Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Παραίτηση

Προδρόμου Κων/νος

Μέλος Κ.Ε ΛΑ.Ο.Σ

Πρόεδρος Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ Πιερίας

Προς

Μ.Μ.Ε

Κοινοποίηση

ΛΑ.Ο.Σ

Παραίτηση

Φίλοι – ες του ΛΑ.Ο.Σ, αγαπητοί Συμπολίτες

Αισθάνομαι την υποχρέωση να αποχωρήσω από το ΛΑ.Ο.Σ για λόγους ηθικούς και πολιτικούς. Δέν αφίσταμαι των αρχών και αξιών τις οποίες υπηρέτησα και θα εξακολουθώ να υπεραμύνομαι αταλάντευτα.

Στην πορεία μου με τον Καρατζαφέρη διεπίστωσα οργανωτικές και λειτουργικές παραλήψεις και αδυναμίες στη δομή του κόμματος, θα μπορούσα να πω και λάθη τα οποία παρά τις επισημάνσεις διαχρονικά, δε διορθώθηκαν, δε βελτιώθηκαν.

Το κυριότερο αίτιο όμως είναι οι πολιτικές θέσεις που ενίοτε εξέφρασε και λέει με αποκορύφωμα τελευταία τη στήριξη των μέτρων της ακραίας λιτότητας του

κ. Παπανδρέου.

Επειδή τη στάση του αυτή, την τελευταία, τη χαρακτήρισα τουλάχιστον άστοχη, αντίθετη στις διακηρύξεις του ΛΑ.Ο.Σ προσπάθησε να με φιμώσει επιβάλλοντας μου ’’καταστατική,, ποινή με αναστολή, με την οποία με παύει από τη θέση του Προέδρου της νομαρχιακής οργάνωσης και από μέλος της Κ.Ε επί εξάμηνο.

Κ. Καρατζαφέρη η πολιτική σας να έχει σταθερές βάσεις, τα λόγια σας να μη είναι σαν κινούμενη άμμος που παρασύρεται από ανέμους συγκυριών και υστεροβουλιών, καιροσκοπικών επιδιώξεων. Δεν μπορεί να είστε με τα λαμόγια και τους λαγούς που τρέχουν με 4Χ4 και συγχρόνως να κόπτεστε για το λαό που τον έχουν πάντοτε στα 4 , σε απίσχνανση σαν το συμπαθέστατο γάϊδαρο του Καραγκιόζη που κινδυνεύει από ασιτία υπερηφανολόγε υιέ του σανοπώλη !

Αγαπητοί Πιεριείς τίποτε δεν πάει χαμένο, όταν αγωνίζεσαι για τα όνειρά σου για τις ανθρώπινες αξίες και τα δικαιώματα σου.

Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν στην προσπάθεια μου αυτή. Θα εξακολουθώ να αγωνίζομαι στον όμορφο κοινωνικό στίβο χωρίς να προδώσω τις αξίες και αρχές που διέπουν τον ανθρωπισμό, οι οποίες αποτελούν πυξίδα στη ζωή μου.

Πρέπει ακόμη να γνωρίζει ο λαϊκιστής και ’’Χριστιανός,, κ. Καρατζαφέρης ότι ελεημοσύνες, δίκην κοινωνικής αλληλεγγύης, δικαιούται να κάνει μόνο η εκκλησία διότι δεν ευθύνεται για την εκμετάλλευση και την αδικία, δηλαδή τα αίτια της φτώχειας και της ανέχειας των συνανθρώπων μας που προκαλεί το σύστημα εξουσίας, η Χριστιανική κοσμοθεωρία είναι από θέση αρχής ενάντια στην καταδυνάστευση των λαών. Στο κατά Μάρκον ευαγγέλιο λέει για την εξουσία : Οίδατε ότι οι δοκούντες άρχειν των εθνών κατακυριεύουσιν αυτών. Να προσέχεις αρχομανή

κ. Καρατζαφέρη γιατί σε λείπει η κατάλληλη παιδεία.

Στο κόμμα που ίδρυσες πρέπει να ξέρεις ότι δεν έχομε μόνο υποχρεώσεις, αλλά και δικαιώματα, είμαστε εθελοντές και όχι στρατεύσιμοι.

Κατερίνη 19.07.2010

Προδρόμου Κων/νος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου