Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Κωνσταντοπούλου στον Realfm 97,8: Και ο μνημονιακός Τσίπρας να πάει φυλακή

11:27 πμ
Κωνσταντοπούλου στον Realfm 97,8: Και ο μνημονιακός Τσίπρας να πάει φυλακή
Στο στούντιο του Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη φιλοξενήθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.
Όπως είπε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, «τα μνημόνια, από την πλευρά του διεθνούς ποινικού δικαίου, συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί εξαϋλώνουν τον πληθυσμό και από την πλευρά του εσωτερικού ποινικού δίκαιου εσχάτη προδοσία, γιατί παραβιάζουν το πολίτευμα. Γι’ αυτά τα κακουργήματα προβλέπεται η φυλακή».
Και πρόσθεσε: «Συνολικά, το μνημονιακό προσωπικό που ανέλαβε την υλοποίηση των μνημονίων θα πρέπει να λογοδοτήσει και να πάει στη φυλακή».
Στο ερώτημα εάν αυτό ισχύει και για τον Αλέξη Τσίπρα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής απάντησε:
«Ισχύει για όλους τους μνημονιακούς Πρωθυπουργούς. Βεβαίως. Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας είναι οι μνημονιακοί Πρωθυπουργοί και βεβαίως υπάρχουν οι μνημονιακοί υπουργοί και ένας μακρύς κατάλογος προσωπικού που υπηρετεί τα μνημόνια».
Η ίδια τόνισε ότι και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή.
«Ο κ. Στουρνάρας είναι εκπρόσωπος της τρόικας, αποδεδειγμένα, στη χώρα μας. Έχει ο ίδιος ομολογήσει ότι συνωμοτούσε το καλοκαίρι του ’15, προκειμένου να αποτρέψει την υλοποίηση της δημοκρατικής εντολής του λαού. Είναι υπόλογος και για πάρα πολλά πράγματα που διέπραξε ως υπουργός Οικονομικών, μεταξύ των οποίων και του άκυρου συμβιβασμού με τη Siemens. Αυτή η εντελώς προδοτική πράξη με την οποία επιχειρήθηκαν να χαρακτηριστούν στην επιχείρηση-διαφθορέα οι οφειλές της προς το ελληνικό Δημόσιο», είπε χαρακτηριστικά.
Ακούστε το ηχητικό:
Μέρος 1ο:
Μέρος 2ο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου