Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Τι είναι η Bilderberg;

Ένα απόσπασμα από Jim Τάκερ Bilderberg ημερολόγιο ...


Η Λέσχη Bilderberg είναι μια οργάνωση των πολιτικών ηγετών και των διεθνών χρηματοδοτών που συναντά κρυφά κάθε άνοιξη για να κάνει την παγκόσμια πολιτική. Υπάρχουν περίπου 110 θαμώνες-Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, τραπεζίτες, επικεφαλής των διεθνών επιχειρήσεων και υψηλό κυβερνητικών αξιωματούχων από την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική. Κάθε χρόνο, μερικά νέα άτομα προσκλήθηκαν και, αν βρεθεί χρήσιμο, επιστρέφουν στις μελλοντικές συνεδριάσεις. Αν όχι, θα απορρίπτονται. Οι αποφάσεις που επιτυγχάνονται σε αυτές τις μυστικές συναντήσεις επηρεάζουν κάθε Αμερικανός και μεγάλο μέρος του κόσμου.

Το βιβλίο αυτό εξετάζει την ιστορία και τις δράσεις της μυστικής ομάδας που αυτοαποκαλείται Bilderberg και τις προσπάθειες ενός θαρραλέα δημοσιογράφος-James P. Tucker Jr., ο οποίος έχει σύρει Bilderberg για σχεδόν 40 χρόνια, για να επικεντρωθεί τα φώτα της δημοσιότητας σχετικά με τις δράσεις του αυτό που πολλοί έχουν καλέσει "του κόσμου σκιώδους κυβέρνησης».

Bilderberg: Long του & Μυστική Ιστορία

Οι ρίζες της Bilderberg πάει στα βάθη των αιώνων, όταν οι διεθνείς moneychangers θα χειριστούν κρυφά την οικονομία να πλουτίζουν και να υποδουλώσει τους απλούς ανθρώπους. Οι Ρότσιλντ της Βρετανίας και της Ευρώπης συναντήθηκαν κρυφά με άλλους χρηματοδότες για αιώνες, όπως και οι Ροκφέλερ της Αμερικής. Στην αρχή, οι Ρότσιλντ ήταν «Κόκκινη Shields" λόγω της στολίδι στην πόρτα τους και τους Ροκφέλερ της Γερμανίας ήταν «Σίκαλη Πεδία", λόγω των καλλιεργειών τους.

Ένα από τα πιο σημαντικά τέτοιες συνεδριάσεις πραγματοποιήθηκαν την άνοιξη του 1908, με επικεφαλής τον γερουσιαστής Nelson Aldrich του Rhode Island, του οποίου η οικογένεια παντρεύτηκε στη φυλή Ροκφέλερ, αντιπροσωπεύοντας το όνομα του εκλιπόντος ΦΕΚ Nelson Aldrich Ροκφέλερ. Κρατήθηκε στο Jekyll Island στα ανοικτά των ακτών της Γεωργίας. Ο αείμνηστος π.Χ. Forbes, εκδότης του περιοδικού Forbes, ανέφερε αυτό που αποκαλύφθηκε σε αυτή τη συνάντηση του κόσμου πλούσιους. Με Aldrich ήταν Henry Davidson, της JP Morgan και Co .; Frank Vanderlip, πρόεδρος της National City Bank? Paul Warburg, του Kuhn Loeb & Co., και Α Piatt Ανδρέα, βοηθός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών. Θα προέκυψε από αυτή την μυστική συνάντηση με ένα σχέδιο για «ένα σύστημα επιστημονικής νόμισμα για τις Ηνωμένες Πολιτείες." Είχαν τη δύναμη να πιέσει το Κογκρέσο στην ίδρυση της Federal Reserve Board, μια ιδιωτική ομάδα τραπεζιτών που συναντιούνται για να διαμορφώσουν την προσφορά χρήματος.

Αλλά το 1954, οι διεθνείς χρηματοδότες αποφάσισαν ότι ο κόσμος είχε γίνει τόσο μικρός, και τα συμφέροντά τους διασταυρώνεται τόσο συχνά, ότι πρέπει να έχουν τακτικές, ετήσιες συναντήσεις. Εκείνη τη χρονιά, που συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Bilderberg στην Ολλανδία, και πήρε το όνομα «Μπίλντερμπεργκ» για τον εαυτό τους. Έχουν συναντηθεί πίσω περίκλειστης τοίχους και ένοπλους φρουρούς σε βελούδινα θέρετρα από τότε. Η μυστικότητα επικράτησε για λίγο, μέχρι τα τέλη του δημοσιογράφου, Westbrook Pegler, εκτίθενται Bilderberg το 1957. Ωστόσο, οι κανόνες του Chatham House έχουν παραμείνει σε ισχύ, σύμφωνα με την οποία οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατ 'ιδίαν και συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλάμε για το ρεκόρ για το τι αποκαλύφθηκε.

Pegler αφιέρωσε δύο από εθνικό συνδικάτο στήλες του να Bilderberg, τον Απρίλιο του 1957, παρόλο που ο ίδιος δεν ήξερε το όνομα της ομάδας.

Pegler έγραψε:

"Κάτι πολύ μυστηριώδες συμβαίνει όταν μια παράξενη συλλογή από 67 αυτο-ειδική, σχεδιαστές πολύγλωσσος και διαιτητές της οικονομική και πολιτική μοίρα του δυτικού κόσμου μας πάει σε ένα μυστικό συνωστισμός σε ένα νησί στα ανοικτά Brunswick, Ga., Και δεν είναι μια λέξη παίρνει στη δημοφιλή Τύπο πέρα από μια μικρή, ρουτίνας ιστορία του AP. "

Pegler ανέφερε ότι ο Ralph McGill, ο αείμνηστος εκδότης της Ατλάντα Συντάγματος και Arthur Sulzberger Hayes, εκδότης των The New York Times, είχε παρακολουθήσει την υπόσχεσή τους απορρήτου. Δεδομένου ότι, ο εκδότης και συνεργάτης συντάκτης του The Washington Post, Ντόναλντ Γκράχαμ και ο Jimmy Lee Hoagland, αντίστοιχα, συμμετείχαν τακτικά. Όλα τα κανάλια ειδήσεων του δικτύου έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις αυτές. Όλα υπόσχονται να τηρούν τον κανόνα της μυστικότητας.

Bilderberg, η οποία συνεδριάζει συνήθως σε ένα πολυτελές θέρετρο κοντά σε μια μικρή πόλη, παρέχει μια σύντομη «δελτίο τύπου» στην τοπική εφημερίδα, κατά προτίμηση μία φορά την εβδομάδα. Είναι σχεδιασμένο να καθησυχάσει τους ντόπιους ως ένοπλους φρουρούς φθάνουν, αυτοκινητοπομπές βρυχηθμό από, σκάφη αναψυχής αποβάθρα και ελικόπτερα της γης, παρέχοντας αγνώστων άνθρωποι πίσω από κλειστές από τους τοίχους. Το «δελτίο τύπου» είναι η ίδια κάθε χρόνο? μόνο η τοποθεσία και οι ημερομηνίες έχουν ενημερωθεί. Λέει άτομα θα συναντηθεί κατ 'ιδίαν να μην κάνουν τίποτα για τρεις ημέρες. Σε αντίθετη περίπτωση, προσπαθούν να επιβάλουν μια πλήρη συσκότιση.

Η διακοπή ρεύματος είναι σχεδόν πλήρης στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν γίγαντας εφημερίδες και καταστήματα εκπομπής λένε ότι δεν θέλουν η λέξη "Bilderberg" για να εμφανιστεί, η πίεση στο Associated Press είναι προφανές? αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι πελάτες, πληρώνουν πολύ περισσότερο από ένα μικρό-κυκλοφορία τοπική εφημερίδα. Χαρτιά μικρής πόλης εξαρτάται από την ΑΡ για όλα τα out-of-πόλη ειδήσεων, ακόμη και για τους κατάσταση νομοθετική κάλυψη. Τρέχουν σκληρά για να μείνει μπροστά από το δημοτικό συμβούλιο και την υψηλή ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου. Αν δεν ενημερώνονται άμεσα, δεν έχουν καμία γνώση που υπάρχει Bilderberg.

Ενώ Bilderberg αρνείται τις συνεδριάσεις του είναι σημαντική, το ρεκόρ αποδείξει το αντίθετο. Η τώρα-defunct Spotlight έγραψε τις ιστορίες των προτέρων σχετικά με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, η πτώση της Μάργκαρετ Θάτσερ στην πρωθυπουργία της Βρετανίας και του προέδρου Τζορτζ Μπους του πρεσβυτέρου σπάσιμο της δέσμευσής του να μην αυξήσει τους φόρους με βάση το τι διαδραματίστηκε μεταξύ Μπίλντερμπεργκ. Πιο πρόσφατα, ενώ η κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης το 2002 ισχυριζόμενη ότι η εισβολή στο Ιράκ θα έρθει από τα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου, American Free Press ανέφερε ότι δεν θα υπήρχε καμία επιθετικότητα μέχρι το 2003. Ο πόλεμος ξεκίνησε το Μάρτιο του 2003. Μαθαίνοντας τι αποκαλυφθεί στο Bilderberg μπορεί να δώσει μια γεύση του τι επιφυλάσσει το μέλλον.




Bilderberg: «Θεωρία» Συνωμοσία ή Πραγματικότητα;

Όταν διεθνών χρηματοδοτών, οι αρχηγοί κρατών και υψηλής κυβερνητικοί αξιωματούχοι εκτίθενται διεξαγωγή δημοσίων επιχειρήσεων στα κρυφά, θα κλαψούρισμα για «θεωρίες συνωμοσίας». Αλλά εγώ θα σας προσφέρει σύντομα με τα ονόματα και τους αριθμούς τηλεφώνου που μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας. Πρόκληση αυτά συνωμότες Bilderberg να αρνηθεί ότι:

• Ανταποκρίνονται σε μυστική τοποθεσία κάθε άνοιξη, συνήθως στα τέλη Μαΐου ή στις αρχές Ιουνίου. Πολυτελές θέρετρο τους θα σφραγίζεται στο υψηλό μεσημέρι την Τετάρτη πριν Bilderberg ξεκινά συνάντηση την Πέμπτη έως την Κυριακή. Το θέρετρο θα αδειάσει από όλους τους ανθρώπους που δεν Bilderberg. Ένοπλες φρουροί θα σφραγίσει από το θέρετρο για να μην μπορεί κανείς να πλησιάζει.

• Όλοι οι συμμετέχοντες Bilderberg και τους ανθρώπους του προσωπικού τους, καθώς και όλα τα στελέχη του θερέτρου, οι ορκιστεί να απορρήτου. Θα αναφέρουν τίποτα. Συνεργαζόμενοι εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένων των The Washington Post, The New York Times και Los Angeles Times, θα αναφέρει τίποτα. Κρατούν τους όρκους σιωπής τόσο θερμά επιτρέπουν τις δικές τους εφημερίδες για να είναι πραγματικά λάθος, παρά να διακινδυνεύσουν την έκθεση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Οι συμμετέχοντες θα αρνηθεί ότι η Bilderberg υπάρχει ακόμη. Μπορείτε σχεδόν ποτέ δεν θα διαβάσει τη λέξη "Bilderberg" σε αυτές τις εφημερίδες ή να το ακούσει στο εθνικό δίκτυο ειδήσεων, τα οποία έχουν όλα συμμετάσχει σε όρκους μυστικότητας. (Λόγω της εκτεταμένης κάλυψης στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, οι New York Times δημοσίευσαν ένα "χιούμορ" σχόλιο μετά τη συνάντηση του 2004 σε Στρέζα, Ιταλία, καταγγέλλοντας «συνωμοσία» θεωρίες.)

Κυνηγώντας Bilderberg για 37 χρόνια υπήρξε η πιο συναρπαστική αποστολή της καριέρας εφημερίδα της ζωής μου, τα πρώτα 20 χρόνια εκ των οποίων ήταν στο mainstream Τύπο. Είχα πραγματοποιήθηκε κάποια υψηλές θέσεις-νύχτα συντάκτης της τώρα-defunct Ουάσιγκτον Daily News, εκδότης του Martinsville, Va. Δελτίου, συντάκτης αντίγραφο στο Richmond, Va. Times-Dispatch και, τελικά, βοηθός διευθυντής ειδήσεων του Άκρον, Οχάιο Beacon-Journal.

Έτσι, μια στιγμή που ήρθε την άνοιξη του 1975 είναι για πάντα φωτογραφήθηκε στο μυαλό μου. Ήμουν από συνέντευξη από τον Willis Carto για τη δουλειά της έναρξης μιας εφημερίδας που θα ονομάζεται στο προσκήνιο. Carto ήταν επίσημα "ταμίας" της Ελευθερίας λόμπι, αλλά ήταν περισσότερο από αυτό. Ήταν Liberty Lobby, αφού ίδρυσε την λαϊκιστική ίδρυμα το 1955.

Με ρώτησε τι σκέφτηκα Bilderberg. Ποτέ δεν είχα ακούσει για Bilderberg. Μου έδωσε μια σύντομη περίληψη του στόματος και πολλή έρευνα υλικού Liberty Lobby να εξετάσει. Τα υλικά που περιέχονται όχι μόνο ενημερωτικά δελτία-Ελευθερία του ιδρύματος Επιστολή μηνιαία και Liberty Lowdown -αλλά επίσης αντίγραφα των στηλών του εκλιπόντα, μεγάλο δημοσιογράφος, Westbrook Pegler, ο οποίος είχε παρατηρηθεί για πρώτη φορά αυτά μυστηριώδη συναντήσεις από μακριά και γραφτεί για αυτούς το 1950.

Ήμουν εμβρόντητος. Πώς θα μπορούσα να περάσει την ενήλικη ζωή μου με το Associated Press, το United Press International και άλλες Newswires χτυπάει στο αυτί μου, και σερβίρετε σε εφημερίδες με μακρινά επιτελεία σε όλο τον κόσμο και δεν γνωρίζουν αυτούς τους χαρακτήρες; Η Daily News υπήρξε Scripps- εφημερίδα Χάουαρντ? έδρα της στην ίδια 3ο όροφο το προσωπικό της News »s. Scripps-Χάουαρντ καλύπτει τον κόσμο. Έχω επεξεργαστεί αντίγραφο του για τη Νέα και είχε πολύ επικοινωνία με το προσωπικό της Ουάσινγκτον Scripps-Χάουαρντ.

Και αυτό ήταν το έτος 1975, που ξεκίνησε την καριέρα μου ως η μόνη δημοσιογράφος που, εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες τώρα, έχει εργαστεί με ζήλο για να κυνηγήσουν αυτό το μυστικό συνάντηση των πιο ισχυρών επιχειρηματιών, powerbrokers και οι πολιτικοί του κόσμου και την εκθέτετε στο φως της δημόσιας έλεγχο.

Σύντομα έμαθα ότι Bilderberg είχε προσλάβει τους μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης σε μυστική συνωμοσία του και υπαγόρευσε την απόλυτη συσκότιση στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπήρχε πολύ Spotlight παραγομένης και τώρα American Free Press δημιουργείται Bilderberg δημοσιότητα στην Ευρώπη, αλλά η σχεδόν ολική διακοπή ρεύματος στις Ηνωμένες Πολιτείες παραμένει.

Bilderberg είναι ένα ισχυρό συγκρότημα από τους κορυφαίους χρηματοδότες του κόσμου, των βιομηχάνων και των πολιτικών χειριστές. Περιλαμβάνει όπως διεθνιστές ως τραπεζίτης Ντέιβιντ Ροκφέλερ, οι αρχηγοί κρατών στην Ευρώπη και υψηλοί αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ-Λευκό Οίκο, Άμυνας, μέλος, το Κογκρέσο και άλλα. Παρελθόν πρόεδροι των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον και Τζέραλντ Φορντ, έχουν παρακολουθήσει Bilderberg. Αλλά μια συνεδρίαση ο πρόεδρος δεν μπορεί, επειδή Λευκό Οίκο paperboys δίνεται το πλήρες πρόγραμμα του κάθε μέρα, το μέγεθος ενός βιβλίου τσέπης, αντιπροσωπεύοντας για κάθε λεπτό. Ακόμα και το πρόγραμμά του για «διακοπές εργασίας» -το μόνο είδος ένας πρόεδρος παίρνει-παρέχεται. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος που ένας πρόεδρος μπορεί να εξαφανιστεί για τρεις ημέρες χωρίς να λαμβάνονται υπόψη για τον εαυτό του και αν καθιστή πρόεδρος παρακολούθησαν Bilderberg, ακόμη και τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα πρέπει να είναι πιεσμένοι για να εξηγήσει μακριά απουσία του προέδρου από τα φώτα της δημοσιότητας, που κρύβεται πίσω από τις κλειδωμένες πύλες της Bilderberg συναντήσεων.

Για υψηλόβαθμα στελέχη της Washington Post, The New York Times και Los Angeles Times και του συνόλου των τριών μεγάλων δικτύων έχουν παρακολουθήσει Bilderberg πολλές φορές, με την υπόσχεση του απορρήτου, να αναφέρουν τίποτα και να μην χρησιμοποιούν τη λέξη "Μπίλντερμπεργκ". Εκτός από μερικά ήσσονος σημασίας, επουσιώδες ατυχήματα στα οποία η λέξη «Μπίλντερμπεργκ» έχει ξαφνικά εμφανίστηκε σε έντυπη μορφή, μετά από όλα, δεν μπορείτε να καλέσετε μια συνάντηση με το προσωπικό και να πει όλα τα 900 New York Times επιτελικά στελέχη ειδήσεις σχετικά με το μπλακάουτ, η υπόσχεση έχει διατηρηθεί.

Η μόνη φορά "Bilderberg" ποτέ εμφανίστηκε στην εφημερίδα The New York Times ήρθε όταν ένα από τα φωτιστικά έχασαν τη ζωή τους σε μια συνάντηση και τη νεκρολογία συγγραφέας και οι εκδότες του αθώα αφήστε τη λέξη γλιστρήσει μέσα. Και, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι New York Times, απάντησε σε μια χιονοθύελλα της δημοσιότητας και της κριτικής στην Ευρώπη με "χιούμορ" ιστορία το 2004, καθησυχάζοντας τον κόσμο δεν υπάρχει "συνωμοσία".

Τέσσερις φορές η λέξη γλίστρησε στο The Washington Post -που έχει αντιπροσωπεύεται από τις διαδοχικές εκδότες από την πρώτη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ με αυτό το όνομα το 1954. Ένας ήρθε σε μια λατρευτική προφίλ της Bilderberg φωτιστικό Vernon Ιορδανία. Σε ένα άλλο παράδειγμα, σε ένα προφίλ πολλαπλών μέρος του τότε Αντιπρόεδρος Dan Quayle, το γεγονός ότι Quayle είχε παρακολουθήσει μια συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg αναφέρθηκε παρεμπιπτόντως, θαμμένο βαθιά σε ένα από τα άρθρα της σειράς. Ένας άλλος ήρθε σε μια ιστορία μέσα-σελίδα γιορτάζει το πώς η Αυστρία είχε οικονομικά τιμωρηθεί για την διεξαγωγή δίκαιης εκλογές στις οποίες Εθνικιστικό Κόμμα Χάιντερ απόλαυσαν σημαντικά κέρδη. Σε έναν κατάλογο πλυντηρίων σημαντικές συναντήσεις που είχαν προγραμματιστεί για την Αυστρία, αλλά άλλαξε, το Post ανέφερε Bilderberg, αλλά είπε ότι είχε μετακινηθεί στη Γαλλία, ενώ στην πραγματικότητα θα λάβει χώρα στο Βέλγιο, έξω από τις Βρυξέλλες. Στη συνέχεια, σε 3 Δεκέμβρη του 2004, νεκρολογία για Πρίγκιπα Bernhard των Κάτω Χωρών, η Ποστ: «Είναι, επίσης, πιστώνεται με την ίδρυση της Λέσχης Bilderberg, μια μυστική ετήσιο φόρουμ συζήτησης για εξέχοντες πολιτικοί, διανοούμενοι και επιχειρηματίες, η οποία προήδρευσε από το 1954 μέχρι το 1976. «Η δημοσίευση δεν έκανε καμία αναφορά τη δική της εμπλοκή μακρά του στο μυστικοπαθή διεθνή οργανισμό. Και το 2005, η συμμετοχή Va. ΦΕΚ Mark Warner κατά τη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg στη Γερμανία γράφτηκε σε μια σειρά από εκθέσεις σε όλη την Βιρτζίνια. Warner είναι ένας δημοκρατικός κυβερνήτης σε ένα κράτος που έχει πάει Δημοκρατικός από το 1952, με εξαίρεση το 1964, όταν Λίντον Τζόνσον συνέτριψε γερουσιαστής Μπάρι Γκολντγουότερ (R-Αριζόνα.). Η παρουσία του σηματοδοτεί ότι η παγκόσμια ελίτ τον θεωρεί ως μια πιθανή πρόεδρος. Warner, τηρώντας τους κανόνες του απορρήτου, κράτησε το ταξίδι από δημόσιο ημερολόγιο του. Όταν ένας δημοσιογράφος του Associated Press ακούσει ένα σχόλιο off-φρουρά, Warner παραδέχθηκε φοιτούν, αλλά αρνήθηκε να αποκαλύψει πληροφορίες. AP δόθηκε η American Free έκδοση Τύπου, που πραγματοποιήθηκε λεπτομέρειες Bilderberg και τον κατάλογο των συμμετεχόντων.

Bilderberg και η ομάδα του αδελφού της, η Τριμερής Επιτροπή, είναι καλοί στο να πάρει μελλοντικοί πρόεδροι. Στην πραγματικότητα, τους αρέσει να κατέχουν τα δύο άλογα σε μία κούρσα δύο αλόγων. Εδώ είναι το line-up: Τζέρι Φορντ, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ? Τζίμι Κάρτερ, Τριμερής? Ο πρόεδρος Μπους ο Πρεσβύτερος? Τριμερής και ο Μπιλ Κλίντον, η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Πώς μπορεί να επιβληθεί μια τέτοια σχεδόν ολική διακοπή ρεύματος σε ό, τι ήταν, όχι τόσα πολλά χρόνια πριν, 1.800 ημερήσιες εφημερίδες (τώρα 1.200) στις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία χτυπούν τα στήθη τους ως προστάτες και τους επαγγελματίες της ελευθερίας του λόγου; Όταν οι μεγάλες εφημερίδες εκφοβίζονται, που επηρεάζει όλα τα χαρτιά και τις υπηρεσίες σύρμα. Οι περισσότερες από τις εφημερίδες του έθνους εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τις υπηρεσίες καλωδίων για νέα έξω από τα δικά τους πόλεις-κράτος, εθνικό και παγκόσμιο. Αν η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ δεν είναι για τα καλώδια, οι τοπικές συντάκτες είναι τόσο αδαείς, όπως ήμουν για 20 χρόνια. Θα εργαστούμε σκληρά για να μείνει μπροστά από το δημοτικό συμβούλιο, το γυμνάσιο ομάδα ποδοσφαίρου και όλα τα τοπικά νέα. Ομοίως, τα μικρά σημεία εκπομπής εξαρτώνται από τις υπηρεσίες σύρμα τους και οι θυγατρικές του δικτύου το οποίο, με τη σειρά της, εξαρτάται επίσης σε μεγάλο βαθμό από τις υπηρεσίες σύρμα. Υπηρεσίες Wire λειτουργούν σαν συν-ops αγροτών. Big-πόλη εφημερίδες πληρώνουν πολλές φορές τόσο για τις υπηρεσίες χαρτιά μικρής πόλης. Όταν λένε τις υπηρεσίες σύρμα να σιωπούν για Bilderberg, η πίεση είναι προφανής. Συμμετέχοντες εφημερίδων πάει σε οποιοδήποτε μήκος για να κρατήσει τους όρκους σιωπής. Είναι μια μεθυστική εμπειρία για αυτούς τους δημοσιογράφους να τσουγκρίζουν ποτήρια κοκτέιλ με τους πλούσιους και διάσημους. Κάνουν έτσι στην τιμή της αξιοπιστίας του δικού τους εφημερίδες.

Ένα πρόσφατο παράδειγμα ήρθε στη συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg την άνοιξη του 2002 στο Chantilly, Βιρτζίνια. Εκείνη την εποχή, η Washington Post και το σύνολο κυρίαρχα ΜΜΕ προέβλεπαν ότι η εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ θα έρθει "στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου." Αλλά, για να κατευνάσει τους Ευρωπαίους οι οποίοι αντιτίθενται στην εισβολή, ο υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ διαβεβαίωσε Bilderberg ότι η εισβολή δεν θα έρθει μέχρι το επόμενο έτος 2003. Jimmy Lee Hoagland, αναπληρωτής συντάκτης και αρθρογράφος στο Post έχει συνοδέψει τον εκδότη του να Bilderberg για χρόνια. Έπρεπε να ακούσει τις διαβεβαιώσεις του Ράμσφελντ. Αλλά ας τη δική της εφημερίδα του να συνεχίσει με το «τέλος του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου" πρόβλεψη, γνωρίζοντας ότι ήταν λάθος. Δεν θα κατευθύνουν ακόμα και το χαρτί του κατ 'ευθείαν με το πρόσχημα του να πάρει τις πληροφορίες που αλλού-πολύ μεγάλο κίνδυνο.

Αλλά καλύπτουν Bilderberg είναι περισσότερο από ένα ελατήριο περιπέτεια είναι μια λειτουργία όλο το χρόνο. Δύο από τις πιο σημαντικές εκθέτει Bilderberg συνέβη κατά τη διάρκεια της «εκτός εποχής» και απίθανο τρόπο.

Τον Μάρτιο του 1985, η Washington Post πραγματοποιηθεί σε λίγες γραμμές του τύπου στο τμήμα της κοινωνίας του, σημειώνοντας ότι ο David Rockefeller και ο Χένρι Κίσινγκερ είχε συνάντηση με τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο επικεφαλής της τότε Σοβιετικής Ένωσης. Το Post χαρακτήρισε τη συνάντηση παραγωγική, και αυτό ήταν όλο. Ο έλεγχος των σοβιετικών-ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποκάλυψαν τεράστιες λεπτομέρειες. Ροκφέλερ και ο Κίσινγκερ είχε πει ο Γκορμπατσόφ ήταν συμπαθητικό με την οικονομική πίεση που υπέστη από τη Σοβιετική Ένωση και θα μπορούσε να οργανώσει για την αμερικανική οικονομική βοήθεια προς κράτος-μαριονέτα της Πολωνίας αν οι Αμερικανοί θα μπορούσε να παρατηρήσει μια «ελεύθερες εκλογές». Έτσι, κανονίστηκε ότι η Πολωνία θα έχει ένα "ελεύθερα εκλεγμένοι" εθνικός νομοθέτης με μόνο το ένα τρίτο των εδρών που επιφυλάσσονται για την περιχαρακωμένη Κομμουνιστικό Κόμμα. Θα μπορούσατε να φανταστείτε ένα εκλογές των ΗΠΑ, όπου το ένα τρίτο του Κογκρέσου προορίζεται μόνο για Δημοκρατικοί ή Ρεπουμπλικάνοι; Άλλο το ένα τρίτο των εδρών επιφυλάχθηκε για την Αγροτικό Κόμμα, μια πτέρυγα του Κομμουνιστικού Κόμματος που είχαν ψηφίσει σε lockstep με προσταγές του Κρεμλίνου για 40 χρόνια. Αλλά όταν η «εκλογή» ήταν πάνω, οι νέοι Τούρκοι στο Αγροτικό Κόμμα άδραξε την ευκαιρία και ψήφισαν με τα μέλη που είχαν πραγματικά ελεύθερα εκλεγεί για να σχηματίσει κυβέρνηση, εκτοπίζοντας το κομμουνιστικό καθεστώς. Οι πυρκαγιές της ελευθερίας στη συνέχεια σάρωσε την Ανατολική Ευρώπη, τον τερματισμό του Ψυχρού Πολέμου. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, η ακόμη ανθεί Spotlight έκανε μια ιστορία εκ των προτέρων σχετικά με την πτώση του κομμουνισμού στην Ευρώπη, πολύ πριν από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είχαν έναν υπαινιγμό.

Ένα άλλο σημαντικό γεγονός συνέβη όταν το ΝΑΤΟ γιόρτασε την 50η επέτειο του στην Ουάσιγκτον, DC, τον Απρίλιο του 1999. Ο Kenneth Clark, πρώην καγκελάριος του Υπουργείου Οικονομικών της Βρετανίας και ένας μακροπρόθεσμος Bilderberg φωτιστικό, συμφώνησαν σε ό, τι νόμιζε ότι θα είναι μια «συνεδρία γλυκιά μου" με μια μικρή ομάδα των δημοσιογράφων στο National Press Club. Ζήτησα από το πρώτο ερώτημα, επισημαίνοντας ότι θα παρίστατο στη συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στην Sintra, Πορτογαλία, και ζήτησε πληροφορίες σχετικά με την ημερήσια διάταξη. Το ερώτημα που τον εξέπληξε. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη θέση να αρνηθεί Bilderberg, όταν είχε πει την πόλη, τη χώρα, το θέρετρο και ακριβείς ημερομηνίες. Ήταν σφυροκόπησε από τις ερωτήσεις. Πριν από την ώρα τελείωσε, είχε ανοιχτά αναγνώρισε ότι η Bilderberg που προορίζονται για δυτικό ημισφαίριο για να γίνει μια "αμερικανική Ένωση" παρόμοιο με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Κοινό νόμισμα της Αμερικανικής Ένωσης θα είναι το δολάριο. Clark αναγνώρισε το σχέδιο Bilderberg να αναπτύξει μια ασιατική-Pacific Ένωση με τρίτο κοινό νόμισμα. Ο κόσμος, ο ίδιος επιβεβαίωσε, ήταν να χωριστεί σε τρεις μεγάλες περιοχές για τη διοικητική ευκολία της παγκόσμιας κυβέρνησης διαγράφονται στο πλαίσιο των Ηνωμένων Εθνών. Όλα αυτά, είπε, θα έρθει "νωρίτερα, παρά αργότερα."

Κάθε χρόνο ως επίκεντρο του ενδιαφέροντος και τώρα American Free Press ακολούθησαν Bilderberg, οι αναγνώστες έχουν μάθει τι να περιμένουμε πριν από την κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης, επειδή εκείνοι που γνωρίζουμε ότι είναι κάτω από τον όρκο της σιωπής και οι άλλοι αγνοούν. Ήταν αναγνώστες Spotlight ο οποίος γύρισε την ακτίνα της δημοσιότητας σχετικά με Bilderberg στα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης. Εκείνη τη χρονιά, το 1994, μάθαμε νωρίς ότι Bilderberg θα συνεδριάσει κοντά στο Ελσίνκι, Φινλανδία. Ευρωπαϊκή αναγνώστες ρώτησε αν θα πρέπει να ειδοποιεί τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η απάντηση ήταν ένα γρήγορο "ναι". Το αποτέλεσμα ήταν εκτεταμένη Τύπο και μεταδίδεται κάλυψη που συγκλόνισε Bilderberg φωτιστικά. Bilderberg έχει υποστεί εκτεταμένη κάλυψη στην Ευρώπη από τότε. Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης και ελέγχου της ασφάλειας είναι τόσο σφιχτό στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι οι αναγνώστες είχαν μόνο περιορισμένη επιτυχία στην έκθεση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ εδώ.

Έχοντας δημιουργήσει ένα ιστορικό της ιστορίας επιβεβαιώνοντας τις εκθέσεις μας, ο τύπος σώματος Ουάσιγκτον έχει γίνει έντονο ενδιαφέρον για ό, τι δεν μπορεί να αναφέρει. Μετά από κάθε συνεδρίαση της Λέσχης Bilderberg, που μεταφέρει ένα φορτίο των αντιγράφων του American Free Press περιέχει Bilderberg ρεπορτάζ μαζί μου για να μοιράσουν στους δημοσιογράφους που δεν μπορούν να αναφέρουν. Πολλοί μου λένε ευθέως ότι θεωρούν την επικρατούσα τάση συγκάλυψης ένα σκάνδαλο.

Εγώ συνήθως αρέσει όταν απαντηθεί μια ερώτηση με μια ερώτηση. Αλλά έχω βρεθεί αποτελεσματικό, με την πάροδο των ετών, για να ανταποκριθεί στους δημοσιογράφους που λένε Bilderberg είναι απλά μια εκδρομή γκολφ με:

"Εάν 120 αστέρες του κινηματογράφου, ή 120 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, συγκεντρώθηκαν κρυφά κάθε χρόνο, σε ένα απομονωμένο θέρετρο περιπολίες από ένοπλους φρουρούς, θα καείτε σας [βλαστήμια διαγράφεται] για να μάθουν αυτό που αποκαλύφθηκε. Γιατί, λοιπόν, δεν περιέργεια όταν 120 από τους πιο διακεκριμένους ηγέτες του κόσμου στον τομέα των οικονομικών και της πολιτικής συγκεντρώνονται με αυτόν τον τρόπο; "

Το ερώτημα δεν έχει απαντηθεί.

James P. Tucker Jr. ήταν ο επιφανέστερος ειδικός στον κόσμο για την παγκόσμια ελίτ. Τάκερ είναι συντάκτης επίτιμος AFP και ο συγγραφέας του Τζιμ Τάκερ Bilderberg Ημερολόγιο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου