Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΒΟΜΒΑ ΤΟΣΚΑ! Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ! ΑΥΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ; ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Δημοσιεύθηκε: 12/03/2016 13:45
ellada-tourkia.png

Την παρουσία Τούρκων παρατηρητών και όχι απαραίτητα αστυνομικών στα ελληνικά νησιά, για να επιταχύνεται η διαδικασία επαναπροώθησης των παράνομων μεταναστών μέσα σε 48 ώρες, προβλέπει το πρωτόκολλο που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη με τον Τούρκο ομόλογό του την Τρίτη στη Σμύρνη.
Περιγράφοντας τη διαδικασία ο κ. Τόσκας εξήγησε ότι ο Τούρκος παρατηρητής «θα ελέγχει τα χαρτιά μαζί με τους δικούς μας, θα υπογράφει ένα “πρωτόκολλο παραλαβής” και θα πηγαίνει τους ανθρώπους στη χώρα του».
CdM-bEtW4AAVD5l.jpg large
Όπως είπε ο ίδιος ο κ. Τόσκας στον ΣΚΑΙ, 630 πρόσφυγες και μετανάστες μπήκαν το τελευταίο 24ωρο στα νησιά από τα Τουρκικά παράλια.
Με αφορμή τα δημοσιεύματα ότι η Ελλάδα εκκενώνει 5 νησιά από τους πρόσφυγες είπε ότι «προφανώς και θα φύγουν οι πρόσφυγες από τα νησιά και θα προωθηθούν στην ηπειρωτική χώρα».
Ο κ. Τόσκας ανέφερε επίσης ότι «το μεγάλο παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 17 και 18 Μαρτίου είναι η μετεγκατάσταση προσφύγων από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης και η επανεισδοχή παράνομων μεταναστών στην Τουρκία».
Είπε τέλος ότι ο ίδιος πιστεύει πως «θα μειωθούν οι ροές και πως δεν θα γίνουν κέντρα φιλοξενίας σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές ούτε υπάρχει σχέδιο να λειτουργήσουν κέντρα μεταναστών στην Κρήτη».
http://www.makeleio.gr/?p=564126

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου