Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Γιώργος Τράγκας: «Οι Γερμανοί δεν έφυγαν ποτέ, άφησαν πίσω τους οικογένειες δοσίλογων που σφήνωσαν στο ελληνικό κατεστημένο»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
1

Χρόνια Πολλά στο Έθνος που στις δύσκολες ώρες ξέρει να αντιστέκεται συνεχίζοντας την παράδοση αιώνων.
Μπορεί οι εθνοτερμίτες, οι σορίτες να αφαιρούν τους Περσικούς Πολέμους από τα βιβλία μας.
Μπορεί οι μνημονιακές κυβερνήσεις και οι φωνασκούντες υπέρ των δάνειων δυνάμεων, δηλαδή των στρατευμάτων κατοχής να θέλουν την άμβλυνση της εθνικής συνείδησης αλλά σήμερα σε όλη τη χώρα θα κυριαρχήσει το γαλάζιο και η πατριωτική ατμόσφαιρα.
Οι Έλληνες ήταν είναι και θα παραμείνουν Έλληνες.
Οι επόμενες γενιές θα αντισταθούν σε όσα έκαναν αυτοί που μετέτρεψαν το μεγάλο ΟΧΙ απέναντι των ναζιστικών δυνάμεων σε ένα γιγαντιαίο ΝΑΙ για την είσοδο πάλι γερμανικής κατοχής στην Ελλάδα.
Όπως και τότε, έτσι και σήμερα υπάρχουν δοσίλογοι και συνεργάτες των δυνάμεων κατοχής.
Όπως και τότε έτσι και σήμερα οι γερμανόφιλοι έλεγαν και λένε ότι οι Γερμανοί ήρθαν σαν φίλοι για να διασώσουν την πατρίδα μας.
Όπως και τότε έτσι και σήμερα οι Γερμανοί ισοπέδωσαν τις υποδομές της χώρας, δολοφόνησαν χιλιάδες κατοίκους της, λαφυραγώγησαν χιλιάδες περιουσίες των Ελλήνων και αποδυνάμωσαν την άμυνά της.
Τότε, ο δικτάτορας Μεταξάς είπε : ΟΧΙ και ευτυχώς έβαλε την Ελλάδα στο πλευρό των συμμάχων, εμποδίζοντας τη βούληση των γερμανόφιλων στην Αθήνα. Αναζητείστε τα ονόματά τους και θα βρείτε πολλούς απογόνους τους να είναι σε διακεκριμένες θέσεις σήμερα στην Ελλάδα του μνημονίου.
Οι γιοί και τα εγγόνια όλων εκείνων που συνεργάστηκαν στενά με τη στρατιωτική διοίκηση των Αθηνών και πήραν οικονομικά προνόμια, καταγγέλλοντας Έλληνες πολίτες στη Γκεστάπο ή στηρίζοντας τους Ναζί εναντίον της πατρίδας τους είναι πάλι σήμερα στα πράγματα.
Γίνονται με ευκολία Υπουργοί και Υφυπουργοί, έχοντας την ίδια ανοχή απέναντι στην οικονομική κατοχή και φωνάζοντας: ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
Σαν σήμερα η Ελλάδα είπε ΟΧΙ στις δυνάμεις του φασίστα Μουσολίνι.
Σαν σήμερα ξεκίνησε το Έπος του 40. Συντρίψαμε τους Ιταλούς, τους πετάξαμε στη θάλασσα αλλά λίγο αργότερα, οι μεραρχίες του Χίτλερ έσπασαν την αμυντική διάταξη και οι Ναζί εισήλθαν στην Αθήνα, όπου βρήκαν εύκολα πολλούς γερμανοτραφείς.
Οι Έλληνες στρατιώτες πολέμησαν γενναία τις σιδερόφρακτες στρατιές του Χίτλερ. Οι περισσότεροι αξιωματικοί μας πέρασαν στην Αντίσταση ή έφυγαν στη Μέση Ανατολή πολεμώντας δίπλα στους συμμάχους. Αρκετοί άλλοι, όπως ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο Κουρκουλάκος κατετάγησαν στα σώματα ασφαλείας που δημιούργησε ο δοσίλογος Ράλλης μαζί με τους Γερμανούς.
Ορισμένοι από αυτούς υπήρξαν προταίτιοι του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου και φυσικά ο γερμανοτσολιάς Γεώργιος Παπαδόπουλος έγινε δικτάτορας έχοντας στο πλευρό του και σκιά του τον πράκτορα Δημήτρη Ιωαννίδη. Τον ολετήρα της Κύπρου. Τον υπεύθυνο της διχοτόμησης του νησιού και της απώλειας μεγάλου τμήματος του Ελληνισμού.
Ο ελληνικός λαός στο διάστημα της κατοχής, έζησε ανείπωτη φρίκη. Οι Γερμανοί, αιώνιοι εχθροί της Ελλάδος, κατέστρεψαν όλες τις υποδομές του κράτους. Δολοφόνησαν χιλιάδες αμάχους. Σκότωσαν χιλιάδες Έλληνες πατριώτες. Έκαψαν χωριά, κωμοπόλεις και πόλεις. Φέρθηκαν με πρωτοφανή μανία εναντίον των Ελλήνων. Οι δοσίλογοι που συνεργάστηκαν μαζί τους, συνελήφθησαν και δικάστηκαν μετά την κατοχή αλλά οι περισσότεροι αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών. Στην πραγματικότητα απηλλάγησαν λόγω του εμφυλίου πολέμου, μεταξύ των δεξιών και των κομμουνιστικών δυνάμεων.
Και τότε και τώρα, οι Γερμανοί επέφεραν τις ίδιες βλάβες, ανεπανόρθωτες βλάβες στο ελληνικό Έθνος. Ήταν και είναι οι χειρότεροι εχθροί μας. Σύμμαχοι των Τούρκων και σχεδιάζοντες πάντοτε την αφαίρεση εδαφών από την Ελλάδα.
Μας μισούν γιατί σε όλους τους παγκόσμιους πολέμους, πολεμήσαμε στο πλευρό των συμμάχων εναντίον του Βερολίνου. Τώρα ζούμε μια δεύτερη κατοχή. Οικονομική κατοχή, η οποία φέρει όμως τα ίδια θανάσιμα αποτελέσματα στην ελληνική κοινωνία.
Μην έχετε αυταπάτες. Άνθρωποι των Γερμανών οδήγησαν τη χώρα απροετοίμαστη τόσο στο Ευρώ όσο και στο Μνημόνιο.
Τον Ιανουάριο του 2002 Σημίτης και Παπαδήμος πανηγύριζαν την είσοδό μας στο Ευρώ. Οι κυβερνήσεις Σημίτη – Καραμανλή έφτιαξαν το χρέος των 350 δις και ήρθε ο Γιώργος Παπανδρέου για να εγκαταστήσει εδώ το ΔΝΤ και την Τρόικα. Μια κατοχή που δεν έγινε με τα όπλα και τη βία, αλλά με την οικονομία, τις τράπεζες, το ευρώ και φυσικά με τη συμβουλή των ΜΜΕ. Οι Γερμανοί έφυγαν στις 12 Οκτωβρίου του 1944. Οι μηχανοκίνητες φάλαγγες των Γερμανών εγκατέλειψαν από νωρίς την Αθήνα διαμέσου της Ιεράς Οδού. Η γερμανική φρουρά της Ακρόπολης υπέστειλε τη ναζιστική σημαία μετά από 1624 μέρες κατοχής. Ένας Γερμανός τύλιξε βιαστικά τη σημαία τους και έφυγε από τον Ιερό Βράχο.
Οι Γερμανοί δεν έφυγαν ποτέ. Άφησαν πίσω τις οικογένειες των δοσιλόγων που σφήνωσαν στο ελληνικό κατεστημένο. Η στρατιωτική διοίκηση του Βερολίνου επέστρεψε μέσω Καστελόριζου, όταν ο κος Παπανδρέου ανήγγειλε την άφιξη του μνημονίου και τα μέτρα εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Σήμερα ζούμε την τελική φάση του γερμανικού σχεδίου με την αλλαγή του πληθυσμού, τη συμφωνία των Πρεσπών και την πίεση για αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάνης.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου