Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Ραχήλ Μακρή: «Την Ντίσνεϋλαντ του Σόρος θα την λέμε Βαρντάρσκα»

«Θα τους λέμε Vardarska και θα το γράφουμε αμετάφραστο στην κυριλλική γραφή που τους χαρίσαμε. Ούτε λέξη, ούτε ήχο, ούτε γράμμα της Μακεδονίας». Tις τελευταίες ώρες, με αφορμή ένα πολύνεκρο δυστύχημα στην Βαρντάρσκα, τα ΜΜΕ Σόρος της χώρας βρήκαν την ευκαιρία να χρησιμοποιούν το αρχαίο όνομα της Μακεδονίας.
Ως... 
 
πολιτικός και Μακεδόνισσα, δηλώνω ότι δεν πρόκειται να τους χαρίσω ούτε λέξη, ούτε γράμμα, ούτε ήχο από την ιερή ταυτότητα του γένους των Ελλήνων. Ας κρατήσουν τη Ντίσνεϋλαντ που τους έκτισε ο Σόρος. Ας πουν όπου θέλουν, με όποιο όνομα θέλουν και αναγνωριστούν όπως θέλουν, απ’ όσες χώρες έχουν εκπολιτίσει χωρίς αντάλλαγμα οι Έλληνες.
Εμείς θα τους λέμε Vardarska και θα το γράφουμε αμετάφραστο στην κυριλλική γραφή που τους χαρίσαμε. Να ξέρουν όμως και οι γενίτσαροι του εμφυλίου και οι εσωτερικοί απόγονοι των κομιτατζήδων, πως θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους, νόμιμα, ειρηνικά και πολιτισμένα, για να πάρουμε πίσω όλα όσα σφετεριστήκαν και διαπόμπευσαν στα πέρατα της γης. Όσο για τα sites, που χρησιμοποιούν το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας για τα Σκόπια. ΜΑΥΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου