Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018

Πάτρα: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στις 4 Μαρτίου – Οι διοργανωτές και η πρώτη αφίσα


Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα θα γίνει στις 4 Μαρτίου. Κατατέθηκε η αίτηση για παραχώρηση του χώρου… 
Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα θα γίνει κανονικά στις 4 Μαρτίου. Οι διοργανωτές έβγαλαν τη σχετική ανακοίνωση και καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρόν.

Η ανακοίνωση για το συλλαλητήριο στην Πάτρα 

«Αξιότιμοι κύριοι ήρθε η ώρα να μιλήσει και ο Μωριάς. Το Προγραμματισμένο Παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πάτρα θα γίνει κανονικά υπό την διοργάνωση άλλων φορέων στις 4 Μαρτίου ημέρα Κυριακή, μετά τις απειλές που δέχτηκε ο φοιτητής που το είχε αναλάβει.
Αναλυτικότερα, έχουμε ήδη καταθέσει αίτηση παραχώρησης του χώρου από τις 12/2. Η αίτηση έχει κατατεθεί από την Επιτροπή ενημέρωσης επί των εθνικών θεμάτων Μιχ. Στασινόπουλος ενώ την συνδιοργάνωση στηρίζουν οι:
• Παμμακεδονική ένωση μακεδονικού αγώνα Ελλάδος – Aυστραλιαs  • Παμμακεδονική ένωση Θεσσαλονίκης  • Παμμακεδονική ένωση Αμερικής • Παμμακεδονική ένωση Μελβούρνης και Βικτωρίας καθώς επίσης και άλλοι 15 φορείς και σωματεία.
Τέλος, έχει συσταθεί ήδη συντονιστικό από τις 12/2 και έχουν οριστεί αρμοδιότητες για την διευκόλυνση της διεξαγωγής. Θα ακολουθήσει δελτίο τύπου για περισσότερες πληροφορίες.  

Πηγή: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου