Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ! ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΑΠΟ ΤΟ 1959!ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ (ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΟΙ) ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ! ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟΣ! (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
karamanlis
Ο κουφός ψευτοεθνάρχης Καραμανλής αναγνώρισε πρώτος τα Σκόπια ως “Μακεδονία” το 1959!
Σημαία τους έχουν κάνει οι ψοφοδεξιοί «υπερπατριώτες» και όψιμοι «Μακεδονομάχοι» (Καμμένος, Τζιτζικώστας, κ.λπ.) την σύνοδο των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε πρόεδρο της δημοκρατίας τους, Καραμανλή, το 1992, καθώς και κάποια δήλωση του κουφού ψευτοεθνάρχη για την Μακεδονία, συνοδευόμενη από ένα… δάκρυ («το δάκρυ του εθνάρχη»).
Στην πραγματικότητα, το ίνδαλμά τους, ήταν ο πρώτος που αναγνώρισε εγγράφως τα Σκόπια ως «Μακεδονία» σκέτο!
fek
Το 1959, επί καραμανλοκρατίας, υπογράφηκε συμφωνία αμοιβαίων δικαστικών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδος και της Γιουγκοσλαβίας του Τίτο. Στο άρθρο 7 της συμφωνίας, αναφέρεται ότι η συνεργασία αφορά το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελλάδος από την μια κι από την άλλη, τα υπουργεία Δικαιοσύνης των ομόσπονδων κρατιδίων της τότε Γιουγκοσλαβίας, ήτοι της Σερβίας, της Κροατίας, της Σλοβενίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, του Μαυροβουνίου και της Μακεδονίας!
Αυτά και σκασμός!
koinonikosethnikismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου