Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011



ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Αποστόλης Λέινας

http://2.bp.blogspot.com/-vU56qJgtWJc/TsvciAE8QfI/AAAAAAAAb40/epXayhSyVxI/s1600/DSC05040.JPG






   Μέσα σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήθηκε απόψε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης και η μεγάλη προσέλευση δημοτών υπήρξε λόγω του ενδιαφέροντος  που προκαλούσε το πρώτο θέμα, επειδή ήταν αυτό που καίει όλο τον ελληνικό λαό : "Το παράνομο χαράτσι της ΔΕΗ".
    Όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι που έλαβαν το λόγο, τοποθετήθηκαν, έστω και με κάποιες διαφοροποιήσεις, εναντίον του χαρατσιού. Στη συνεδρίαση παρέστησαν και μέλη του δικηγορικού συλλόγου Κατερίνης με επικεφαλής τον πρόεδρο τους κ. Μπρουσκέλη, καθώς και μέλη της κίνησης πολιτών "κόντρα στο ρεύμα", όπου εκπρόσωπος τους έλαβε και το λόγο, ενώ εκ μέρους των δικηγόρων μίλησε ο κ. Παππάς, όπου όλοι επικεντρώθηκαν στον αγώνα που πρέπει να δοθεί, για να προστατευτούν και να υποστηριχθούν οι πολίτες γενικότερα και κυρίως εκείνοι που αδυνατούν να καταβάλουν το παράνομο χαράτσι της ΔΕΗ.
   Αποφασίσθηκε να σχηματισθεί μια επιτροπή από όλες τις δημοτικές παρατάξεις που θα συντάξει μέχρι αύριο το μεσημέρι ψήφισμα ενάντια στο χαράτσι της ΔΕΗ.
    Διαφοροποιημένος ήταν ο κ. Σαλπιστής, αλλά και ο κ. Μάντζιος ως προς το ότι θα έπρεπε να ληφθεί απόψε μια ξεκάθαρη απόφαση και να εκδοθεί ένα ψήφισμα που θα απέρριπτε παντελώς το παράνομο χαράτσι της ΔΕΗ και ο δήμος Κατερίνης να υποστήριζε ανοιχτά αυτή τη θέση, στηρίζοντας του δημότες με ιδία νομική στήριξη, πέραν αυτής που προσφέρεται να παράσχει ο δικηγορικός σύλλογος Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου