Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021

 

Συντονιστική Επιτροπή "Ελευθέρων Ανθρώπων" Πιερίας: Κάλεσμα

   
 

 

   Αγαπητοί συντοπίτες και απανταχού Πιεριείς σας προσκαλούμε στο νέο πολιτικό φορέα μας με πρωταγωνιστή τον καταξιωμένο, πολύπειρο δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, αγωνιστή και δημοκράτη.
Κατεβαίνουμε μαζί του... 

 

 

στον όμορφο και ευγενικό πολιτικό στίβο για να συμβάλουμε στην Πρόοδο αναταράζοντας τα στάσιμα νερά της στασιμότητας και της οπισθοδρόμησης επωφελεία όλων των Ελλήνων.
Κ.κ. Τσίπρα - Μητσοτάκη από μόνοι σας αποδεικνύεται ότι θέλοντας και μη, είστε ανεπαρκείς, δεν μπορείτε. Εσείς κύριε Μητσοτάκη με αυτή την κυβέρνηση- συνονθύλευμα και συσσωμάτωμα προσώπων μας οδηγείτε στην παρακμή• καμένη γη θα αφήσετε με αυτά που κάνετε. Παραιτηθείτε το συντομότερο για το καλό του τόπου, εξάλλου έρχεται η παταγώδης πτώση σας, θα εισπράξετε τα επίχειρα των πράξεών σας.
Ο Τσίπρας ήλθε, είδε και απήλθε κατώτερος των περιστάσεων και ανακόλουθος των εξαγγελιών του.
Σεις κύριε πρωθυπουργέ, υιέ του Μητσοτάκη είστε χειρότερος• η πολιτική σας είναι συνυφασμένη με λοιμούς, λιμούς, καταποντισμούς και αυταρχισμό. Επιβάλλετε λιτότητα, φίμωση, ανελευθερία στο λαό.
Έχουμε δυστυχώς μία ανύπαρκτη αντιπολίτευση και μία σκιώδη κυβέρνηση αδύναμου πρωθυπουργού.
Δημοκράτες, Ελεύθεροι Έλληνες μαζί θα προχωρήσουμε για μία νέα Ελλάδα.
Ελάτε μαζί μας, δοκιμάστε μας, θέλουμε και μπορούμε.
Δεν είμαστε γυρολόγοι, λαμόγια της πολιτικής είμαστε περιπλανώμενοι, σκεπτόμενοι και σταθεροί σε αρχές και αξίες, όπως το αποδείξαμε με την μέχρι τώρα πορεία μας• κάναμε λάθη, αλλά με το χρόνο πιο ώριμοι, αποφασιστικοί συνεχίζουμε την όμορφη και αξιόλογη προσπάθειά μας. Προχωράμε...

Τρόποι επικοινωνίας:
e-mail: eleftheroiellinespierias@ gmail.com

Τηλ.: 6998066280

Για την Σ.Ε. Ελευθέρων Ανθρώπων Πιερίας

Προδρόμου Κωνσταντίνος
-Ιδρυτικό Μέλος του Κινήματος
-Μέλος της Σ.Ε. Ελευθέρων
Ανθρώπων" Πιερίας              

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου