Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ και ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ και ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ



Του Ιωάννη Γιαννάκενα
Διευθυντή των εκδόσεων ΠΕΛΑΣΓΟΣ

Η χρεωκοπία της μεταπολιτευτικής διαπλοκής, δίνει έντονο αγώνα επιβίωσης στις ημέρες μας όπου το καταστροφικό της πέρασμα έχει γίνει αντιληπτό και από τους πλέον ανυποψιάστους πολίτες.
Με νύχια και δόντια προσπαθούν να προστατέψουν τους δύο πυλώνες της μεταπολίτευσης τον Κ. Καραμανλή και τον Ανδρέα Παπανδρέου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κυκλοφορία του σημαντικού βιβλίου του τ. Αεροπαγίτου Σπύρου Σπύρου, δικαστού στην υπόθεση Κοσκωτά, «ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ – και γιατί χρεωκόπησε η Ελλάδα», το οποίο κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ τον Οκτώβριο του 2010, όπου αποκαλύπτεται το παρασκήνιο της «αθώωσης» του Ανδρέα Παπανδρέου και την πολιτικό-δικαστική διαπλοκή της απόφασης.
Λοιπόν η ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ αυτή ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ενώ εστάλει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ (σε πολλούς χέρι-χέρι), σε ΟΛΟΥΣ τους «μεγάλους» δημοσιογράφους, που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι δεν φοβούνται και δεν ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ, με εξαίρεση τον Γρηγόρη Μιχαλόπουλο (Ελεύθερη Ώρα) και Μιχάλη Δημητρίου (Αδέσμευτος Τύπος), ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ετόλμησε να σχολιάσει (έστω αρνητικά) την έκδοση. ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ!
Είναι πραγματικά ΛΥΠΗΡΟ, αλλά η λεγόμενη 4η εξουσία στην Δημοκρατία, στην Ελλάδα της διαπλοκής συγκατοικεί συνεργολαβικά με την διεφθαρμένη πολιτική εξουσία.
ΚΡΙΜΑ και ΝΤΡΟΠΗ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου