Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012


Ποιος είναι ο βουλευτής που έβγαλε στο εξωτερικό το 1 εκατ. ευρώ;



  
   Να αποκαλυφθεί εδώ και τώρα το όνομα του βουλευτή που έχει βγάλει στο εξωτερικό το 1 εκατομμύριο ευρώ, ζητούν βουλευτές από όλες τις πτέρυγες της Βουλής μετά την αποκάλυψη του επικεφαλή της αρχής για την καταπολέμηση μαύρου χρήματος Ι.Νικολούδης ότι μέλος του κοινοβουλίου έβγαλε στο εξωτερικό τον Μάιο του 2011 το συγκεκριμένο ποσό. 
 
Η "κομματική του ταυτότητα" δεν είναι ακόμα γνωστή, αλλά φαίνεται ότι ήταν ένας από αυτούς που είχαν υπερψηφίσει το Μνημόνιο και τα βαριά μέτρα φορολόγησης των πολιτών και ... ανήκει στο ΠΑΣΟΚ! Μάλιστα υπερψήφισε και προχθές πάλι το νέο Μνημόνιο!
 
Η συγκεκριμένη φημολογία οδήγησε έξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να επισκέφτούν το γραφείο του προέδρου της Βουλής Φίλιππου Πετσάλνικου, ο οποίος όμως απουσίαζε και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν σε εκείνο του αντιπροέδρου Γρηγόρη Νιώτη. 

Με την παράσταση διαμαρτυρίας, που έκαναν στον κ. Νιώτη οι Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Θανάσης Οικονόμου, Φραγκίσκος Παρασύρης, Μιχάλης Κατρίνης και Αφροδίτη Παπαθανάση ζήτησαν να δοθεί στη δημοσιότητα το όνομα του βουλευτή, για τον οποίο έκανε την αποκάλυψη ο κ. Νικολούδης, ώστε να μην αμαυρώνεται η εικόνα της βουλής και των βουλευτών, που δεν εμπλέκονται στην υπόθεση.

Επιφυλάχθηκαν δε να κάνουν και γραπτή παρέμβαση εάν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου