Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023

 

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2010 ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ – ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ! ΕΓΙΝΑΝ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ; ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: 
ΓΚΙΟΛΙΑΣ

Για από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις, στα αστυνομικά χρονικά, με πάρα πολλά θολά σημεία είναι αυτή της δολοφονίας τους δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, μια ημέρα σαν σήμερα, πριν από 13 χρόνια, έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη. Είναι από αυτές τις υποθέσεις που σίγουρα θα έχετε ακούσει κάποιον λέει πως «σίγουρα ξέρει γιατί του το είπε ο τάδε».

Είναι δεδομένο πως μια τέτοια υπόθεση θα προκαλούσε «έκρηξη» θεωριών σχετικά με το τι συνέβη. Στην πραγματικότητα, όμως, κανείς δεν ξέρει. Ή για την ακρίβεια, αυτοί που ξέρουν είναι πολλοί λίγοι και πιθανότατα δε θα μιλήσουν ποτέ.

Ποιος ήταν ο Σωκράτης Γκιόλιας

Ο Σωκράτης Γκιόλιας, ήταν παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Είχε γεννηθεί στη Γερμανία στις 13 Φεβρουαρίου 1973 στη Γερμανία και η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα, όπου και μεγάλωσε. Τελείωσε το Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και από την ηλικία των 19 ετών, έκανε την πρώτη του προσπάθεια να μπει στο δημοσιογραφικό επάγγελμα με πρακτική στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

 Το 1992 είχε μια συνάντηση που θα του άλλαζε τη ζωή. Γνωρίστηκε με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο από τον οποίο ζήτησε να τον προσλάβει να δουλέψει στην «Κίτρινος Τύπος» που τότε προβαλλόταν από το New Channel. Η συνεργασία ανάμεσα στους δυο ξεκίνησε και αργότερα ο Γκιόλιας ανέλαβε την αρχισυνταξία των εκπομπών «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος». Έμεινε εκεί έως το 2008, οπότε και διαφωνώντας με τον παρουσιαστή αποχώρησε.
Μήπως ο συνεργάτης και κουμπάρος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ξέρει να μας πει κάτι για το έγκλημα; Κάτι θα ξέρει, δεν γίνεται…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου