Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΞΥΠΝΑ – ΝΕΟ ΣΕΙΣΜΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ – ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ – ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
Co5ATvasdoY3GTYsn7qN
Ήδη έχουν ναυλωθεί πούλμαν από 48 διαφορετικά σημεία της Ελλάδος ώστε να βρεθούν έξω από την Βουλή διαδηλώνοντας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Αιγίνιο, Αλεξάνδρεια, Αριδαία, Πέλλα, Βόλο, Βέροια, Γρεβενά, Γιαννιτσά, Ανατολικό, Δρυμό, Διαβατά, Δράμα, Έδεσσα, Ηράκλειο, Λασίθι, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κιλκίς, Καβάλα, Κομοτηνή, Κολχικό, Κασσάνδρα, Κολινδρό, Κέρκυρα, Λαμία, Λαγκαδάς, Λάρισα, Μεγαλόπολη, Μαγνησία, Νάουσα, Ναύπακτο, Νέα Μουδανιά, Ναύπακτο, Νέα Μουδανιά, Ξάνθη, Οφρυνία, Πρέβεζα, Πολυδένδρι, Πλατύ, Πέλλα, Πτολεμαΐδα, Ρέθυμνο, Σαρωνικός, Σέρρες, Σιθωνία, Σκύδρα, Τρίπολη, Χανιά είναι η λίστα με τις μέχρι τώρα περιοχές που έχουν ναυλωθεί λεωφορεία.
Δείτε ΕΔΩ την λίστα των λεωφορείων και τα τηλέφωνα επικοινωνίας
syllalitirio-athina
Η οργανωτική επιτροπή
Η οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου κινείται σε φουλ εντατικούς ρυθμούς ώστε να ανακοινωθούν μέχρι τις επόμενες 48ώρες και τα ονόματα των ομιλητών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση διοργανωτές του συλλαλητηρίου είναι:
– Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου.
– Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.
– Το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο.
– Η Ομοσπονδία Συλλόγων Μείζονος Νέας Υόρκης.
– Οι Αθηναϊκοί Σύλλογοι Μακεδόνων.
– Η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Θεσσαλονίκης.
– Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.
– Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού.
– Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας.
– Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών αστυνομίας.
– Η Ένωση Χριστιανικών Οργανώσεων Αθηνών.
Η Επιτροπή όρισε υπεύθυνους επικοινωνίας τους Νίνα Γκατζούλη από τις Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, τον Μιχάλη Πατσίκα εκπρόσωπος του Θερμαϊκού και συμμετείχε στην διεξαγωγή του πρώτου συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη και τον Γιώργο Τάτσιο πρόεδρος όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας σε όλη την χώρα.
Επιπρόσθετα μοιράστηκαν αρμοδιότητες στους φορείς ώστε να εξασφαλιστεί οργανωτικά, με απόλυτη επιτυχία η διεξαγωγή του συλλαλητηρίου που ήδη είναι στο επίκεντρο της διεθνούς κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου