Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Ενημέρωσε την περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας ο αντιδήμαρχος Ανατολικού Ολύμπου για τον βιολογικό της Νότιας Πιερίας


Ενημέρωση της Περιφέρειας για τα προβλήματα και την πορεία

εξελίξεων της υφιστάμενης κατάστασης στης Ε.Ε.Λ Νοτ. Πιερίας.


Κατά την χθεσινή συνάντηση μας στα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

με την κυρία Περιφερειάρχη, αναφερθήκαμε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Διαδημοτικός Σύνδεσμος Β.Κ ΟΤΑ Νοτ. Πιεριας.

Ενημερώνοντας την κυρία Περιφερειάρχη, αναφερθήκαμε και καταθέσαμε υπόψη της 4 πλήρης φακέλους που αφορούν, το θέμα της παραλαβής το 2004 των εγκαταστάσεων, της Ηλεκτροδότησης, του ιδιοκτησιακού σχετικά με την πορεία των Προγραμματικών Συμβάσεων και την σκοπιμότητα αυτών, των περιβαλλοντικών όρων, το θέμα του υποθαλάσσιου αγωγού ο οποίος βρίσκεται ακόμη υπό την ευθύνη της Νομαρχίας, για θέματα που αφορούν τους Περιβαλλοντικούς όρους λειτουργίας και που έπρεπε να εφαρμοστούν βάση της ΚΥΑ, το πρόβλημα της κατάληψης από μέρους της Δ.Ε.Υ.Α Αν. Ο του κτηρίου διοίκησης και τέλος αναφερθήκαμε στον σχεδιασμό των ενεργειών μας στο άμεσο μέλλον ώστε να λειτουργήσει το έργο.

Τελειώνοντας καταθέσαμε σχέδιο προγραμματισμού ενεργειών και ζητήσαμε βάση αυτού το ποσό των 800.000 € από τον άξονα 7 που διαχειρίζεται η Περιφέρεια και αφορά Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων.

Από την πλευρά της η κυρία Περιφερειάρχης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα θέματα αυτά, υποσχέθηκε την άμεση συμπαράσταση και αρωγή της Περιφέρειας με την συνδρομή των υπηρεσιών της για την επίλυση αυτών.

Υπόσχεση της ήταν επίσης ότι εντός μικρού χρονικού διαστήματος θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις τόσο η ίδια όσο και κλιμάκιο των υπηρεσιών της Περιφέρειας για από κοινού πλέον σχεδιασμό και ολοκλήρωση των επί μέρους θεμάτων που μας αφορούν.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την κυρία Περιφερειάρχη για το αμέριστο ενδιαφέρον της στα προβλήματα μας, για την θετική αντιμετώπιση τους και για την υπόσχεση της ότι αφού εξεταστεί η υπόθεση, θα δοθούν άμεσες λύσεις.

Ο Πρόεδρος του Διαδημοτικού

Συνδέσμου

Γιάντσιος Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου