Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

 

O HΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ. ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕΙΣΜΟΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
kasidiaris-xios-radio

Με μια Ενωτικο- πατριωτική, Εθνική, Ελληνική και σίγουρα θετική δήλωση για την πολιτική διεργασία συνενόησης και σύμπνοιας, ανάμεσα και μεταξύ των αληθινών πατριωτικών σχηματισμών και των στελεχών του, απάντησε μέσα από τις φυλακές υψίστης ασφαλείας, ο πρόεδρος και επικεφαλής του κόμματός του “Έλληνες για την Πατρίδα”, , Ηλίας Κασιδιάρης.

Η δήλωσή του, έρχεται μετά από το συντριπτικό αποτέλεσμα της ανοιχτής και “δημόσιας διαβούλευσης”, μέσα από το makeleio.gr που οπωσδήποτε δείχνει και επνέει πανίσχυρη τάση για αγαστή και ομόψυχη συνεργασία αλλά μόνον εκείνων που θέλουν να αγωνιστούν ανιδιοτελώς υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ.Κασιδιάρης.

Είναι η πρώτη φορά που αρχηγός πολιτικού πατριωτικού κόμματος που διεκδικεί την είσοδό του στη Βουλή, ξεκάθαρα τάσσεται και μιλά δημόσια για  ειλικρινείς συνεργασίες και Εθνικιστικό-Πατριωτικό ψηφοδέλτιο. Mάλιστα ο κ.Κασιδιάρης, καλεί “ανεξάρτητα στελέχη” να ενταχθούν ακόμα και στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και όσοι εργάζονται προς αυτή την ενωτική και ανιδιοτελή κατεύθυνση, θεωρεί ότι έχει επιτύχει τον πρώτο σκόπο:

-Την προσέγγιση,

-την σύμπνοια,

-τις διαγραφές της πολιτικής μνησικακίας,

την οιονεί μισαλλοδοξία ,

το ρουφιανιλίκι και τον υστερόβουλο χαφιεδισμό που εδώ και 50 χρόνια κατέστρεψαν και δολοφόνησαν όσες πατριωτικές φωνές μόχθησαν προς αυτή την κατεύθυνση. 

Χαιρετίζουμε όσα αναφέρει ο κ.Κασιδιάρης και συνεχίζουμε προς την κατεύθυνση συνεργασίας και εθνικής συνεννόησης και με άλλους φορείς, πολιτικούς συσχετισμούς και προσωπικότητες ακηδεμόνευτες για ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ προς την νίκη και την τελική επικράτηση. Άποψή μας είναι ότι ο σκοπός θα επιτευχθεί.

Όλη η δήλωση του κ. Ηλία Κασιδιάρη.
<<Από την πρώτη μέρα Ίδρυσης του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ έχω διακηρύξει την βούληση μου να συμπορευθούμε με όλους τους Έλληνες που θέλουν να αγωνιστούν ανιδιοτελώς υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, είναι όλοι ευπρόσδεκτοι στον αγώνα και θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια μας προσωπικότητες του Εθνικού χώρου, ως ανεξάρτητοι συνεργαζόμενοι υποψήφιοι. Με βασική υποχρέωση, την τήρηση των αρχών και των αξιών που εκπροσωπεί το κόμμα μας, για τις οποίες έχω δώσει το αίμα μου και παλεύω σκληρά ακόμα και μέσα από τις φυλακές. Το 2014, στις δημοτικές εκλογές είχα κάνει ένα ανάλογο κάλεσμα και είχε δημιουργηθεί το πιο ισχυρό Εθνικιστικό-Πατριωτικό ψηφοδέλτιο της μεταπολίτευσης αποσπώντας έτσι, το 17% των Αθηναίων Δημοτών, περνώντας στην ουσία και την Νέα Δημοκρατία. Μου είχε πει τότε ο αείμνηστος Ιωάννης Σχοινάς της Νέας Θέσεως -ο οποίος είχε ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο μας ως ανεξάρτητος συνεργαζόμενος υποψήφιος- ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος. Αυτή είναι η στρατηγική μας και θα μορφοποιηθεί επισήμως από τα αρμόδια όργανα στο συνέδριο του κόμματος.>>

Ηλίας Κασιδιάρης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου