει μία γυναίκα αλλά υπάκουσα στις εντολές. Το έκανα για την Αμερική. Θα μπορούσε να δώσει σημαντικές στρατηγικές πληροφορίες στους κομμουνιστές και δεν μπορούσαμε να το επιτρέψουμε αυτό. Έπρεπε να πεθάνει. Έκανα ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνω», είπε ο συνταξιούχος πράκτορας της CIA.
1222
Αναφερόμενος στα 41 χρόνια που εργάστηκε στη CIA είπε ότι δολοφονούσε άτομα που «θα μπορούσαν να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλεια της χώρας». Υποστηρίζει ότι τις δολοφονίες τις διέπραξε από τον Αύγουστο του 1959 έως τον Μάρτιο του 1972, μία εποχή που, όπως είπε «η CIA είχε τη δική της ατζέντα».
Τα περισσότερα θύματά του,σύμφωνα με το World News Daily ισχυρίζεται ότι ήταν «πολιτικοί ακτιβιστές, δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, επιστήμονες αλλά και καλλιτέχνες, οι ιδέες των οποίων αποτελούσαν απειλή για τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών».
Μετά από τους ισχυρισμούς του, ο 78χρονος τέθηκε υπό κράτηση από το FBI ενώ ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εξακριβωθεί αν οι ισχυρισμοί του ισχύουν ή όχι. Ωστόσο, η έρευνα θα είναι αρκετά περίπλοκη και δύσκολη καθώς οι περισσότεροι από τους οποίους εμπλέκει ο Normand Hodges έχουν πεθάνει.1666

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου