Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ: ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΕΝΤΟΝΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ – ΜΗΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΣΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
ce9aceb1cf84ceb1ceb3gfggg

”Συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά. Αν εμβολιάστε το παιδί σας είστε εγκληματίας…” κραυγή αγωνίας από τον Γερμανό Καθηγητή Μικροβιολόγο Sucharit Bhakdi.

Ονομάζομαι Sucharit Bhadki είναι γιατρός κι ερευνητής. Αυτό το ”μαγικό φάρμακο” το εμβόλιο υποτίθεται ότι ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό σύστημα για να πολεμήσει τον ιό…ήμουν πάντα πολύ ανήσυχος ότι αυτή η ουσία μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορούν να επιφέρουν θρομβώσεις στα αιμοφόρα αγγεία. Θρομβώσεις που κανείς δεν μπορεί να δει παρά να αισθανθεί. Αν οι θρομβώσεις σχηματιστούν στον εγκέφαλο θα έχετε σοβαρές κεφαλαλγίες, ιλίγγους, εμετούς και παράλυση. Πολλά από αυτά τα συμπτώματα μεταφέρθηκαν από πολυάριθμα πρόσωπα. Πως το ξέρουμε;;;

Aκούστε υπάρχει ένα εργαστηριακό τεστ το D -dimere που αν η τιμή σας αυξάνει μέσα στο αίμα αυτό είναι μια απόδειξη ότι υπάρχουν θρομβώσεις μέσα στα αιμοφόρα αγγεία. Ή πολλοί γιατροί Γερμανοί ανέλυσαν τις τιμές D -dimeres στο αίμα των ασθενών πριν και μετά τον εμβολιασμό ανεξάρτητα από την ύπαρξη των συμπτωμάτων και στην πραγματικότητα ανακαλύπτουν ότι ο σχηματισμός των θρομβώσεων στο αίμα είναι ένα γεγονός πολύ συχνό με όλα τα εμβόλια κόβιντ.Αυτό σημαίνει ότι καθώς δέχεστε αυτό το εμβόλιο εξουσιοδοτείτε μέσα στον οργανισμό σας ξεσπάει μια αντίδραση που μπορεί να σας αποβεί μοιραία. Κατά συνέπεια συμβουλεύω έντονα όλον τον κόσμο να μην εμβολιαστεί. Αλλά αν θέλετε να το κάνετε ως ενήλικος κάντε το αλλά να είστε συνειδητοποιημένοι ότι εκτίθεστε σ΄έναν σοβαρό κίνδυνο.Μην εμβολιάσετε ποτέ τα παιδιά.Είναι στη απόλυτη αδυνατότητα ν΄αμυνθούν( ν΄ ανταπεξέλθουν). Αν εμβολιάστε το παιδί σας διαπράττετε ένα έγκλημα.”

dimpenews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου