Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Η εκρηξη του ΜΑΤατζη που λεει την αληθεια για αυτον τον λαο!!!

Το παρακάτω κείμενο αστυνομικού αναρτήθηκε στο Facebook, με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λεωφόρο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο συγκεκριμένος πιθανολογείται
ότι βρέθηκε κοντά στα θλιβερά γεγονότα και γι΄ αυτό εξέφρασε την αγανάκτησή του με ένα σχόλιο που έχει κάνει  θραύση στο Ίντερνετ. 
"Σας σιχαίνομαι από τα βάθη της ψυχής μου", ήταν πιο ισχυρό μήνυμα από τον άνδρα των ΜΑΤ που προφανώς έζησε από κοντά το απίστευτο μένος του κόσμου του Τριφυλλιού.

Διαβάστε το...
"Με αφορμή τα σοβαρά επεισόδια στη Λ. Αλεξάνδρας (είπα στην αρχή να μη σχολιάσω αλλά δεν αντέχω) θέλω να πω οτι πρόκειται για ένα λαό πλήρως καθυστερημένο, πλήρως ψεκασμένο, πλήρως διανοητικά διαταραγμένο, πλήρως τελειωμένο...
Ντρέπομαι πραγματικά γι' αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μου, αποδεικνύουν πασιφανέστατα ότι φταίει ο λαός και κανένας άλλος. Σας έχουν πάρει τα σπίτια, σας έχουν πνίξει τα χρέη, σας έχουν διαλύσει τις οικογένειες, σας έχουν αφανίσει κάθε ελπίδα για το μέλλον το δικό σας και των παιδιών σας και το μόνο που σας νοιάζει είναι πως θα σκαρφαλώσετε στα δέντρα στην Λ. Αλεξάνδρας...
Ωραία καταλήξαμε αύριο ότι ο λαγός είναι ο Παναθηναϊκός.
Και;;;Και;;;; ΚΑΙΙΙΙΙ;;;;;;;;;;;;
Σας σιχαίνομαι μέσα από τα βάθη της ψυχής μου......".
http://www.sportdog.gr/
pigi         http://fonaklas.blogspot.gr/2015/11/blog-post_257.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου