Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Τελωνείο Ορεστιάδας: 12 δις. ευρώ ετησίως έχανε το κράτος!




ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΙΔΗΣ 
Σε ξέφραγο αμπέλι είχε μετατρέψει τα ελληνοτουρκικά σύνορα το κύκλωμα των τελωνειακών.

Απαραίτητη σημείωση: Για το αυστηρώς ακατάλληλο θέμα που ακολουθεί, δεν ευθύνεται το Μνημόνιο, η Τρόικα, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Σόιμπλε και ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών!  

Τουναντίον: Βασίμως μπορεί να υποτεθεί ότι εξαιτίας των πράξεων επίορκων δημόσιων λειτουργών του ελληνικού δημοσίου, όπως των τελωνειακών υπαλλήλων Ορεστιάδας, φτάσαμε στην οικονομική κρίση και στην υποθήκευση της χώρας.

Η αποκάλυψη της δράσης του δαιδαλώδους κυκλώματος των τελωνειακών υπαλλήλων στην Ορεστιάδα, που έφερε στη δημοσιότητα το Pheme.gr, εξηγεί τα πρωτοφανή ποσοστά φοροδιαφυγής και απώλειας εσόδων του ελληνικού κράτους.

Ιδού η αριθμητική της φοροδιαφυγής: Από τα ελληνοτουρκικά σύνορα εισέρχονται κάθε μήνα 3.000 φορτηγά μεταφέροντας εμπορεύματα αξίας 6 δις. ευρώ.

Λόγω της δράσης του κυκλώματος των υψηλόβαθμων τελωνειακών υπαλλήλων της Ορεστιάδος, η απώλεια εσόδων του ελληνικού δημοσίου εκτιμάται ότι ανέρχεται στο 1 δις. ευρώ μηνιαίως.

Με άλλα λόγια, από τη  μαύρη τρύπα των διάτρητων ελληνοτουρκικών συνόρων, το ελληνικό κράτος είχε απώλειες 12 δισ. ευρώ το χρόνο.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τι θα σήμαινε το προαναφερόμενο ποσό για την εθνική οικονομία, την αμυντική θωράκιση της χώρας, το ένα εκατομμύριο ανέργων, την κατάρρευση του κράτους πρόνοιας και του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ο καθένας μας το γνωρίζει πλέον καλά…  pigi  pheme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου