Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ! «ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΕΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ». ΆΚΑΜΠΤΟΣ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ. ΌΛΗ Η ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
salvini_-_m
Σχολιάζοντας την είδηση ότι η εισαγγελία του Ακράγαντα διεξάγει έρευνα σε βάρος του για τη διαχείριση της υπόθεσης των μεταναστών που διέσωσε το πλοίο Diciotti, o Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκας του Βορρά, Ματτέο Σαλβίνι, φάνηκε αμετανόητος και άκαμπτος.
«Μπορούν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν θα σταματήσουν την αλλαγή που θέλουν εξήντα εκατομμύρια Ιταλοί. Θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουν». «Ας έλθουν να με πάρουν, τους περιμένω», είπε ο επικεφαλής της Λέγκα, τονίζοντας ότι «δεν διεξάγεται καμία έρευνα σε βάρος όσων ευθύνονται για την κατάρρευση της γέφυρας στην Γένοβα, αλλά οι εισαγγελείς ασχολούνται με εμένα», είπε ο Σαλβίνι, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Τόνισε, δε, ότι «η Ευρώπη απέδειξε ότι είναι κάτι το απεχθές» και ότι «δεν αξίζει τα χρήματα της Ιταλίας».
Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, δήλωσε ότι το θέμα των μεταναστών και προσφύγων που βρίσκονται στο πλοίο Diciotti λύθηκε, και ότι θα γίνουν δεκτοί στην Αλβανία, σε δομές των Καθολικών Επισκόπων στην Ιταλία, και σε άλλες δυο χώρες.«Το ιταλικό κράτος δέχθηκε επτακόσιες χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες. Τώρα φτάνει», υπογράμμισε ο Σαλβίνι.
Η εφημερίδα Avvenire, των Καθολικών Επισκόπων Ιταλίας, ανέφερε στη διαδικτυακή της έκδοση ότι η αποβίβαση των μεταναστών από το Diciotti θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.
pigi   http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου