Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012


Θα σας ψάξουμε και θα σας βρούμε και θα σας τιμωρήσουμε

Του Δημήτρη Κωνσταντάρα

Αναρωτιέμαι αν θα καταφέρω ποτέ να μάθω πόση αλήθεια, πόσο ψέμα, πόσος εκβιασμός, πόση υποκρισία, πόση «σκηνοθεσία» υπήρξε – και υπάρχει ακόμα- σ΄ όλη αυτήν την ιστορία της κατάρρευσης της Ελληνικής Οικονομίας, της καταστροφής του ελληνικού κοινωνικού ιστού και του πλήρους εξευτελισμού της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Από την......
τραγελαφική προεκλογική περίοδο του 2009 μέχρι σήμερα, έχουμε γίνει μάρτυρες ατέλειωτου αριθμού παλινωδιών , συνεχούς προδοσίας του ίδιου του Ελληνικού λαού, μιας τεράστιας κακογραμμένης φαρσοκωμωδίας που παίζεται «χωρίς περίσκεψη, χωρίς αιδώ» μπροστά στα μάτια, πίσω απ΄ την πλάτη και πάνω στο κεφάλι του Έλληνα. Του μεγάλου θύματος.

Αναρωτιέμαι αν θα μάθω ποτέ τι πραγματικά έγινε το καλοκαίρι του 2009, το Σεπτέμβρη και το Νοέμβρη του ίδιου χρόνου, στα μέσα και το καλοκαίρι και το Νοέμβρη του 2010…

Υπήρξε έστω και ένας δημόσιος λειτουργός, πολιτικός ή πολιτειακός παράγοντας, στέλεχος κόμματος, επιχειρηματίας, συνδικαλιστής, εκδότης, τραπεζίτης, στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης, δικαστικός, εισαγγελέας, αστυνομικός, «μεγαλοδημοσιογράφος», διαμορφωτής της Κοινής Γνώμης, στρατηγός, κάποιος τέλος πάντων απ΄ αυτή την κακάσχημη και αναξιόπιστη, κατασκευασμένη νομενκλατούρα που έπαιρνε αποφάσεις και μετείχε σε συμβούλια και διαβούλια πίσω από κλειστές πόρτες ο οποίος να είπε έστω και ΜΙΑ φορά την αλήθεια;

Αισθάνομαι απόλυτα προδομένος, εξαπατημένος, πουλημένος και εγκαταλελειμμένος από όλους τους «ταγούς» της χώρας μου και δεν θέλω να κάνω πια καμία προσπάθεια να τους «καταλάβω». Τους καταδικάζω όλους. Και τους περιφρονώ.

                                                                Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου