Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΥΤΙΝ: “ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! ΤΟ 2016 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ…ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟΥΣ ILLUMINATI”

Δημοσιεύθηκε: 01/01/2016 16:15
poutin_533_355

Κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου γεύματος στο Κρεμλίνο, ο Πούτιν κατηγόρησε τη βασίλισσα Ελισάβετ, την αείμνηστη βασιλομήτωρα, τον πρίγκιπα Φίλιππο και τον πρίγκιπα Κάρολο για την οργάνωση της δολοφονίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, μέσω της MI6 στο Παρίσι.
Μάλιστα, όπως αναφέρει, μετά την ομιλία του στο τηλέφωνο με τον Elton John τον περασμένο μήνα, σιγουρεύτηκε ότι η βασιλική οικογένεια έχει αίμα στα χέρια της.
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν μια διαρκής απειλή για το διεφθαρμένο βρετανικό κατεστημένο, γιατί ήξερε πάρα πολλά για την σχέση της Βασιλικής οικογένειας με τους Illuminati, δήλωσε ο Πούτιν.
Ο Πούτιν ορκίζεται να καταστρέψει τους Illuminati μέσα στο 2016 και κρατώντας τα δάκρυα του σηκώθηκε από το τραπέζι λέγοντας:
«Τώρα είμαι έτοιμος να αποκαλύψω τα στοιχεία αυτής της συγκλονιστικής αλήθειας στον κόσμο..» Και αφήνοντας πίσω το ποτό του στο τραπέζι, προειδοποίησε: «Το πρόσωπο που κάθεται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν είναι αθώο … Είναι η ενσάρκωση του διαβόλου. Όλη η οικογένεια είναι σάπια και πρέπει να καταργηθεί».
Σύμφωνα με έναν από τους παρόντες δημοσιογράφους, ο κόσμος μετά από αυτά που άκουσε από το στόμα του Πούτιν, άρχισε να ξεσπά σε χειροκροτήματα… Στη Ρωσία ο κόσμος έχει ονομάσει τον Πούτιν ως «The Illuminati Killer’ in Moscow«!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου