Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

 

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: “ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΞΥΔΙ” – ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
χρυσαφης-4-e1606484547578-750x406

Ο δήμαρχος Σερρών αγανακτισμένος απευθύνεται στους άντρες της αστυνομίας ζητώντας να ελεγχθούν οι 30 παράνομοι μετανάστες, οι οποίοι έφτασαν στην πόλη των Σερρών από την δομή προσφύγων στο Κλειδί!

Είναι μία κατάσταση που επαναλαμβάνεται εδώ και 3 μήνες, την ώρα που οι Έλληνες «κλειδώνονται» μέσα και πρέπει να δείξουν έγγραφο ή να στείλουν SMS για μία ώρα κυκλοφορία, όπως καταγγείλει ο δήμαρχος.

Μάλιστα ο δήμαρχος μιλάει ανοιχτά για τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται από την αστυνομία και τονίζει ό,τι αυτό δήλωσε ενώπιον του υπουργού κου Μιχάλη Χρυσοχοΐδη αλλά «όποιους τους πειράζει η αλήθεια ξύδι», δηλώνει χαρακτηριστικά

Από νωρίς το πρωί έφτασε στο σημείο που αποβιβάζονται οι παράνομοι μετανάστες και επισημαίνει ότι αστυνόμευση δεν υπήρχε!!!

Ο κος Χρυσάφης αποκάλυψε ό,τι δεν θα ανεχθεί άλλο αυτή την κατάσταση και γι αυτό ενημέρωσε σχετικά και το δήμαρχο Σιντικής αλλά και τον υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής κο Μηταράκη

Και οι κάτοικοι της περιοχής στη Βενιζέλου καταγγέλλουν ό,τι αυτή η κατάσταση με τα 3 λεωφορεία την ημέρα από το Κλειδί είναι γεγονός!!!

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ LOCKDOWN ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΊ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από epilogest

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου