Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

«KOYΑΣΙΜΟΔΟΣ» ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΡΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ.ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ. Ο «ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ» ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΓΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΕΤΣΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΔΙΕΣ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥ. ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
PAPAGG2
Αυτές τις ώρες παρακολουθούμε μία ακόμα βρώμικη και ελεεινή πράξη της επιχείρησης σπίλωσης και τρομοκράτησης αλλά και υπηρεσιακής φίμωσης, εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών. Εκτελεστικά όργανα και «45αρια» του γνωστού καθεστώτος Παπαγγελόπουλου- που λειτουργεί ως σαπισμένη φωλιά στο χώρο της Δικαιοσύνης και είναι τρείς φορές χειρότερη από ότι ήταν την περίοδο Σαμαρά-Αθανασίου- διάφορα έμμισθα και καλοπληρωμένα παπαγαλάκια του Μαξίμου που  έναντι αμοιβής, σπιλώνουν και βρωμίζουν υπολήψεις. Αυτό που έχουν μάθει να κάνουν καλά και στο παρελθόν ακόμα και με ονομαστικές επιταγές από την Κυπατζίδικη Κατεχάκη. Στόχος συνεχής η εισαγγελέας Εφετών, Ελένη Ράικου και όχι τυχαία.
Κι αυτό γιατί είναι το πρόσωπο που γνωρίζει πολλά για την υπόθεση Νοβάρτις και των παρεμβάσεων-που όπως καταγγέλλεται- υφίστατο συνεχώς και με διάρκεια για να κλείσει φυλακή πολιτικούς και δημοσιογραφικούς αντίπαλους του καθεστώτος. Τους φταίνε όλα των μπολσεβίκων και κυρίως γιατί δεν τους βγαίνει η υπόθεση με τις διώξεις, λόγω σκεπτικισμού που επικρατεί στην Εισαγγελία Διαφθοράς και στην εισαγγελέα Τουλουπάκη που κατά πληροφορίες πιέζεται αφόρητα και αυτή να ασκήσει διώξεις για πολιτικά πρόσωπα στο σκάνδαλο με τις φαρμακοβιομηχανίες.
Φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά, ο σκοτεινός Παπαγγελόπουλος που κυκλοφορούσε με τις λαδιές στο κοστούμι του, φανταστείτε καθαρότητα ο τύπος, ατύχησε.
Αυτές τις ώρες επικρατεί αναβρασμός σε μέρος έντιμων εισαγγελικών λειτουργών. Μαζεύονται στοιχεία για να τον ξεφτιλίσουν. Φαίνεται ότι ο τύπος, έχει κάνει σημεία και τέρατα και του τάχουν μαζεμένα.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
Ακολούθησε σταδιοδρομία στο δικαστικό σώμα, εισερχόμενος στον εισαγγελικό κλάδο το 1983. Υπηρέτησε ως εισαγγελέας στις εισαγγελίες πρωτοδικών Κορίνθου και Αθηνών, καθώς και στην εισαγγελία Εφετών Αθηνών, ενώ κατά την περίοδο 2003 – 2006 διετέλεσε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Το 2006 τοποθετήθηκε εποπτεύων εισαγγελέας στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και εν συνεχεία και πρόεδρος του Συμβουλίου Συντονισμού Ανάλυσης και Ερευνών (αρμόδιος εισαγγελέας για την τρομοκρατία). Στις 14 Ιουλίου 2009 παραιτήθηκε από αντεισαγγελέας Εφετών για να τοποθετηθεί διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, στην οποία παρέμεινε μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2009.
Ως εισαγγελέας είχε αναλάβει σημαντικές υποθέσεις όπως τη διερεύνηση των φερόμενων ως παράνομων χρηματοδοτήσεων προς τη Νέα Δημοκρατία (υπόθεση MAYO, μπήκε στο αρχείο το 2002), τη διερεύνηση του τροχαίου ατυχήματος των Κεντέρη – Θάνου( αθωώθηκαν όλοι λόγω αμφιβολιών σε μια αστεία δικογραφία που συνέταξε ο Παπαγγελόπουλος χωρίς να ψάξει την υπόθεση σε βάθος και ουσιαστικά να συγκαλύψει την υπόθεση), την υπόθεση των υποκλοπών, την υπόθεση της απαγωγής των Πακιστανών και άλλες. Για τον χειρισμό του σε αυτές τις υποθέσεις έχει επικριθεί από μερίδα του τύπου για απραξία και θάψιμο των ενόχων. Ως προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών είχε δεχτεί σφοδρή κριτική από το ΠΑΣΟΚ για συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία ενώ κριτική έχει δεχτεί και από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη. Ύποπτος θεωρείται και ο ρόλος του στις διώξεις Κόκκαλη, για τις οποίες ο επιχειρηματίας αθώωθηκε πανηγυρικά.
Τον Μάρτιο του 2015 ανέλαβε γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης. Τον Μάιο του 2015 διορίστηκε υφυπουργός Δικαιοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα για να αναλάβει στη συνέχεια υπουργός Δικαιοσύνης στην υπηρεσιακή κυβέρνηση Θάνου. Τον Σεπτέμβριο του 2015 διορίστηκε αναπληρωτής υπουργός δικαιοσύνης αρμόδιος για θέματα διαφθοράς στην κυβέρνηση Τσίπρα.
Κομματόσκυλο της καραμανλικής Νέας Δημοκρατίας και κολλητός αλλά και πολιτικός ρουφιάνος του τεμπέλη και αχαίρευτου της Ραφήνας.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:    pigi     http://www.makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου