Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ... ΕΚΑΝΕ Ο ΜΗΤΡΟ-ΓΚΟΛ!

Μετά τον αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Μήτρογλου είχε υποσχεθεί γκολ και στο Βουκουρέστι και έκανε πράξη την υπόσχεσή του σκοράροντας για την Εθνική Ελλάδας μετά από πάσα του Καραγκούνη. ...


Ο "πιστολέρο" του Ολυμπιακού όταν έληξε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκης και μετά τα δυο γκολ που είχε πετύχει στο 3-1 επί της Ρουμανίας σε μια συνομιλία του με τον Κώστα Κατσουράνη και τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή είχε υποσχεθεί, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr" πως θα σκοράρει και στο Βουκουρέστι.

Η χαρακτηριστική του ατάκα ήταν... "Δώστε μου την μπάλα και καθαρίζω και στο Βουκουρέστι" και ο "Μητρογκολ" τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού το είπε και το έκανε δίνοντας προβάδισμα στην Εθνική Ελλάδας και στέλνοντας ουσιαστικά με το γκολ του την Ελλάδα στην Βραζιλία καθώς στη συνέχει ήταν πολύ δύσκολο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να δεχτεί τρία τέρματα για να πάει το ματς στην παράταση και τέσσερα για να αποκλειστεί.

Ο Μήτρογλου κράτησε την υπόσχεση που έδωσε στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά παράλληλα κράτησε και γκολ για τα γήπεδα της Βραζιλίας...
olympiacos-blog               Διαβάστε περισσότερα »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου