Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Kαμία ελπίδα. Φορτωμένοι όλοι ,να τα κάνουμε λίμπα. Δικαιοσύνη και Ένοπλες Δυνάμεις, μας πούλησαν. Μπ@@ρδέλο, τα πάντα όλα. Του Στ.Χίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
kremales

«…Απ’ την αρχή ήσουν φορτωμένος και έτοιμος να τα κάνεις όλα λίμπα.Ετσι όπως είμαστε όλοι μας στην καθημερινότητα, και ο κοινός μας παρονομαστής είναι το άθλιο πολιτικό σύστημα που μας τα παίρνει από παντού άγρια.Η τελευταία ελπίδα του πολίτη,η δικαιοσύνη και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας φαίνεται πως λειτουργούν υπό το καθεστώς πολιτικών παρεμβασεων,δεν υπάρχει πλέον αποκουμπι στον απλό Πολίτη και ελπίδα».
Το σχόλιο του φίλου αναγνώστη, είναι ότι πιο σοφό, έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό. Όταν βγαίνεις σε ένα δελτίο, να πεις τη γνώμη σου, χωρίς να μεταφέρεις μόνον προσωπικές απόψεις αλλά και τις απόψεις ενός Λαού που βράζει στα χαρακώματα της αγανάκτησής του, βλέποντας ανώτατους δικαστές να ξεκατινιάζονται και να γελοιοποιούνται ενώπιον πολιτών σκληρά φορολογουμένων, που αναζητούν εναγωνίως δικαιοσύνη, στη Δικαιοσύνη, δεν ανέχεσαι να ακούς το κάθε τσουτσέκι, να λαμβάνει λόγο κομματίλας και να σου απαγορεύει να μιλάς. Τότε, κάνεις αυτό που θα έκανε ο κάθε πολίτης που κατάφωρα αδικείται. Τα βροντάς και τους στέλνεις όλους στο διάολο.
Η κατάσταση πια, δεν είναι ιδανική για εντίμους. Ή θα πάμε να ζήσουμε σε άλλη χώρα (εγώ δεν θα το κανα ποτέ), ή θα τους πάρουμε όλους πολιτικά και αγωνιστικά σβάρνα και δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο.  Μέσες λύσεις, δεν υπάρχουν. Άντε τώρα να πείσεις τον μεσοαστό και τον καθημερινό εργάτη των δρόμων, ότι αυτοί που βγαίνουν στα παραθύρια και κουνάνε το χέρι, δεν τα χουν πιάσει.
Φορτωμένοι όλοι. Γιατί μας πνίγει το δίκιο. Και με το δίκιο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να ξαναπαίξει κανένας. 
Τα σέβη μου κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Σ.Χ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου